Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.

מכרתי את הSGS2 האהוב, וכעת אני עם נוקיה ישנה ורצון להשתדרג למכשיר אנדרואיד (בלבד) חדש.

אני מתלבט בין נקסוס 4/גלקסי S3/ גלקסי נוט 2.

נקסוס 4 - האמת שאיך שאני רואה את זה, היתרון היחיד שלו על הסמסונגים זה אי תלות בחסדי סמסונג וסאני בעניין עידכוני מערכת הפעלה. ועוד ג'יגה זיכרון. האם יש עוד סיבה להעדיף אותו על הסמסונגים שציינתי.

S3 - השאלה ההפוכה ממה ששאלתי על הנקסוס - האם יש סיבה להעדיף אותו על הנקסוס, בנוסף לסוללה שליפה וסלוט לכרטיס זיכרון?

נוט 2 - לא מפריע לי הגודל, מבחינתי זה אפילו יתרון, אבל האם הבדל 500 שקל במחיר של המכשירים האחרים שציינתי באמת שווה את זה?

האם מישהו יכול להמליץ על עוד מכשיר אנדרואיד לרשימה, ולמה הוא עדיף? עוד דרישה שלי, זה מכשיר כמה שיותר נפוץ בשוק, ועם יצרן, שעידכוני תוכנה זאת לא מילה גסה בשבילו.

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול להוסיף לייתרונות המובהקים של הנקסוס 4 את המצלמה.

לא יודע להגיד לך לגבי שאר הדברים ששאלת,

אבל ממה שראיתי (לגיסתי נקסוס 4, לאחי גלאקסי 3) ההבדל מאוד משמעותי (אם זה כמובן חשוב לך בכלל).

פורסם

צ'מע, הנקסוס במחיר שפשוט הופך את האחרים ללא רלוונטיים.

אתה ראשון לקבל כל עדכון, לא תלוי באף יבואן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לטובת הנקסוס יש עדכונים שוטפים וממושכים, ומערכת הפעלה נטולת זבל.

לרעתו עומד מסך שביר וגאונות מפוקפקת בפאנל זכוכית גם מאחורה, שנשבר בקלות גם הוא.

לטובת הנוט יש סוללה היסטרית, מסך גדול (בשבילי גדול מדי, אבל אם נוח לך - מעולה), פרקטיקה פסיכית עם אפשרות לפצל מסך לפעולות במקביל, עט שבשימוש נכון פותחת אופקים ואפשרות להתחבר למסך חיצוני ולעבוד איתו כמעט כמחשב לכל דבר.

גלקסי? לא יודע אם יש לו יתרונות על אחד מהשניים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לנקסוס 4 אין שום יתרון על הS3 במצלמה, ההפך הוא הנכון. של ה-S3 טובה יותר בסטילס, ובעיקר בוידאו.

ועוד חסרונות מול הS3:

חוסר יכולת הרחבת הזיכרון שלו זה חיסרון רציני.

הטאצ' שלו בזום לא מגיב חלק כמו הS3, למעשה הוא דיי גרוע.

המסך על הנייר יותר איכותי, בפועל הוא כהה יותר עם צבעים פחות ''חיים''.

הסוללה נגמרת יותר מהר ולא ניתנת להחלפה.

המסך קטן משמעותית תודות למקשי הניווט שנמצאים על המסך.

אין רדיו.

איכות שיחה פחות טובה.

פחות מגנים ואביזרים.

יתרונות:

עדכונים יותר מהירים

וביצועים מעט יותר חזקים, שבפועל לא מרגישים הבדל.

מחיר בחו''ל זול יותר מה-S3, ובארץ הוא יקר יותר.

אם תקנה סמסונג מחנות פרטית שנותנת לך רום סטוק מקורי שלא התעסקו איתו, תקבל עדכונים מסמסונג הרבה יותר מהר ממה שתקבל מסאני.

הנוט גדול מידי לטעמי, ואל תשכח שעם מגן שבאמת מגן כמו OTTERBOX, הוא יהיה יותר גדול.

לכן אני אישית מעדיף מבין כל אלה את ה-S3.

המלצה שלי אישית, תחזיק את כל המכשירים ביד ותבין את ההבדל.

פורסם
אתה יכול להוסיף לייתרונות המובהקים של הנקסוס 4 את המצלמה.

