Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר לך, בארהב הברית הוא כנראה800 שח.

המחיר לפלבאים כאן[לי] עם הקשור של לירוי הוא 1200 ל8 ו1500 ל16, כלומר גם ההבדל גדול יותר אך גם נקודת הפתיחה גבוהה יותר...ואני בכלל רציתי טלפון זול...

האם יש הבדל ברכישה בארה"ב למעט האחריות? האם דורש עוד התאמה מצידי?

שמר, תבלה.

נ.ב אום חומוס אייפון? קנה לה האש פאפי פון.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המחיר לך, בארהב הברית הוא כנראה800 שח.

המחיר לפלבאים כאן[לי] עם הקשור של לירוי הוא 1200 ל8 ו1500 ל16, כלומר גם ההבדל גדול יותר אך גם נקודת הפתיחה גבוהה יותר...ואני בכלל רציתי טלפון זול...

האם יש הבדל ברכישה בארה"ב למעט האחריות? האם דורש עוד התאמה מצידי?

שמר, תבלה.

נ.ב אום חומוס אייפון? קנה לה האש פאפי פון.

לא רצתה בכלל סמארטפון בהתחלה. הכרחתי אותה.

אם אני אספר לך על כל הדברים שהיא חשבה פעם שאפשר בלעדיהם והיום היא לא מבינה איך אפשר בלי....:twisted:

הנקסוס 4 בא כבר עם בולבול חתוך, יותר מזה לא צריך להתאים שום כלום. להעביר אותו אולפן מזורז לעבירת זה 10 שניות.

פורסם

1 חסוך ממני הפרטים.

2 אם היא לא תרצה ועד אז לא אקנה יש לך קונה.[אבל למה שלא תרצה... איך הולך הקטע ההוא עם זוהר.. תרצי תרצי?

3אם ההוא בבטר פלייס לא נכנס איתי לשותפות בהאש פאפי- פון, אתה בפנים. ההאש הוא רק הפיילוט לפון בצורה של פניי חיית המחמד, צלצול תואם, אפליקציית ליקוק ורחרוח, תמצית ריח לחיפוש ע"י הכלב אם הטלפון נאבד, נביחות רמות אם הילד משחק בו יותר מדי ועוד.

פורסם
איך הולך הקטע ההוא עם זוהר.. תרצי תרצי?

יבוא לך סימה, יבוא לך...

הלך ה-3GS, נתתי לה ליומיים את הHD2 העתיק עם אנדרואיד 4.1.2, התעצבנה עליו. קניתי אייפון 4, אבל גם הוא בדרך להחזיר ציוד ככל הנראה. בשביל ה-280 דולר (250 + מיסים NY + משלוחה) אני מוכן להמר. מקסימום נמכור. לך יעלה רק 2000. תאמין לי , לי זה עולה יותר :twisted: .

פורסם

איך הלך הג'י אס?? הכי אמין, קרור אויר

לחבר היה את זה בציטרואן ולחבר אחר בצוזיקי 400.

נזכרתי ב "אתה והחבר שלך שניכם..." ופתאום הבנתי למה רועי פתח השרשור. הרמה להנחתה לסויחר מפלטבוש מה מגיע עם מעיל מלא נקסוסים לממן לאשתו את הלקסוסים.

פורסם

סוללה סינית מחורבנת. התנפחה בתוך הטלפון, שברה את הבורד. לא שווה תיקון, אלא אם אמצא בדיוק טלפון עם מסך שבור או משהו דומה באפס כסף.

פורסם
כן, זאת כל המהות של האתר.

אפס הפתעות, מה שיוצא במחשבון זה מה שאתה משלם,

לא שקל אחד יותר.

איך לא נתקלתי בזה עד היום..תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי בפחות מ1000 שקל זה באמת מציאה, אבל השאלה אם המעבר מהנוחות והפשטות של האייפון וכל ההתרגלות לאפסטור לא יפריע לי במעבר מהאייפון שלי למכשיר הזה. יש פה עוד כאלה שעברו מאייפון4 לזה?

ועוד דבר- אם אני קונה אותו בחו״ל מי ייתן לי אחריות בארץ?

קקטוסולר ידנית

פורסם
לדעתי בפחות מ1000 שקל זה באמת מציאה, אבל השאלה אם המעבר מהנוחות והפשטות של האייפון וכל ההתרגלות לאפסטור לא יפריע לי במעבר מהאייפון שלי למכשיר הזה. יש פה עוד כאלה שעברו מאייפון4 לזה?

ועוד דבר- אם אני קונה אותו בחו״ל מי ייתן לי אחריות בארץ? - הרבנות הראשית.

למה אתה רוצה לעבור לנקסוס 4 מאייפון 4 ?

יש לך מכשיר מעולה.

איזה כייף לי :)

פורסם
למה אתה רוצה לעבור לנקסוס 4 מאייפון 4 ?

יש לך מכשיר מעולה.

מאותה סיבה שאנשים מחליפים מכונית בת 10 במכונית חדשה. שניהם מגיעים ממקום למקום, אבל החוויה שונה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ועוד דבר- אם אני קונה אותו בחו״ל מי ייתן לי אחריות בארץ?

ב1000 שקל אתה יכול לקנות שלושה טלפונים למקרה שאחד מתקלקל ועדיין זה יוצא יותר זול מכל המתחרים.

אם אתה מספיק חכם בשביל לקבל גישה לאוף טופיק, אתה בטוח מספיק חכם בשביל להשתמש באנדרואיד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...