Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הייתי היום באיזור של הסוכנות אז קפצתי לראות את הפורטה החדשה כי עניין אותי לראות את השינוי מהפורטה של ההורים 2011 EX .

 

דבר ראשון לא העיצוב לא הדהים אותי ,האחורה מזכיר לי מאוד פורד פוקוס או אלנטרה ונראה גם שהמעצב של קיה נפל בפח של עיצוב ה''קופה'' הזה שאני אישית לא אוהב .

 

עוברים לתא נוסעים - איך שהתיישבתי בתוך הרכב קיבלתי מכה בראש מהקורה אודות ל עיצוב קופה ,ואני לא מאוד גבוה וגם לא נמוך ממש מטר 1.85 , איכשהו מישהו כיוון את המושב בצורה כזאת שהראש שלך נוגע בתקרה ואין מקום לנשום .

המתגים והכפתורים ברובם זהים לאלה מהפורטה הקודמת ומרגישים באיכות טובה לדעתי , אחד הדברים ש לי אישית מפריעים בפורטה של ההורים זה דיפוני הדלתות שהם כולם קשיחים , אז בפורטה החדשה הדשבורד רך וגם כן דיפוני הדלתות מקדימה אבל מאחורה חסכו ושם חזרנו לפלסטיק קשה ומחוספס ..אבל hey ! יש פתחי איוורור ליושבים מאחורה .

לוח השעונים נראה קריא וסה''כ נחמד, ההגה עמוס בכפתורים לדעתי ואישית גם העיצוב שלו לא מצא חן בעיניי .

הישיבה מאחורה מרווחות והמושבים די נוחים אך צריך לזכור שהבחינה האמיתית שלהם תיהיה בנסיעה ממושכת .

עוד דבר אחרון שהפריע לי זה הגימור דמוי קרבון פייבר מסביב לדש בורד שלדעתי מיותר וגם לא הכי מתאים לרכב כזה .

פותחים מכסה מנוע, המנוע נראה זהה לזה של האלנטרה ולצערי הוא נראה צפוף ולא הכי נוח לעבודה במיוחד שבפורטה הישנה יש הרבה מקום בשביל ידיים וכנראה שזה גם בגלל שהיא תוכננה להכיל מנוע 2.4 בשאר ארצות .

זהו ...:-D

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

ביום שישי נסעתי עם נהג מונית שקיבל אחת חדשה יום לפני.

 

עיצוב הדשבורד נוראי, נראה כמו משהו שעיצבו בשנות ה 90, הכול שחור והמסכים בצבע כתום.

 

הנסיעה גם ממש לא הייתה נוחה, אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא לא טרח לבדוק לחץ אוויר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני גם לא נפלתי ממנו,לדעת היונדאי 35 סלון בז,נותנתתחושה יותר נעימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני גם לא נפלתי ממנו,לדעת היונדאי 35 סלון בז,נותנתתחושה יותר נעימה.

 

מסכים,זה גם לא מפתיע כי רוב הכסף וההשקעה הולכת ליונדאי .

גם שילוב הצבעים באלנטרה יותר מוצלח . הלוואי רק שקיה ירחיבו את כמות הסוכנויות והמוסכים שלהם בחיפה כי זה פשוט מגוחך שיש מוסך מורשה אחד והוא בקריות, לדעתי היבואן טרם תיאם את עצמו לגידול המשמעותי במכירות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
ביום שישי נסעתי עם נהג מונית שקיבל אחת חדשה יום לפני.

 

בתור נהג מונית ,אני יכול לספר לך שמי שקנה את הדגם הישן (מנוע בנזין),מצטער על היום הזה בגלל צריחת או צריכת דלק נוראית.

לא תראה הרבה כאלו על הכביש בגרסת מונית.

האם מדובר בדגם חדש עם מנוע דיזל ?

 

 

הנסיעה גם ממש לא הייתה נוחה, אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא לא טרח לבדוק לחץ אוויר.

 

הנסיעה לא נוחה (מתלים נוקשים מידי) גם בריו החדשה ,ועל כן לא נראה לי שמדובר בקטע של לחץ אוויר.

 

 

בברכה

מוטי

×
×
  • תוכן חדש...