Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אדר, אני מזדכה על המע"מ.

לא ידעתי לגבי בעיות במטען (באג מוכרים ייבוא של רונלייט, היבואן הרשמי).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אקח את השרשור שנייה למקום אחר:

אני מתגורר בחו"ל (מזרח אירופה) ומבקש המלצה על חברת שילוח טובה ואמינה (חוץ מבונגו שעליה עבר רשמו אבל מחיר שילוח שלה עדיין יקר לטעמי).

רוצה לקנות את המכשיר ולשלוח למזרח אירופה.

Veni Vidi Vici

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שאלה, מישהו שחוזר מארהב עם המכשיר הזה, צריך להצהיר עליו?

לא זוכר מי,מישו כתב שהכי נורמלי זה עוד בארה"ב לזרוק את הקרטון ולשמור רק תעודת אחריות וזהו.

פחות הוכחות שהוא חדש ;)

כמה עולה הNOTE 3 בארה"ב?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שים לב שהשלוש אמור להיות סגור למפעילות מחוץ לאזור השיווק שלו. כלומר הפעלה ראשונית צריכה להיות עם סים מקומי, ורק אחרי זה אפשר לשים סים של ארץ היעד (רואומינג).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש טענה שהמכשיר צריך לא רק הפעלה ראשונית עם סים מהאיזור, אלא שאפשר יהיה להפעילו רק ע כרטיסי מאותו איזור. יש גם הכחשה. לא יודע למי להאמין.

אבל השאלה הגדולה היא כיצד זה מסתדר עם החוק במדינות שמחייבות שהמכשירים יימכרו sim free - האם הן יתירו מכירת המכשיר עם מגבלה זו או יאסרו על מכירתו. אני מקוה שכך יהיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר לפחות ארבעה טלפונים כלאו, אחד חזר מקנדה, שניים הגיעו במשלוח מאנגליה ואחד נמרכש בארה"ב. גם אלו שעברו אקטיבציה בחו"ל וגם אלו שהגיעו במשלוח עבדו בארץ ללא בעיות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני לא מאמין שתהיה בעיה, כל המכשירים מיועדים לעבוד בנדידה. מקסימום מאקטבים אותם עם סים מתאים ואז מחליפים לסים רשת היעד.

כל זה כמובן דרישה של מפיצים מקומיים, דוגמת סקיילקס הדרעקים.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...