Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להרכיב ברכב, גולף שנת 2007 ואני צריך את עזרתכם בעניין, דבר ראשון מהי מידת הרמקולים מקדימה, שאני ידע איזה גודל קומפוננט מתאים לי.

התקציב שלי הוא מאוד מצומצם, לא תכננתי להשקיע בסאונד שכן שומעים מאוד יפה עם כל החלקים המקוריים, אבל שכנעו אותי לקנוות קומפוננטים מגבר וסאב.

ולכן חשבתי על קומפוננטים של morel שהמחיר שלהם משתלם מאוד ביחס לתמורה, חשבתי על morel tempo ועל מגבר 4 ערוצים שירים אותם ועוד סאב חמוד שישלים את הבאסים ברכב, וגם פה נראה לי ש cardinal v15 יעשה את העבודה.

לגבי הסאב אין לי כל כך משהו על הכוונת אבל עדיף שיהיה מקסימום 10"

דבר נוסף הוא עניין ההתקנה, הייתי מאוד רוצה לקבל המלצות על מתקינים אמינים וטובים שיוכלו לבצע את העבודה במחיר הוגן (באזור אשדוד) ושמח לקבל את דעתכם על עליות בנושא

שבוע טוב

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

המידות של הרמקולים הם 6.5", לדבי המגבר הייתי מחכה קצת ורוכש משהו קצת יותר טוב.

אסור להמליץ על מתקינים בפורום.

SCANSPEAK

פורסם

מגבר מיד שנייה זו בהחלט אפשרות טובה אם זה המצב...

בוא נגיד שהתקציב למגבר הוא בסביבות ה400+-

ומה העלות של התקנה כזאת?

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

לאחר חשיבה רבה החלטתי להתאמץ עוד קצת וחשבתי על המגברים הנ"ל:

Blaupunkt EMA 455

Crunch P 900.4

מה דעתכם?