Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח גם להמלצה על מזגן משם, שיחליף את הישן שאוטוטו בן 20

זה חדר שינה של ההורים בגודל 3.60*3.60 כלומר 13 מ"ר. (זו דירה בקומה 3 מתוך 5 קומות אם זה משנה).

מה מומלץ?

התדיראן 10A/15A?

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח גם להמלצה על מזגן משם, שיחליף את הישן שאוטוטו בן 20

זה חדר שינה של ההורים בגודל 3.60*3.60 כלומר 13 מ"ר. (זו דירה בקומה 3 מתוך 5 קומות אם זה משנה).

מה מומלץ?

התדיראן 10A/15A?

תודה

דירה בקומת ביניים וחדר של 13 מ"ר -> ה 1 כ"ס יעשה את העבודה מצויין. בגדול, ההמלצה המינימאלית עומדת היום על 600BTU בקירור למטר רבוע.

במקרה כמו שלך, אם ניקח בחשבון שמדובר ב 13 מ"ר (ללא ריהוט כמו ארון, למשל, שתופס נפח גדול בחדר) ונפחית ריהוט ושאר משתנים - אזי אתה עומד על איזור ה- 1000BTU למטר רבוע וזה מצויין.

ההבדל בין 1 ל 1.25 כ"ס הוא לרוב באיזור 200-250 ש"ח, אבל שוב, בהרבה מאוד מקרים אין צורך ב 1.25 אפילו שההפרש זניח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דירה בקומת ביניים וחדר של 13 מ"ר -> ה 1 כ"ס יעשה את העבודה מצויין. בגדול, ההמלצה המינימאלית עומדת היום על 600BTU בקירור למטר רבוע.

במקרה כמו שלך, אם ניקח בחשבון שמדובר ב 13 מ"ר (ללא ריהוט כמו ארון, למשל, שתופס נפח גדול בחדר) ונפחית ריהוט ושאר משתנים - אזי אתה עומד על איזור ה- 1000BTU למטר רבוע וזה מצויין.

ההבדל בין 1 ל 1.25 כ"ס הוא לרוב באיזור 200-250 ש"ח, אבל שוב, בהרבה מאוד מקרים אין צורך ב 1.25 אפילו שההפרש זניח.

איציק

אני לא טועה .מדובר בבית של שתי קומות שמשתרע על שטח של 87 מטר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

התקשרתי היום למוקד תדיראן במטרה לסגור על ה 10A. לאחר המתנה של 20 דקות על ה IVR + עוד 7 דקות קודם-לכן, בהן הקווים היו בכלל למטה, נותבתי למוקד השארת ההודעות שלהם. ציינו שיחזרו אלי תוך שישה ימי עסקים (או במילים אחרות, נסה שוב מחר, אם בא לך).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שומר נפשו יירחק מתדיראן.

בתאריך 30/05 היה אצלי נציג תדיראן מלאנו טופס עם פרטיי + פרטי כרטיס אשראי וסכום לתשלום, הושאר אצלי טופס פירוט עבודה וקבלה זמנית, והמזגן סומן ע"י פלומבה.

הובטח לי זמן אספקה של כ 30-50 יום.

ביום שני השבוע 08/06 טלפנתי לשרות תדיראן כדי לשאול אם יש כבר זמן אספקה עבורי והם השיבו "אבל לא שילמת בכלל", אמרתי בטח ששילמתי יש לי קבלה נכון שעדיין לא הורדתם תשלום ראשון אבל כל הפרטים אצלכם, תחייבו ותספקו את המזגן.

"לא, תדבר עם הגריטה" השיבו.

טילפנתי לגריטה, "היה נציג אצלך" הם שואלים, בטח שהרי איך יש לי את הטופס ביד, ו"כמה רשום לך לשלם" 2330 ש"ח אני משיב.

"התשלום צריך להיות 2350" הם משיבים, נו מה הבעיה תורידו עוד 20 ש"ח ותספקו את המזגן.

