Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השחורה היא דיימלר DS420

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלימוזינה השחורה היא דיימלר DS420, תוצרת בריטניה. משנות הששים דיימלר היתה בבעלות של יגואר.

אלו דיימלרים בריטיים, לא דיימלר-בנץ(יצרנית מרצדס).

ולעניין התמונה הראשונה, זו לא קדילאק לה-סאל אלא פשוט לה-סאל, שהיתה חטיבה נפרדת ב-GM ומוצבה בין קדילאק לביואיק(על אף שהתכנון אכן היה של קדילאק).

1940 היתה שנתה האחרונה - ואלו מכוניות נדירות מאד.

אגב, ישנה בארץ גם לה-סאל 1939, ירוקה, שיובאה לפני מספר שנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תמונה ראשונה ושניה- CADILLAC LASALLE 1940

תמונה שלישית- PONTIAC TRANS AM 1981

תמונה רביעית - יגואר XJS 1984

תמונה חמישית ושישית- דומה לרולס-רוייס אבל אל תתפסו אותי במילה כי אני לא ממש בטוח.

תמונה שביעית- פורד GT מתחת לכיסוי מטונף. :cry:

אם אינני טועה, העיצוב הנ"ל של פונטיאק היה זמין כבר בשנת 1979.

ואכן תמונות קשות.

יש כמה אוצרות שם :shock:

כבר חתמתי...

פורסם

תמונה ראשונה:

סקודה פורמן, וולקסוואגן פאסאט, מאזדה 3, פיג'ו 407, לינולן קונטיננטל, רנו קנגו, יונדאי אקסנט, סיאט איביזה ועוד כמה דברים ישנים לא מזוהים.

תמונה רביעית:

מיצובישי L200, מאזדה 3, פיאט אונו, ג'י אם סי וואנדורה, פיג'ו 306, טויוטה קורולה, רנו סניק, שברולט אוואו, BMW 316, יגואר XJS.

תמונה חמישית:

שברולט קוואליר ועוד כמה שכתבתי.

תמונה שישית:

מיצובישי קולט ועוד כמה שכבר כתבתי.

תמונה שביעית:

סקודה פליסיה, סיריון ועוד כמה שכבר נכתבו.

פורסם
הלימוזינה השחורה היא דיימלר DS420, תוצרת בריטניה. משנות הששים דיימלר היתה בבעלות של יגואר.

אלו דיימלרים בריטיים, לא דיימלר-בנץ(יצרנית מרצדס).

ולעניין התמונה הראשונה, זו לא קדילאק לה-סאל אלא פשוט לה-סאל, שהיתה חטיבה נפרדת ב-GM ומוצבה בין קדילאק לביואיק(על אף שהתכנון אכן היה של קדילאק).

1940 היתה שנתה האחרונה - ואלו מכוניות נדירות מאד.

אגב, ישנה בארץ גם לה-סאל 1939, ירוקה, שיובאה לפני מספר שנים.

תענוג ! תודה רבה על המידע ! :-D

זמין 8)

פורסם
מישהו יודע אם אפשר להתנדב ולבוא לעשות שטיפה ווקס לפורד?:cry:

תוך כדי השטיפה והווקס הרכב יתחיל פתאום לזוז לאט לאט לכיוון היציאה...8)

זמין 8)

פורסם

^ לא לדאוג ! הגב שלך לא יהיה הגב היחיד !

אני חושב שלא תהיה בעיה לארגן מתנדבים מהפורום. :wink:

הרכב הזה יחליק החוצה ממגרש המכס כמו חמאה אמריקאית על מחבת פנקייק לוהט ! :twisted:

ביאור: הדברים נאמרו בהומור.

זמין 8)

פורסם

אין איזה צער בעלי מנוע שיטפלו בפורד GT האומללה הזאת? :-(

בכלל, למה היא מפורקת? לא יכלו להשאיר אותה שלמה כדי לשמש לראייה? או שפשוט לקחו לה את המכסה מנוע בשביל חלקי חילוף למונדאו?

פורסם

^ היום בבוקר (שישי) הייתי בדרך ללימודים, נסעתי מהרצליה לרחובות.

בנסיעתי ללימודים נפגשתי עם סיאט לאון קופרה MK1 מטופחת ויפיפייה שנוסעת בנתיב ימני במהירות חוקית ואופן נהיגה של חובב מוטוריקה מושבע- בקיצור תענוג ! :inlove:

תוך כדי שאני מחייך וממלמל לעצמי "הנה זה רכב אש וגם נהג אש !" התחלתי לחשוב על השרשור הזה והבנתי למה הפורד GT נמצאת במצב שהיא נמצאת.

לא לכולם מוטוריקה זאת דרך חיים; לא כולם רואים ברכבים מה שאנחנו רואים- לצערי . :-(

תוסיפו לזה את החוצפה הישראלית, קנאה, חוסר אכפתיות לרכוש של אחרים ואינטלגנציה רגשית של תפוח אדמה ותקבלו פורד GT במגרש חיצוני וכיסוי רכב מטונף .

זמין 8)

• תוכן חדש...