Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה להעמיד את הרכב למשך שבוע עקב טיסה.

המצבר בערך בן שנה וחצי-שנתיים.

האם כדאי לנתק את המינוס למשך השהייה מחו"ל?

מה הסיכוי שאני חוזר אחרי שבוע והאוטו לא מניע לי?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אלעד, אני השארתי את הרכב במשך 21 יום כאשר נסעתי לחו"ל. מערכת חשמל תקינה, מצבר תקין. למרות הכל המצבר היה חלש מדיי ולא היה מסוגל להתניע את הרכב.

אגב, נקודה נוספת למחשבה. ישנם מכוניות שניתוק המצבר עלול לשבש את פעולת מחשב הרכב ולכן לא תמיד זה מומלץ. בכל מקרה, שבוע אחד בלבד בטוח שלא צריך להשפיע על תפקוד המצבר.

נסיעה נעימה ובטוחה שתהיה לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם יש "מחשב אביזרי נוחות" (או דומה) - תתכן באמת בעייה לאחר ניתוק המצבר (למשל - יהיה צורך ב"לימוד" חוזר של המערכת בעלייה ה"אוטומטית" של החלונות לאחר חיבור המצבר מחדש).

שבוע זה פרק זמן קצר. לא הייתי מנתק. אם יש לך ספק לגבי המצבר - נסה לבקש מי מקרוביך שיניע את הרכב פעם אחת במשך שבוע זה (למרות שגם זה נראה לי מיותר).

alfa 156 2.5.

פורסם
.....

אגב, נקודה נוספת למחשבה. ישנם מכוניות שניתוק המצבר עלול ..........

אם יש "מחשב אביזרי נוחות" ......

לכן כל פותח שרשור מתבקש לרשום באיזה סוג רכב מדובר, דגם, ושנת ייצור. כדי שניתן יהיה לענות לעניין.

יש לקרוא את כללי הפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי.

לאחר מכן ניתן להתחיל מהתחלה וכראוי.

נעול

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...