"בסדר תדבר עם השרות", אבל הם הפנו אותי אליכם אני מקשה. וכך חוזר חלילה.

הבטיחו שיחזרו ולא חזרו אז טלפנתי גם ביום שלישי וגם ביום רביעי ו...נכון ניחשתם גם ביום חמישי. בכל מוקד אני ממתין כעשרים דקות על הקו הם מנפנפים אותי כל פעם (אבל כל פעם) באותן שאלות, מבטיחים שיחזרו ולא חוזרים. אני חוזר אליהם (שוב המתנה) והם אומרים "מה פתאום אין לנו נציגה בשם שרית", אבל לעז**ל הרי דברתי איתה.

ואולי אני כבר הוזה? או שייתכן שהשתגעתי או קבלתי מכת שמש.

היום שלחתי להם הודעה דרך האתר + הקלטתי שיחה שלי איתם שבה אמרתי שאני לא מעוניין יותר לשמוע מהם ושלא יחשבו בכלל לספק את המזגן.

חבורה של אטומים יש שם, לא איכפת להם מכלום, שרות גרוע ביותר.

פורסם

מחזק.

אוסיף ואציין שבהמשך להודעתי הקודמת, חזר אלי איזה הזוי חודש וחצי לאחר הפניה ושאל (בטון דורש משו, בלי התנצלות, בלי שום דבר) מתי מתאמים פגישה לבוא ולראות את המזגן הנוכחי? אמרתי לו יפה שיילך לחפש.

פורסם

... ודווקא היום התקשרתי אליהם בשביל להחליף את כל המזגנים בבית וכמו שאמרו כאן 30 דקות המתנה ואז לקיחת פרטים לחזרה, טוב, אני כבר לא מצפה שיחזרו אלי בחודש הקרוב..

פורסם

התקשרתי אליהםלפנימספר ימים. ההמתנה על הקו היתה ממושכת, ונקבע לי מועד לביקור טכנאי לשבוע הבא.

המשך יבוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוקדי השירות של החברות המשתתפות במבצע משרד האנרגיה פשוט קורסות מכמות הפניות אליהן, תדיראן בפרט כי היא מאוד מבוקשת. באלקטרה וטורנדו זה פחות מורגש כי הן פחות "מבוקשות" אבל גם שם יש תלונות על עומסים גבוהים בכל המוקדים.

מעבר למבצע של משרד האנרגיה, אנחנו כרגע בתקופת שיא העומס בתחום המזגנים (מאי עד אוגוסט זה בד"כ ה-זמן). דווקא בתקופה הזו, למרות תגבור מסויים שקיים בכל החברות, עדיין קשה להתגבר על כמות הפניות העצומה למוקדים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסלון של ההורים אצלי רצינו גם להחליף במבצע, אחרי שקראתי תגובות באינטרנט על השירות, אמרנו שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות לבד...

פורסם

איציק

ההמלצה הזו לוקחת בחשבון כמה אנשים יש בחדר ?

או כמה אנשים למ"ר ? כל בנאדם פולט חום.

פורסם
ההמלצה הזו לוקחת בחשבון כמה אנשים יש בחדר ?

או כמה אנשים למ"ר ? כל בנאדם פולט חום.

כן. הוא רשם חדר שינה של הורים, אני מניח שיהיו שם בדכ 2 אנשים - אלא אם הוא עושה אורגיות רבות משתתפים כאשר הוריו ״מחוץ לעיר״ ואז צריך להתייחס גם לזה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
התכוונתי באופן כללי, ההמלצה לא מסווגת לפי חדרים.

באופן כללי אתה צודק, עם כי לרוב מי שמתייעץ כאן אלו אנשים שמתקינים מזגן בבית. אם מדובר בעסק או כל דבר אחר, לרוב הם מציינים זאת וכמובן שגם מתייחסים לזה בהמלצה.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר הסבר לגבי כל התפוקות של המזגן?

אני מכיר כוח סוס ואין לי שמץ בלהמיר את זה לתפוקות בטבלה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...