Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הרכב נקנה לפני שבועיים עם 78000 קילומטר על השעון לאחר ששירת בהשכרה 3 שנים.

העניין הוא שלפעמים בתדלוק "קופץ" האקדח כמה פעמים כאילו המיכל מלא,לאחר מכן המתדלק שוב לוחץ והאקדח שוב קופץ. זה יכול לקרות פעמיים-שלוש בכל תדלוק. שאלתי את המתדלק מה הסיבה והוא אמר שיש אוויר במערכת,אמרו לי שכדי לבדוק את זה צריך בתדלוק הבא להקשיב בעת פתיחת פתח המילוי אם יוצאים גזים או לא,זה נכון?

כמו כן כל שלוש או ארבע הנעות הרכב לא מניע מהנעה ראשונה אלא רק מניסיון שני (כלומר יש סטארטר אך יש הרגשה כאילו הרכב לא מקבל את הדלק להנעה)

יש לי אחריות לשנה וחצי על הרכב אבל אני רוצה לדעת במה מדובר לפני שאני מתחיל לאכול את ראש לנציגי אוטוסנטר.

תודה לעוזרים :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אצלי ברכב כשאני מתדלק יוצאים גזים מהמיכל דלק. זה הגיוני חם בחוץ בטח נוצר שם איזה לחץ. אני לא חושב שזה קשור לאוויר במערכת דלק. ואצלי אין שום בעיה בהנעה, או כל דבר דומה ..

לגבי הסטרטר חכה לתשובות מאחרים, אני לא כל כך מבין בזה.

פורסם

די הגיוני מה שאמרת לגבי הגזים,הרי מדלק יוצאים אדים בחום.

אבל אני מחפש הסבר למה קופץ האקדח והאם זה קשור לעובדה שלפעמים הרכב לא מניע מניסיון ראשון.

מישהו?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אצלי באיסוזו האקדח קופץ בחלק מהמשאבות פעמיים-שלוש במהלך תדלוק.

לא נראה לי בעייתי יותר מדי, ולפחות לי לא עושה שום בעיות בהנעה.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

מישהו יכול לתת לי הסבר למה הרכב שלי מניע ברוב הפעמים רק מנסיון שני ולא ראשון?

אמנם כבר התרגלתי לעובדה שאני צריך לסובב את המפתח פעמיים אבל חברים צוחקים עליי שקניתי רכב מקולקל :lol:

• תוכן חדש...