Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צפיבר,תזרוק בבקשה עלות.מעל 1000 ש"ח?

אני לא יכול לתת מחיר מדוייק כי זה תלוי ממידה. אבל זה בסביבות כפליים מכיסוי הדר רוזן ואולי אפילו קצת פחות, אצלי הייתה מידה גדולה יחסית.

בכל אופן אני חושב שמאוד משתלם. הכיסוי טוב יותר מכל דבר שאפשר לתפור משכבה אחת, אין דברים כאלו בארץ.

בנוסף לזה הכיסוי עשוי בטכנולוגיה מאוד מתקדמת, במקום תפרים הכיסוי מולחם בהרבה מאוד נקודות. שכבה חיצונית גסה ושכבה פנימית שבאה במגע עם הרכב מאוד עדינה. זה כיסוי מאסיבי, הרוח לא מרים אותו ויש לו רצועות קשירה.

הכיסוי הזה ממש כמו מעיל לרכב.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צפיבר,אם זו לא תיהיה טרחה בשבילך,תוכל להעלות לפה תמונה שלו?

עדיף על הרכב.

אני יתן תמונה של משהו יותר אינפורמטיבי מכיסוי על הרכב. כי הכיסוי ניראה כמו כל כיסוי, מלבד זה שכאשר מתקרבים אליו ורואים ממה הוא עשוי.

חלק הפנימי הוא בצבע לבן - זה חומר עדין ומלטף עם מיקרו סיבים כמו שיער רך מאוד, בדיוק כמו משתמשים לנרתיקים של דיסקים CD, להבדיל מניילון זה לא שורט. מבחוץ חומר בצבע אפור עבה ודוחה מים.

כמו שאפשר ליראות כל הכיסוי מלא בנקודות - על ידי עיבוד טרמי הלחימו את השכבות יחד במקום לתפור. ממש פתרון היי טק.

CC.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אהלן חברים. אני מקווה שזה מתאים לפורום הנ"ל.

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי, כמו כן גם ביד 2 לא מצאתי.

אני מחפש כיסוי לרנו שלי, המטרה שלו זה נטו לצבור אבק. מעצבן אותי שהגג שלה תופס אבק תוך 10 דקות מהרגע שאני שוטף אותה, ולכן אני רוצה כיסוי.

כמובן שעדיף שהוא לא יתפורר בגלל השמש המדברית שיש בבאר שבע.

בעונת החורף אני לא אשים אותו לכן לא אכפת לי שהכיסוי יהיה עמיד במים או לא.

מהשרשורים שעלו בחיפוש הסקתי שבאוטו דיפו כיסוי עולה מעל 200 ש"ח, באיביי עדיין לא מצאתי משהו זול יותר.

כמו כן אני מקווה לא לטעות במידה אם אזמין\אקנה:

איזו מידה זו בכיסויים? M?

תודה מראש :-P

שלום ,

יש מגוון רחב של כיסויי רכב באוטו דיפו , במחירים מאוד אטרקטיביים - המגוון כולל 4 דגמים שונים ,

לכן אני ממליץ לגשת לאחת מסניפי הרשת לקבל הסבר מקצועי ולהתאים את הכיסוי לצרכיך

בברכה

אוטו דיפו

פורסם

ה"מגוון הרחב" של הכיסויים באוטו דיפו מסתכם בשני דגמים בלבד שהוצגו לי בסניף חוצות המפרץ (ב- 18.5.13) במחירים "מאוד אטרקטיביים" של 300-360 ש"ח בהתאמה.

אני קניתי את זה של ה- 300 ש"ח (HR הדר רוזן) רק בלית ברירה - בחור בו אני גר אין להשיג כיסויים. לידיעתכם.

פורסם

כי הייתי צריך את הכיסוי באופן מיידי ולא יכולתי להמתין 3 שבועות, וכמו כן רציתי לכסות את הרכב בחניה של החנות כדי לוודא את המידה ורק אח"כ לקנות.

הכיסוי הקודם גם כן של HR שימש אותי מרכישת הרכב ועד חודש שעבר, יותר מ- 4 שנים עד שנקרע בעקבות נזקי שמש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

יניב alfa שלח לי כיסוי שהיה לו :-P

במקור של מיטו, מתאים כמו כפפה לרנו שלי :wink:

תודה רבה! :-P:-P:-P

האייפון מאכזב בצילום לילי :|

988671_10201496384681577_833449030_n.jpg

פורסם
עדכון:

יניב alfa שלח לי כיסוי שהיה לו :-P

במקור של מיטו, מתאים כמו כפפה לרנו שלי :wink:

תודה רבה! :-P:-P:-P

האייפון מאכזב בצילום לילי :|

באמת מתאים כמו כפפה..

שמור עליו,הוא כיסה את גופה החטוב של המיטו שלי,תתחדש ותהנה,שמחתי לעזור:-)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לאחר שפתחתי שרשור דומה לפני כמה חודשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473969

פניתי ליעקב המפורסם, ואין מאושר ממני...

קודם כל הבחנתי שמדובר באדם זהב, נדיב סבלני ואדיב. נדיר למצוא כאלה בתחום הרכב.

התכבדתי בכוס קפה משובח בחצר ביתו, וראיתי מגוון כיסויים.

במקרה לחלוטין היה לו כיסוי ספייר לחיפושית (יעקב חובב חיפושיות) שהתאים בול לסיוויק שלי.