לא יודע להגיד לך לגבי שאר הדברים ששאלת,

אבל ממה שראיתי (לגיסתי נקסוס 4, לאחי גלאקסי 3) ההבדל מאוד משמעותי (אם זה כמובן חשוב לך בכלל).

האמת - לא ממש חשוב לי. מספיק שהיא תצלם ברמה של SGS2, אני לא צריך יותר מזה.

צ'מע, הנקסוס במחיר שפשוט הופך את האחרים ללא רלוונטיים.

מכאן אני מבקש הסבר יותר מפורט.

אני רואה שהמחיר שלו יותר גבוה מהS3 (אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות בארץ, אין לי משפחה בארה"ב, ואני לא רוצה להתעסק עם BUY2USA ודומיהם, ואז לקבל אחרי שנתיים מכשיר שבדרך יכול להינזק/להיגנב/להיעכב במכס), אז מה הייתרון במחיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במקרה ועכשיו אני מחזיק גלקסי אס 3 ואת הנקסוס 4 שלי.

המסך בנקסוס משמעותית טוב יותר. אין לי דבר נגד מסכי אמולד, אני מאוד אהבתי את האמולד של הנוט 2, אבל של הגלקסי 3 הוא פשוט לא טוב.

הגלקסי 3 לא מגיב חלק כמו הנקסוס 4, זה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים.

1 ג'יגה ראם +טאצוויז= שילוב לא טוב. למכשיר תמיד יש חיסרון בראם.

לדעתי ההתלבטות צריכה להיות בין הנקסוס 4 לנוט 2. לי היה את הנוט 2 והוא לטעמי פשוט גדול מידי ולא נוח לתפעול כלל ביד אחת. אני בחרתי בנקסוס 4 ולא מצטער לשניה.

פורסם

אני דווקא חולק על איכות המסך של הנקסוס 4.

אני לא כ"כ מבין בטכנולוגיות של המסכים וכאלה אני רק יודע דבר אחד, ליש יש גלקסי נקסוס וחבר קנה נקסוס 4 - הצבעים במסך שלו נראים "מתים" ואצלי הרבה יותר "חיים". הוא ממש התבאס מזה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הגדרות משפיעות המון (!) על איכות הצבעים במסך. אם הוא עם רוט, שיחפש קרנל שתומך voodoo, וישחק עם הצבעים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה אתם אומרים על ה- lg optimus g?

בחנתי אותו מול הנקסוס 4 ומצאתי בו רק יתרונות, זיכרון גדול יותר (32G) מסך 4.7 אמיתי (בלי שכפתורי ההפעלה גונבים שטח מסך), צבעים טובים בהרבה, תגובה מהירה.

בהנחה ששני המכשירים נרכשים בישראל (מה שמעמיד את פער המחיר על 400 ש"ח לא כ"כ רלוונטיים), ניראה לי שה- LG עדיף, אם מזמין דרך גוגל הסיפור שונה לגמרי...

פורסם

לפי מה שקראתי ממש רק עכשיו LG התחילו להעדכן.

הגרסאות האמריקאיות קיבלו עדכון לפני חודש, והאירופאים מקבלים ממש עכשיו. זה די מביך כשסמסונג הוציאו אותו כבר מלפני חצי שנה, ושיש דיבורים על אנדרואיד 5 ממש בקרוב.

לדעתי זה לא יהיה הימור פרוע להגיד שפה העדכונים כניראה נגמרו(במיוחד שיצא כבר הדור החדש של האופטימוס ג'י)

פורסם

אגב, סתם שאלה - אם מערכת ההפעלה עושה היטב את כל הנדרש ממנה, אז בשביל מה לעדכן?

אני משתמש עד היום עם 2.3.6 ושוקל לעדכן בשל תקלת תוכנה מינורית שיש לי במכשיר (אין רטט בסמס - תופעה שהתחילה באחרונה), אלמלא זה, המכשיר יכל להשאר כפי שהוא וזה ממש לא מפריע לי.

אני שואל ברצינות כדי להבין.

פורסם

זה קצת כמו לשאול למה לא לשדרג ווינדוס 98. חווית שימוש עדיפה בהרבה, תאימות של תוכנת חדשות, ביצועים עדיפים, יכולת עבודה עם ריבוי ליבות, המשך פיתוח והוספת פונקציות חדשות ובטח עוד ועוד.

גם לי היה נחמד עם הג'ינג'רברד, והשדרוג לics היה קצת מתסכל, אבל 4.1 ומעלה כבר נותנים הרבה יותר.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...