Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שרוצה הרחבת נפח חיצונית

ויש אפשרות כזאת לחיבור דיסק קשיח חיצוני עם כבל Y כדי לתת לקשיח חשמל לעבודה.

אני משתמש בזה למרות שיש לי גלקסי 4 עם כרטיס הרחבה של 64 GB.

הסיבה דווקא אחרת, הרעיון הוא שאין צורך בכפל מידע קרץ לי בהתחלה ואז פשוט המשכתי.

אגב, אין דבר יותר נח מאשר לקבל ממישהו איזה קובץ בדיסק און קי, לחבר שניה אחת למכשיר, להעתיק ולהגיד תודה.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתמודדים.

הנקסוס בא מארה"ב ואין לו אחריות.

אובאמה בארה"ב אומר ועושה ואין לו אחריות.

הקשר עם ארה"ב אין לו אחריות.

אם שר מועל וגונב אין לו אחריות.

אם יש מלחמה כושלת לרוה"מ אין אחריות.

אם יש גירעון ענק לאיש אין אחריות.

אם בעלי הון לא מחזירים כסף אין אחריות.

אם פתאום הפנסיה נחתכת אין אחריות.

אז לנקסוס אין אחריות, ביג דיל.

פורסם
הפתרון של משלוחה נראה נפלא וחוסך הרבה כסף, אבל איך אתם מתמודדים עם העדר אחריות?

החנות שבה אני עובד היא משווקת מורשית של מעבדת 'סלדון' מבית 'קבוצת פל' המתמחה בשירות ותיקונים של רב מכשירי החשמל בארץ (בקיצור, אם מגיע אליך טכנאי הבייתה- הוא מקבל משכורת מ'פל'). בכל מקרה, 'סלדון' מציעה אחריות מורחבת לכל מכשיר למשך שנתיים, אחריות שכוללת שבר וקורוזיה (!) תמורת פחות מ500 ש"ח לשנתיים (אני יודע את התמחור אצלנו בחנות, לא יודע איך הם משווקים את זה לאנשים פרטיים ולכן אני לא אומר מספר מדויק). אם אתה לוקח בחשבון שאתה הולך לשבור את המסך, המחיר הזה שווה לך. קח בחשבון שעלות תיקון "נזק לקוח" כרוכה ב150 ש"ח השתתפות עצמית כל עוד המכשיר לא טוטאל לוס, והפעם הבאה של "נזק לקוח" זה כבר 300 ש"ח. לדעתי, שווה (בהנחה שמסך חדש עולה לפחות 1000)..

ואגב מנהלים, זה באמת לא ניסיון לפרסם את סלדון אין לי שום קשר אליהם. אם הייתי רוצה לפרסם משהו לטובתי הייתי כבר מפרסם את החנות שלי :lol:

פורסם
מתמודדים.

הנקסוס בא מארה"ב ואין לו אחריות.

אובאמה בארה"ב אומר ועושה ואין לו אחריות.

הקשר עם ארה"ב אין לו אחריות.

אם שר מועל וגונב אין לו אחריות.

אם יש מלחמה כושלת לרוה"מ אין אחריות.

אם יש גירעון ענק לאיש אין אחריות.

אם בעלי הון לא מחזירים כסף אין אחריות.

אם פתאום הפנסיה נחתכת אין אחריות.

אז לנקסוס אין אחריות, ביג דיל.

כל הדברים הוירטואליים האלה - האחריות אינה מעלה ואינה מורידה.