אני עם הכיסוי כמעט חצי שנה והממצאים הם כלהלן:

הכיסוי עדיין כמו חדש. אני מסיר אותו ומחזיר מעל לפעמיים ביום, ואין עליו סריטה.

כמו שצויפר כתב, יש המון שכבות, השכבה הפנימית עדינה.

בניגוד לכיסויי ניילון הזבל שנמכרים בארץ, הכיסוי הנ''ל אינו מונע התחממות הרכב כי אינו מחזיר את קרני השמש.

הוא נושם. פעם היה חם, ולפתע ירד ברד במשך 10 דק'. הכיסוי ספג והרכב נשאר יבש ונקי.

בניגוד לכיסויי הניילון, לא נשארים סימנים אחרי הופעת טל. אני מוריד את הכיסוי בבוקר אחרי שהטל מתאדה והרכב נקי כמו חדש.

מה שכן, כמו כל כיסוי, הרכב מפוצץ בסווירלים.

המחיר 500 שח, הכיסוי אינו מושך את העין כלל ומתפקד מצוין. אפילו הגומיות עדיין חדשות.

הוא עונה על כל דרישותיי, עבה ואיכותי. השקעה חד פעמית מוצלחת באמת ועדיפה על 5 כיסויי ניילון בכל מצב.

בנוגע לשימוש בכיסוי, אולי אני לא בקיא מספיק בתחום, אך אני מאמין שכל החומרים בעולם לא יצליחו להגן על הרכב משריפת פלסטיקים, פנסים, דהיית צבע, התייבשות גומיות, שריפת דשבורד ומושבים, ונדליזם ונזקי חוץ.

הכיסוי כן מונע את כל הנ''ל, אך במחיר סווירלים.

Honda civic EJ6

פורסם
לאחר שפתחתי שרשור דומה לפני כמה חודשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473969

פניתי ליעקב המפורסם, ואין מאושר ממני...

קודם כל הבחנתי שמדובר באדם זהב, נדיב סבלני ואדיב. נדיר למצוא כאלה בתחום הרכב.

התכבדתי בכוס קפה משובח בחצר ביתו, וראיתי מגוון כיסויים.

במקרה לחלוטין היה לו כיסוי ספייר לחיפושית (יעקב חובב חיפושיות) שהתאים בול לסיוויק שלי.

אני עם הכיסוי כמעט חצי שנה והממצאים הם כלהלן:

הכיסוי עדיין כמו חדש. אני מסיר אותו ומחזיר מעל לפעמיים ביום, ואין עליו סריטה.

כמו שצויפר כתב, יש המון שכבות, השכבה הפנימית עדינה.

בניגוד לכיסויי ניילון הזבל שנמכרים בארץ, הכיסוי הנ''ל אינו מונע התחממות הרכב כי אינו מחזיר את קרני השמש.

הוא נושם. פעם היה חם, ולפתע ירד ברד במשך 10 דק'. הכיסוי ספג והרכב נשאר יבש ונקי.

בניגוד לכיסויי הניילון, לא נשארים סימנים אחרי הופעת טל. אני מוריד את הכיסוי בבוקר אחרי שהטל מתאדה והרכב נקי כמו חדש.

מה שכן, כמו כל כיסוי, הרכב מפוצץ בסווירלים.

המחיר 500 שח, הכיסוי אינו מושך את העין כלל ומתפקד מצוין. אפילו הגומיות עדיין חדשות.

הוא עונה על כל דרישותיי, עבה ואיכותי. השקעה חד פעמית מוצלחת באמת ועדיפה על 5 כיסויי ניילון בכל מצב.

בנוגע לשימוש בכיסוי, אולי אני לא בקיא מספיק בתחום, אך אני מאמין שכל החומרים בעולם לא יצליחו להגן על הרכב משריפת פלסטיקים, פנסים, דהיית צבע, התייבשות גומיות, שריפת דשבורד ומושבים, ונדליזם ונזקי חוץ.

הכיסוי כן מונע את כל הנ''ל, אך במחיר סווירלים.

נשמע מעולה! תודה על ההסבר.

הייתי שם שמישהו ישים לי כיסוי כזה על הרכב וישכח אותו שם :oops:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מלבד זאת, שכחתי לספר על ניסוי מעניין:

לי יש את הכיסוי מיעקב, אותו הכיסוי כמו של צביפר.

לאחי יש את הכיסוי של hr.

היה זה יום שמש, הרכבים היו מכוסים, לפתע ירד ברד במשך 10 דק'

הכיסוי שלי ספג הכל, הרכב נשאר יבש ונקי.

הכיסוי של אחי, העשוי ניילון, התמלא ומילא את כל הרכב בבוץ. ערמות של בוץ. כל האבק שהיה עליו ועל הרכב, כל אבק שירד מהגשם הכל נדבק על הרכב.

אזכיר שוב, כיסויי hr, df ושלל כיסויי הניילון אלה זבל בהתגלמותו. תקשור הכי חזק בעולם, עדיין הוא יזוז ויעשה סווירלים וסריטות. חתולים מתים עליהם, הם מחזירים אור ככה שמאוד בולטים ומבליטים את הרכב, משאירים סימנים על כל הרכב במידה והיה בלילה טל, חסרי תועלת בגשם, ומחזיקים מקסימום שנה.

מה גם שמחירם אינו מצדיק קניה שלהם.

חח כשריססתי על הכיסוי שלי את מס' הרכב, הצבע אפילו לא חדר לשכבה התחתונה...

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...