Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 7.4.2023 בשעה 23:56, Transporter כתב:

אי אפשר לקנות דומה לרולקס ולקבל רולקס

העלתי כאן תמונה של רולקס מקורי שלי בצבע ייחודי למעלה

לא הייתי שם על היד את השעון הכחול שהעלו כאן בדיוק כמו שלא הייתי קונה אס קלאס 2005 ומחליף לה את הגריל לגריל של 2023

שני דברים:

1, היצרן הזה לא מתיימר לייצר חיקוי של רולקס; סטילדייב הוא יצרן סיני ענק שבא ואומר דבר מאד פשוט: אני מייצר הומאז'ים באותה איכות (ולפעמים אף גבוהה יותר) כמו המקור, רק שאינו גובה את הסכומים הלא פרופורציונאליים שלהם.
זה הכל.
2, תסביר לי וברצינות, לא בציניות, מה הרולקס עושה טוב יותר מהשעון שרכשתי כאן בתמונה. ובבקשה אל תשתמש ב"ידוע ש.." וכו'. רק עובדות.
אני יודע למשל, מה הרולקס עושה פחות טוב מהסטילדייב שלי = הוא עולה הרבה הרבה יותר כסף...

אז, אלא אם אתה נושא רולקס כאמירה/תכשיט/סמל מעמד, לא ברור לי מה הוא עושה טוב יותר מכל שעון שווה ערך אחר (ערך = ביצועים, לא ערך כספי).
ונגיד, רק נגיד שאתה נושא רולקס כסמל מעמד, איזה מעמד הוא מסמל?
עושר? אוקיי. יש לך דירת פאר? אוטו פאר? כל שאר המותרות של עושר?

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 7.4.2023 בשעה 23:56, Transporter כתב:

אי אפשר לקנות דומה לרולקס ולקבל רולקס

העלתי כאן תמונה של רולקס מקורי שלי בצבע ייחודי למעלה

לא הייתי שם על היד את השעון הכחול שהעלו כאן בדיוק כמו שלא הייתי קונה אס קלאס 2005 ומחליף לה את הגריל לגריל של 2023

אף אחד לא מצפה לקבל רולקס ב250 שקל והשעון הזה לא מתיימר להתחרות ברולקס. זה בסך הכל מעוצב בהשראת רולקס.

השעונים האלה, במידה ונפלת על אחד תקין, מציעים מפרט ואיכות יצור טובים יותר ממותגים עממיים יפניים (אוריינט, סייקו) בפחות מחצי מחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, ירחמיאל כתב:

שני דברים:

1, היצרן הזה לא מתיימר לייצר חיקוי של רולקס; סטילדייב הוא יצרן סיני ענק שבא ואומר דבר מאד פשוט: אני מייצר הומאז'ים באותה איכות (ולפעמים אף גבוהה יותר) כמו המקור, רק שאינו גובה את הסכומים הלא פרופורציונאליים שלהם.
זה הכל.
2, תסביר לי וברצינות, לא בציניות, מה הרולקס עושה טוב יותר מהשעון שרכשתי כאן בתמונה. ובבקשה אל תשתמש ב"ידוע ש.." וכו'. רק עובדות.
אני יודע למשל, מה הרולקס עושה פחות טוב מהסטילדייב שלי = הוא עולה הרבה הרבה יותר כסף...

אמנם אני לא טרנספורטר, אבל בוא… זה לא אותה איכות. לא מתקרב אפילו. 

מבחינת מה הוא עושה טוב יותר? כשעון? רולקס פחות טוב מקסיו בין לאדן. אבל לא זאת הסיבה שקונים רולקס. 

דבר אחד שרולקס כן עושה טוב מאוד זה משמר ערך. קח היום רולקס סאב בן 20, שרוט, שנלבש כל יום, ותוכל למכור אותו במחיר הרבה יותר גבוהה משעון רולקס סאב חדש בחנות (פשוט כי את הסאב בחנות לא תוכל לקנות…)

פורסם

ועדיין ירידת הערך תהיה יותר מהמאתיים חמישים שקל שירחמיאל שילם.

אלא אם כן אתה בעניין של לסחור בשעונים וכדומה, שזה שוק שונה לחלוטין.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 9 שעות, ירחמיאל כתב:

יצרן סיני ענק שבא ואומר דבר מאד פשוט: אני מייצר הומאז'ים באותה איכות (ולפעמים אף גבוהה יותר)

פה באמת הבנתי שאין עם מי לדבר

אם אתה חושב שיצרן סיני יכול לתת את האיכות של רולקס

או את הבד והאיכות של לואי ויטון

או את הנוחות והבולמי זעזועים של נעל של נייק 

ולמכור את זה בשקלים בודדים, אתה חי בסרט

רק בשביל הפרוטוקול, מי מבין שנינו שעושה עסקים עם השוק הסיני זה אני.

תחסוך ממני את התגובה על השטויות האלה

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אף אחד לא מצפה לקבל רולקס ב250 שקל והשעון הזה לא מתיימר להתחרות ברולקס. זה בסך הכל מעוצב בהשראת רולקס.

הוא הרגע כתב שהיצרן מצהיר שהוא מייצר אותה איכות ואפילו יותר טובה

אז הנה לפחות אחד שמצפה...

לגבי "מעוצב בהשראת"

זה בדיוק כמו לקנות מונית סי קלאס ולשים לה גריל של מייבאך

בעייני זה פתאטי

תהיה אתה

אתה לא חייב לקנות רולקס. גם אני לא נולדתי עם רולקס והיו לי שעונים שהם לא רולקס

גם נהגתי על מאזדה 2 בחיים שלי כשלא יכלתי לחלום על מרצדס

זה בסדר גמור. זה אני וזה מה שיכלתי להרשות לעצמי

אין שום סיבה להציג שקר ולצייר אותו כאילו זה משהו אחר

ולא משנה אם מדובר בתיק, נעל רכב או שעון.