אם הנקסוס, חלילה יפסיק לפעול... :shock:

פורסם

עניין של לקחת סיכון. אני הזמנתי טלפון של HTC לפני קצת יותר משנתיים מאנגליה. בינתיים עד היום טפו טפו הכל בסדר. והטלפון ממש לא עלה לי רק 1200 שח. אני אישית הייתי לוקח את הסיכון

חוץ מזה, איזה אחריות בדיוק נראה לכם שתקבלו בארץ? אין פה משווק מורשה לטלפון הזה. הכל מעבדות. האחריות בארץ לדעתי גם ככה שווה לתחת

פורסם

אצלי תמיד קורה שאם אני קונה משהו בארץ אני משתמש באחריות איזה 3 פעמים לפחות, ואם אני קונה בחו"ל המכשיר מושלם ולא מתקלקל בחיים :lol: מזל

יש בבית 2 נקסוסים 4 שקנינו ישירות מגוגל, שניהם עובדים מצויין כבר שנה כמעט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

באותו הקשר אני בהחלט מתלבט אם להזמין את הנקסוס 4. הסנסיישן שלי כבר מעל שנתיים ובמחיר כזה אני מרגיש שבא לי להשתדרג. אבל יש לי דילמה בעניין...

זה די ברור שזו מכירת חיסול לפני הנקסוס 5 שכנראה עפ"י השמועות כמובן יהיה מבוסס על ה LG G2, מה שאומר מסך 5" לפחות.

שאלה ראשונה שלי היא, כרגע יש לי גם נקסוס 7. האם טלפון בגודל 5" לא יהפוך את הנקסוס 7 שלי למיותר? אומנם הנקסוס 4 זול יחסית לכל טלפון אחר, אך זו עדיין הוצאה של 1200 שח (ל 8 גיגה שמספיקים שלי). יהיה טיפשי לדעתי להחזיק 2 מכשירים בלי הבדל ממש בגודל שלהם שמצדיק הוצאה כספית כפולה.

שאלה שניה שמתייחסת לנקסוס 4. לבעלי הנקסוס 4 כאן, האם הכפתורי ניווט על המסך בעצם גורמים למסך להיראות כמו 4.3 ולא 4.7? המטרה שלי היא לגדול טיפה מהמסך 4.3 של הסנסיישן שלי ואם החוויית מסך מבחינת הגודל לא שונה מ 4.3, זה די יבאס אותי

פורסם

אותי דווקא מעניין עניין הסוללה שרבים טוענים שנפתר מאז שיצא 4.3 למכשיר.

בתכל'ס, האם שימוש סביר במכשיר ייתן לי 36 שעות פעילות ללא צורך בטעינה או שקצת אינטרנט, פה ושם שיחות (הקלטת שיחות עובדת נורמלי על המכשיר - הקלטה מהקו ?) ושימוש ב-EDGE (אני מתגורר בחו"ל) כאינטרנט סלולרי יגמרו לי את המכשיר ב-6 בערב כל יום ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מחכה לנקסוס 6, אמור לצאת בשנת 2015, למרות שזו תהיה גרסה שמדגימה לנקודת קיצון את המונח "מריחת המותג"...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אותי דווקא מעניין עניין הסוללה שרבים טוענים שנפתר מאז שיצא 4.3 למכשיר.

בתכל'ס, האם שימוש סביר במכשיר ייתן לי 36 שעות פעילות ללא צורך בטעינה או שקצת אינטרנט, פה ושם שיחות (הקלטת שיחות עובדת נורמלי על המכשיר - הקלטה מהקו ?) ושימוש ב-EDGE (אני מתגורר בחו"ל) כאינטרנט סלולרי יגמרו לי את המכשיר ב-6 בערב כל יום ?

צריך להטעין כל יום.

בסופש שאני לא משתמש במכשיר כמעט אז הוא מחזיר יום וחצי - יומיים.

והקלטת שיחה ממה שראיתי (לא ממש בדקתי את זה יותר מדיי) מקליטה את הצד של הנקסוס טוב ואת הצד השני ממש ממש ממש חלש.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
[

המחיר שBUY2 מציעים הוא הוגן ואפילו מצויין.

תכנס שוב לקישור שלהם - המחיר עלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן, המחיר עלה מאז פרסום הקישור.

הסיבה היא כנראה שהמלאי נגמר, ועד שלא יחודש המלאי יהיה קצת קשה להשיג את הנקסוס במחיר זול (באיביי ואמאזון הוא נמכר סביב ה400 דולר).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...