Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף Hertz dsk165 או Morel Dotech?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע לקחתי את ה Hertz dsk165 שמעתי אותו והוא היה נשמע סבבה ולא יקר ממש

אני הולך לחבר אותו למגבר Kicker zx650.4

המגבר הזה לא ישרוף את הרמקולים? עדיף להישאר עם ה HERTZ או להוסיף ולקחת DOTECH?

פורסם

תראה הכל עניין של טעם.

אם שמעתה את ההרץ ואהבתה אז אין סיבה שלא תקח אותו, אני אישית לא הייתי לוקח הרץ ובמיוחד לא במחירים האלו כי הם ידועים כצועקניים, לעומת זאת הדוטק זה קומפוננט הכי טוב במחיר שלו לדעתי והוא נשמע מצויין.

אבל כמו שאמרתי הכל עניין של טעם אז אולי שווה לך נסות לשמוע לפני הקניה את הדוטק,אני ממליץ לך בהמשך לעשות גם איטום בדלתות מקדימה זה ישפר את הסאונד באיזה 70 אחוז, ומאוד חשוב כשאתה מתקין את הסט שתבחר תתקין את הוופרים עם זויות של 15 מעולות זה עולה גרושים הזויות אבל משפיע

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

ומבחינת המגבר?

ההרץ הוא 80 RMS והדוטאק 140RMS אני חושב

והמגבר שלי מוציא 120RMS ואומרים שהוא מוציא גם הרבה יותר מזה..

זה לא יהיה יותר מדי להרץ?

פורסם

הדוטק בד"כ מושווה להרץ אנרג'י הדוטק סט ברמה גבוהה יותר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בהנחה שאין לי אפשרות לשמוע רמקולים ואני פשוט רוצה לקנות

ללכת עם הדוטאק?

ישמעו סבבה עם המגבר קיקר 650.4?

פורסם

אם אין לך שום אפשרות לשמוע, ואין לך מושג איזה סגנון סאונד אתה אוהב יותר- אתה חייב להבין שיכול להיות שאתה תהיה מאוד מאוכזב מהבחירה, עם זאת- ההמלצה תהיה רק לפי הרמה של הסט, ובמקרה הנ"ל, הדוטק סט ברמה גבוהה יותר מהדיצ'י, הוא ברמת מחיר של ה אנרג'י, ויש יגידו שהדוטק גם טוב יותר ממנו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עוד שאלה , היה שם גם עוד מתקין שלא קשור למקום שגם המליץ לי על ההרץ מול הדוטאק , למה כולם ממליצים על ההרץ?

אני אישית נוטה לדוטאק אבל הם ממליצים על ההרץ

• תוכן חדש...