Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני ארבעה חודשים קניתי יונדאי i30cw 2009 מליסינג. לפני כשבוע שבועיים החלו לפתע בעיות שקורות לעיתים (בערך פעם ביום) שמתבטאות בשלושה מקרים:

1. הרכב לפעמים מתניע "קשה". שומעים סטרטר אבל זה לא נתפס. לפעמים אחרי שלוש ארבע שניות זה נתפס, ולפעמים רק אחרי כמה נסיונות. ברוב המקרים האחרים הרכב מתניע בלי בעיות.

2. הרכב לפעמים נכבה בעצירה (נגיד ברמזור).

3. לפעמים אחרי הנעה, מד סל"ד לא עולה (נשאר על אפס), הרכב מגמגם ואחרי כמה שניות נכבה. אחרי התנעה חוזרת המד סל"ד עולה רגיל והרכב נוסע רגיל.

הרכב נשלח אתמול למוסך יונדאי מורשה. הם קבעו שהרכב נכבה בגלל שמן גיר ישן שאיבד את הצמיגות שלו, והחליפו את כל השמן גיר + הוספת תכשיר. סך עלות הטיפול 1075 ש"ח. לגבי בעיית ההתנעה (1) לא היתה להם תשובה וצריך לעקוב אחרי זה (?).

היום הרכב שוב נכבה ברמזור.

מה עושים?

פורסם

לגבי שמן הגיר,הדבר לא מוזר,כבר היה כאן שרשור כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=485271&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%9F+%D7%92%D7%99%D7%A8+%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99+CW

מכיוון שתיאור התקלה של שניכם זהה פחות או יותר,נסה ליצור קשר עם הבחור בה"פ ולבדוק עמו כיצד נפתרה הבעיה.

אם יסתבר שהבעיה אינה מהגיר וקשורה רק לבעיית הכיבוי /התנעה יש הרבה דברים לבדוק:

א.אם קיים קודן ברכב הוא מחובר לסטרטר או למשאבת הדלק ותקלה בו יכולה לשגע את הרכב.

ב.האם הוחלפו מצתים ברכב (צריך להחליף כל 24 חודשים מצתים) וחשוב מאוד להקפיד על מקוריים,האם סלילי ההצתה תקינים ?

ג.לבדוק אם מנוע צעדים/בית מצערת זקוקים לניקוי.

ד.מתי הוחלף לאחרונה מסנן דלק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה קשור שמן גיר ובעיות מצערת\חיישן כלשהו שגורמות להדממת מנוע :roll:

נראה לי שעשו עליך קצת קופה... ועוד הוסיפו לך תוסף לשמן גיר :? בקיצור, ניצלו אותך, צר לי.

המקרים הללו מרתיחים אותי!

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...