לפני 6 שעות, garicho כתב:

דבר אחד שרולקס כן עושה טוב מאוד זה משמר ערך

זה לא רק משמר ערך

זה האיכות

הזכוכית המוגנת

ההגנה ממים וכו'

כל החיקויים האלה לא שורדים 10 דק בגקוזי

שלא לדבר על ים ובריכה

זה דיון מיותר באמת

לפני 9 שעות, ירחמיאל כתב:

עושר? אוקיי. יש לך דירת פאר? אוטו פאר? כל שאר המותרות של עושר?

אני חייב לך דין וחשבון ?

פורסם
לפני 3 שעות, Froyne כתב:

ועדיין ירידת הערך תהיה יותר מהמאתיים חמישים שקל שירחמיאל שילם.

לא לא. אם אתה קונה שעון בחנות של רולקס, יוצא ממנה ומוכר אותו בחנות יד שניה (או באינטרנט), אתה בד״כ תרוויח עליו כמה עשרות אחוזים. כלומר קנית ב-10k, מכרת ב-15K. לפעמים יותר…

כמובן שאתה לא יכול לקנות בחנות של רולקס, אבל זה לא קשור… 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Transporter כתב:

הוא הרגע כתב שהיצרן מצהיר שהוא מייצר אותה איכות ואפילו יותר טובה

לא חושב שזה מה שהיצרן מצהיר, אבל זה סינים אז לך תדע. בתכלס השעונים האלה נותנים המון ביחס למחיר שלהם. איזה שעון ב250 שקל יש עם חסינות למים 200 מטר, זכוכית ספיר, זוהר בחושך וכל שאר התכונות שיש בזה? 

בכל אופן אני לא חושב שיש מה להשוות. שעון זה לא רק החומרים והעבודה, זה גם השם וההיסטוריה שמאחוריו. 

פורסם

זה עמיד למים בדיוק כמו שצמיג סיני שמודפסים עליו כל התקנים הבינלאומיים באמת עומד בהם.

פעם לפני שנים קיבלתי מגיסי רפליקה של אומגה, ממש יפה. אמרתי טוב נלך עם זה קצת בשביל הקטע. אחרי כמה ימים שכחתי והלכתי לשחות.. וזה היה סופו של הצעצוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האמת שאני בכלל לא מבין את העניין של החיקויים. בכל רגע נתון אני מעדיף קסיו בן אלמוות של 100 שקלים, מאשר חיקוי מתאילנד של רולקס.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 10 שעות, garicho כתב:

לא לא. אם אתה קונה שעון בחנות של רולקס, יוצא ממנה ומוכר אותו בחנות יד שניה (או באינטרנט), אתה בד״כ תרוויח עליו כמה עשרות אחוזים. כלומר קנית ב-10k, מכרת ב-15K. לפעמים יותר…

כמובן שאתה לא יכול לקנות בחנות של רולקס, אבל זה לא קשור… 

בדיוק מה שכתבתי:

לפני 13 שעות, Froyne כתב:

אלא אם כן אתה בעניין של לסחור בשעונים וכדומה, שזה שוק שונה לחלוטין.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

גם אם נתעלם מהיתרונות הטכניים של רולקס (שאמנם קיימים, אבל לא באמת ייחודיים בקטגוריית שעוני היוקרה), יש לרולקס יתרונות שאי אפשר לחלוק עליהם (ואני רחוק מלהיות חובב המותג), שהם סחירות ושמירת ערך מטורפים לחלוטין, זיהוי כמותג יוקרה בקרב אנשים שלא מבינים בשעונים ובמדינות עולם שלישי או אצל לוחמי סיירות/שכירי חרב למיניהם רולקס משמש גם כסוג של ערובה לתחליף כסף לכל מקרה שלא יהיה. אז זה לא שאין לו באמת ערך, גם אם קסיו בן לאדן יהיה מדויק יותר, והוא יהיה מדויק יותר.

לפני 10 דקות, avargel כתב:

האמת שאני בכלל לא מבין את העניין של החיקויים. בכל רגע נתון אני מעדיף קסיו בן אלמוות של 100 שקלים, מאשר חיקוי מתאילנד של רולקס.

100%. 

Fake watches are for fake people.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, avargel כתב:

זה לא ממש חיקוי, אין על זה סמל של רולקס או משהו כזה. זה יותר הסגנון של הרכבים הסיניים שמנסים להראות כמו מותגי יוקרה.

פורסם
לפני 58 דקות, iluxxxa כתב:

ומה הסיבה בעצם? 

אם ממש ממש ממש ממש בא לי שעון רולקס חדש, איך קונים אותו היום?

הם מייצרים כמות מוגבלת של שעונים. הביקוש לרובם - במיוחד לשעוני הספורט המתכתיים - הוא פי כמה לעומת הייצור. בגלל שהם לא מציפים את השוק הם מייצרים גם ערך ליד שניה.

אם אתה רוצה רולקס, או שקונים יד שניה בחנויות שעונים (במחיר שהוא גבוהה ב50-100% מהMSRP) או שמייצרים מערכת יחסים טובה עם הAD של רולקס ומנסים להכנס לרשימות ההמתנה. ככל שתבזבז יותר כסף שם (תכשיטים, שעונים מחברות אחרות, רולקס לנשים) כך יותר סיכוי שיתנו לך להרשם לרשימות ההמתנה של הרולקסים המבוקשים.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...