Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אתמול יצא לי להיות במשרדי המכס באשדוד, פתאום במגרש צדדי שם ראיתי כמה רכבי אספנות שעל פי מה שנאמר לי מאחד העובדים הרכבים נמצאים כבר זמן מה שם, יש למישהו מושג מה הם עושים שם?

שיערתי שאלו רכבים שכנראה המכס לא משחרר לקונה מפאת חוסר אישורים וכו'.

מצורפות תמונות של חלקם, היו עוד הרבה.

51795c5dd6405.jpg

51795c5de59e4.jpg

51795c5df4136.jpg

51795c5e9e6b3.jpg

51795c5e68c99.jpg

51795c5e30aed.jpg

51795c5ed0f8b.jpg

51795c5f0de31.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האחרונה המכוסה היא פורד GT שניסו לייבא כאילו כפורד מוסטנג... אם אני לא טועה יש לה מנוע גמור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אלה לא רכבים מוזרים,אלה רכבים מדהימים וחבל שאי אפשר לשפץ אותם ולהחזיר אותם לכביש.

ה פונטיאק והיגואר ממש מגניבות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אלה לא רכבים מוזרים,אלה רכבים מדהימים וחבל שאי אפשר לשפץ אותם ולהחזיר אותם לכביש.

ה פונטיאק והיגואר ממש מגניבות .

מדוע אי אפשר לשפץ אותם ולהחזירם לכביש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמונה ראשונה ושניה- CADILLAC LASALLE 1940

תמונה שלישית- PONTIAC TRANS AM 1981

תמונה רביעית - יגואר XJS 1984

תמונה חמישית ושישית- דומה לרולס-רוייס אבל אל תתפסו אותי במילה כי אני לא ממש בטוח.

תמונה שביעית- פורד GT מתחת לכיסוי מטונף. :cry:

זמין 8)

פורסם

כמה כואב לראות את הGT הזאת.

התמונה החמישית זה לא רולס,בהתחלה חשבתי שמדובר ברובר P5.אבל במבט עמוק יותר נראה שזה רכב

"יוקרה" סובייטי.

Porsche 944 turbo

פורסם

^ רכב יוקרה סובייטי ? באמת ? אני יליד בריה"מ ובחיים לא ראיתי או שמעתי על כזה...:puzzled:

באמת מעניין איזה רכב זה .

זה דומה למן הכלאה של רולס וגם יש סימנים של וולוו שם...בקיצור אני מבולבל; רצוי שאחד מזקני הפורום יתרום מהידע שלו.

נ.ב. אני לא יודע מי הכניס קישורים להודעה הקודמת שלי, אבל זה משעשע. :lol:

זמין 8)

פורסם

אם זה עוזר, הרכב בתמונה ה5/4 משני צידיו ישנו על הדלתות לוגו בצבעים כחול אדום עם צלב למעלה, ניתן לראות את זה בתמונה ה4.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

נ.ב. אני לא יודע מי הכניס קישורים להודעה הקודמת שלי, אבל זה משעשע. :lol:

מנגנון אוטומאטי שמוסיף קישור לפרסומות על הודעות של משתמשים,

כבר קרה כאן בעבר שמישהו המליץ על דיבורית והקישור הוביל לחלון אמבטיה ירקרק דוחה במיוחד:lol::lol:

• תוכן חדש...