Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים בפנסים של אוטו אנג'ל אייז

אבל יש לי כמה שאלות ישמח אם תוכלו לענות

אם זה כדי ? זה יפה ?

איפה קונים ? ואם צריך לעשות לבד ?

כמה עולה בערך דבר כזה ?

אם צריך לשים קסנון עם זה בשביל שיהיה יפה ?

ואם זה חוקי ?

תודה רבה

פורסם
אני רוצה לשים בפנסים של אוטו אנג'ל אייז

אבל יש לי כמה שאלות ישמח אם תוכלו לענות

אם זה כדי ? זה יפה ?

יופי הוא בעיניי המתבונן, אני אוהב מקורי לדוגמא, אבל יש כאלה שלטעמם אנג'ל אייז זה יפה. (ומה אתה חושב?)

איפה קונים ? ואם צריך לעשות לבד ?

מחפשים ביד שנייה, או מזמינים מחו"ל, חדש אני בספק אם תמצא וזה גם יעלה מוגזם במידה ומצאת.

כמה עולה בערך דבר כזה ?

ביד שנייה, תלוי במיקוח שלך, כחדש אני חושב שנמכר ב1500 או משהו באיזור, בפעם האחרונה שהבעתי עניין.

אם צריך לשים קסנון עם זה בשביל שיהיה יפה ?

ואם זה חוקי ?

לא חוקי, זה לדעתי יפה, זה מוסיף הרבה לתאורה, יש פנסים שנמכרים קומפלט עם קסנון (או שכמשומש המוכר מוסר ביחד כבר)

וכן, כדי למקסם את היופי של האנג'ל אייז בהחלט רצוי קסנון.

תודה רבה

תשובותיי באדום.

פורסם

אני לא יודע איפה בארץ אפשר לקנות ולהתקין אנג'ל אייז תואמים ומותאמים לכל רכב ורכב , וד''א אני גם מחפש מקום כזה אם יש .

אבל ברכב הקודם שלי (לנסר הדור האחרון) , אני התקנתי לבד (בעזרת חברים) אנג'ל אייז בפנסים (התמונה שיש לי בצד מתחת לשם משתמש שלי היא מהלנסר שהייתה לי אז) .

את אותם האנג'ל אייז אז בזמנו הזמנתי מחברה מסויימת בארה''ב , דרך המלצה של פורום לנסרים אמריקאי , העלות הייתה 100 דולר בדיוק כולל משלוח , קיבלתי אותם באריזה שחורה ויפה שבא היו 4 טבעות פלורסנט צבע לבן בהיר בטירוף וממש יפה (2 טבעות לכל פנס) , שני ממירי מתח (1 לכל פנס , ז''א 1 לכל זוג טבעות) וחבילה של כרטיסי הביקור של החברה הזאת בכדי להפיץ ולפרסם אותם הלאה .

להגיד את האמת , ההתקנה של אותם האנג'ל אייז לא הייתה קלה בכלל , אני עם החברים שלי התעסקנו עם ההתקנה מ-9 בבוקר ועד ל-4 בערך אחרי הצהריים , כמובן שזה משתנה מרכב לרכב ותלוי בפנסים השונים , ומה צריך לפרק וכו' וכו' .

אבל בסוף התוצאה יצאה יותר ממספקת , זה נתן לרכב מראה של BMW , במיוחד בלילות , הרבה אז היו אומרים לי את זה .

אז אם מישהו מכיר מקום כזה בארץ , שמוכרים ומרכיבים , אני גם כן אשמח לדעת :roll: .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

זה נתן לרכב מראה של BMW , במיוחד בלילות .

כתבת את המשפט שמאוד מתקשר לדעתי- למה לשים אלמנטים שמאוד מזוהים עם רכב מסויים ברכב אחר?...

אני אישית לא מתחבר לזה שלוקחים אלמנט כזה משמעותי ומדביקים אותו על רכב אחר, ברוב המקרים התוצאה לא נראית טוב (כמובן שיש חריגים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה על כל מה שרשמתם אני יקח את זה בחשבון

JentuS12 בנוגע מה שאמרתה יש לי כמה מקומות אבל צריך לברר איתם אני עדיין לא דיברתי איתם אני ישלח לך בפרטי

• תוכן חדש...