Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש את המבצע של סבסוד מזגנים על ידי משרד האנרגיה.

אני מעוניין להעיף את התדיראן הקשיש שלי (כבן 12 לערך ...) ולשים במקומו טורנדו Plasma gold 22.

המזגן אמור לקרר שטח של כ35 מטר לערך.

אני יודע שמזגן שכזה נחשב לקצת חלש לקירור שטח שכזה ,אבל הנוכחי מקרר בסבבה את השטח האמור. מה דעתכם?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן פרטים על המבנה\חלל שאתה רוצה למזג:

קומה, גילו, חלונות, לאיזה כיוון החלון פונה (צפון\דרום\מזרח\מערב) וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך בדיוק הסבסוד הזה עובד ומה הקריטריונים? האם מותר לך לקנות רק סוג מסויים של מזגנים או שאתה יכול לקנות איזה סוג שאתה רוצה? איך מקבלים את הזיכוי? צריך להביא את המזגן המפורק פיזית לאיזה מגרש גרוטאות?

פורסם

יש רשימה של ארבע ספקים מתוכם אתה בוחר ספק, וקיימת רשימה של מזגים מתוכם אתה בוחר את המתאים לדירתך, בנוסף מגיע אליך יועץ הביתה.

ניתן להחליף מזגן שגילו מעל 7 שנים ושעובד. הפורייקט כולל פירוק והרכבה.

עוד פרטים כאן

פורסם

במידה ומותקן אצלי מזגן בחדר מסוים ואני מעוניין לשדרג אותו במסגרת המבצע הזה, אלא שאת המזגן החדש ברצוני להתקין בחדר אחר, מישהו יודע אם הדבר אפשרי?

בנוסף, חלל בגודל 45 מטר +- בקומת המרתף, על איזה מזגן הייתם ממליצים?

פורסם

עד כמה שראיתי המחירים לא משהו, מה אני מפספס?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

המחירים טובים (קצת פחות ממחיר קניה של חנות), הבנתי שזה גם כולל פירוק והרכבה (אני צודק?).

גם אני שוקל.

מותקן אצלי מזגן של תדיראן בן 10+ כ-2.5/3 כ"ס, כדאי להחליף במזגן סיני (טורנדו 30 / תדיראן 28A)?

עד כמה משמעותי ההבדל בשקלים? נצא מנקודת הנחה שאמא שלי כמעט ולא מפעילה את הנוכחי עקב חשבון גבוהה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עד כמה שראיתי המחירים לא משהו, מה אני מפספס?

תעבור שוב על המספרים... הפעם עם משקפיים.

דוגמא טובה: תדיראן 21A.

"בחוץ" אי אפשר להשיג אותו בפחות מ 3500 שח, דרך הסיבסוד זה עולה 2330 ש"ח.

תתפלאו לשמוע שגם במזגנים הקטנים מדובר במחירים טובים - עם כי מדובר בפרשים קטנים יותר אבל עדיין מאוד שווים.

בנקודת זמן הזו, קשה להשיג מזגנים טובים של 1 כ"ס בפחות מ 1800-1900 שח לפחות (לצרכן) והמחיר של התדיראן 10A הוא מעולה (כ 1600 שח לעומת כ 2000 שח לצרכן, לפחות, "בחוץ").

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
פרט נוסף ופעוט שצריך לציין הוא שהסבסוד ניתן לאלו המקבלים מביטוח לאומי הבטחת/השלמת הכנסה בלבד.

איפה זה רשום ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איפה זה רשום ?

איציק,הוא מתבלבל עם המבצע הקודם. (צריך ללמוד להסתכל על תאריך ההודעה באתר..:wink: ).

למזלי,אינני מקבל שום קצבה ואני ואשתי עובדים. המבצע פתוח לכולם.

איציק מדובר בבית דו קומתי קומה תחתונה המכילה מטבח +סלון וחדר שרותים פצפון.

חלון ענק לכיוון דרום ,חלון +דלת לכיוון צפון. לציין כי הנוכחי מקפיא את הקומה בקלות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה איציק על ההבהרה

אני הסתכלתי דוקא על המזגנים הקטנים.

אם אני רוצה להחליף שני מזגנים קטנים ( כ 9000BTU כל אחד אם אני זוכר נכון )

ואין לי בעייה לפרק את הישנים ולהתקין את החדשים, אז עדיין יהיה לי כדאי יותר במבצע?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
איפה זה רשום ?

איציק,הוא מתבלבל עם המבצע הקודם. (צריך ללמוד להסתכל על תאריך ההודעה באתר..:wink: ).

למזלי,אינני מקבל שום קצבה ואני ואשתי עובדים. המבצע פתוח לכולם.

איציק מדובר בבית דו קומתי קומה תחתונה המכילה מטבח +סלון וחדר שרותים פצפון.

חלון ענק לכיוון דרום ,חלון +דלת לכיוון צפון. לציין כי הנוכחי מקפיא את הקומה בקלות.

זה עלול להיות גבולי. 35 מ"ר נשמע לי ממש מעט לבית דו קומתי... או שאתה מפספס משהו במדידה שלך או שזה שטח ממש קטן.

בגדול המזגן יקרר ויקרר טוב, הבעיה עלולה להיות במקרי קיצון (כמו למשל אירוח של הרבה מאוד אנשים במקום כ"כ קטן).

גם רמת הציפיות שלכם מהקירור יכולה לקבוע, האם אתם אוהבים שממש קר לכם או שאתם מסתפקים בכל מה שבין קריר לנעים ?

תודה איציק על ההבהרה

אני הסתכלתי דוקא על המזגנים הקטנים.

אם אני רוצה להחליף שני מזגנים קטנים ( כ 9000BTU כל אחד אם אני זוכר נכון )

ואין לי בעייה לפרק את הישנים ולהתקין את החדשים, אז עדיין יהיה לי כדאי יותר במבצע?

המחיר של התדיראן 10A הוא מצויין, וזה כדאי גם אם אתה מתעקש לפרק ולהרכיב בעצמך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מי שרוצה יכול לקרוא על כך במשרד האנרגייה והמים:

http://energy.gov.il/AboutTheOffice/SpeakerMessages/Pages/GxmsMniSpokesmanACMay13.aspx

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...