Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה עשיר עכשיו? ולמה לך לרדת לרמתם של פשוטי העם כמונו ולשאול שאלות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נו, באמת, אתם רוצים להגיד שיש מישהו שמתייחס ברצינות לזה?

אני כל הודעה שמתחילה במילים זכית או קבלת ירושה וכו', נמצאת בסל מיחזור עוד לפני שהתו האחרון מתממש על המסך (עד כדי כך אני מהיר).

פורסם

אתה לא רציני..

הדבר הזה רץ כבר איזה 10 שנים, לא מאמין שאנשים עדיין מתייחסים לזה.

יותר מזה - אם מישהו מתייחס לזה ברצינות די מגיע לו שיעקצו אותו

פורסם

אם כל מכתב כזה שהייתי מקבל בחיי היה אמיתי, סביר שהייתי האדם העשיר עלי אדמות היום.

זה עוקץ ידוע כבר שנים, כל תינוק כבר צריך לדעת שבניגריה מלמדים כל

תינוק איך לעקוץ..,

פורסם

הדבר הזה רץ 50 שנה לפחות, ילדים.

פעם היית מקבל מכתב אמיתי, נו, כזה עם בול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בערך ב- 3 וחצי בלילה התקבלה אצלי הודעה לטלפון שאני יכול לזכות ב- 2 מיליון דולר אם אמלא פרטים כלשהם ואשלח אותם למייל המצורף בהודעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• אחראי פורום
פורסם

סך הזכיות שלי עד עכשיו הוא 150 מיליון ליש"ט ו-36 מיליון דולר וזה רק מהמיילים שפתחתי, פשוט כבר לא נעים לי מרוב עושר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברה, שלא תחשבו לרגע שאני מתייחס לזה ברצינות, אני מקבל כאלו למייל שלי בעבודה כל חצי שנה, ופשוט רציתי לשתף.

אפילו כשמתקשרים אליי כפעם בחודשיים מ"אריאל בונוס" (אוליי מישהו מכיר) ואומרים לי שזכיתי במוצר חשמלי זול כלשהו, ושאני צריך רק לשלם על המשלוח 39.99 בכרטיס אשראי, אני כמובן לא מוסר שום פרטים, אבל אוהב להשתעשע איתם, אני שואל מאיפה זה יצא שאני לקוח מועדף? תשובה: קנית משהו מאיתנו בשנת 1994 ואתה עלית בהגרלה כלקוח מועדף":shock:

אני אומר להם שאין לי בעיה לקבל משהו חינם, רק שיגידו איפה הם יושבים ואני יגיע לאסוף, ואז זה מתחיל: אנחנו רחוקים, אין לנו במלאי כרגע,אנחנו יושבים באיראן זה מחסן סודי, וכל מיני תירוצים נוספים.

לפחות זה מצליח להצחיק אותי:lol:

פורסם
חברה, שלא תחשבו לרגע שאני מתייחס לזה ברצינות, אני מקבל כאלו למייל שלי בעבודה כל חצי שנה, ופשוט רציתי לשתף.

אפילו כשמתקשרים אליי כפעם בחודשיים מ"אריאל בונוס" (אוליי מישהו מכיר) ואומרים לי שזכיתי במוצר חשמלי זול כלשהו, ושאני צריך רק לשלם על המשלוח 39.99 בכרטיס אשראי, אני כמובן לא מוסר שום פרטים, אבל אוהב להשתעשע איתם, אני שואל מאיפה זה יצא שאני לקוח מועדף? תשובה: קנית משהו מאיתנו בשנת 1994 ואתה עלית בהגרלה כלקוח מועדף":shock:

אני אומר להם שאין לי בעיה לקבל משהו חינם, רק שיגידו איפה הם יושבים ואני יגיע לאסוף, ואז זה מתחיל: אנחנו רחוקים, אין לנו במלאי כרגע,אנחנו יושבים באיראן זה מחסן סודי, וכל מיני תירוצים נוספים.

לפחות זה מצליח להצחיק אותי:lol:

גם לי זה קרה ! הרגו אותי מצחוק.

התקשרו אליי אמרו לי שמגיע לו מוצר בשווי 500 ש"ח כמו מכונת קפה וחרטאות אחרות תמורת עלות של 50 ש"ח דמי משלוח. אמרתי מעולה, אבל איך הגעת אליי ? היא אמרה שזה למי שיש לו ויזה, מאסטרקארד ואמריקן אקספרס.

שאלתי אותה, אז למה דווקא אני זכיתי ? והיא בתגובה עונה לי "יש לך את אחד הכרטיסים ?". פה הבנתי שהן בכלל לא יודעות איזה כרטיס יש לך !

גם אני ניסיתי קצת לרחרח עם שאלות אבל הנציגה שלי הייתה הרבה יותר ערסית וענתה לי "רוצה תזמין לא רוצה אל תזמין" לכל שאלה שלי.

בסופו של דבר סגרתי את השיחה ב:"יש לי רעיון יותר חזק לעוקץ. תתקשרי לאנשים ותגידי שלכל הגברים מ1.60 עד 2.00 מטר גובה מקבלים את הפרס. ככה מקסימום 10% יפלו !" :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
נו, באמת, אתם רוצים להגיד שיש מישהו שמתייחס ברצינות לזה?

אני כל הודעה שמתחילה במילים זכית או קבלת ירושה וכו', נמצאת בסל מיחזור עוד לפני שהתו האחרון מתממש על המסך (עד כדי כך אני מהיר).

+1

קיבלתי מס' מכתבים כאלה בחיי! כולם גמרו ב- SPAM

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

להחזיר לשולח בצירוף המייל של ה"להגדיל בשקל" (מרק10, זה שפספסת) ושל הסיאליז (שימו לב לכתיב - הדואר מעוות את הסיאליס כדי לחמור ממסנני הספאם).

ויטאלי - חברות האשראי נוגות לשלוח יחד עם הדוח החודשי כל מיני חוברות עם מוצרים זולים. פעם קניתי כמה כאלה, מסקנתי היתה שפרט לארונית אחת שמשרתת אותי כבר למעלה מ-15 שנה מדוב בזבל. אבל יתכן שפעם התקשרת להתעניים ונכנסת למאגר של אותה חברה (לי זכור השם "עסקה טובה" אבבל יש עוד כמה). כיון שהדיוור מתבצע עם כל כרטיסי האשראי הנציגים לא יכולים לדעת איזה יש לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואו כולם פה עשירים, חבל שאני לא קיבלתי מייל כזה,

עוד הייתי קונה לעצמי רנו קליאו חדשה :-(

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...