Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו X4 - כמו X6, רק בקטן ובזול יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש

כמה כיעור!

מה עובר שם על המעצבים?!

גם הX6 הוא בהמה מגעילה לטעמי.

לפי דעתי החל מ2006 הם איבדו את הדרך שלהם בעיצוב רכבים.

אני הכי אוהב את הצורה של הE46.

ומהג'יפים שלהם, הX5 הראשונים שיצאו והX1 המתוק!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
כתבה שפורסמה הבוקר ב YNET.

נראה מעניין. ה-X6 לטעמי גדול מדי

ב.מ.וו X4 - כמו X6, רק בקטן ובזול יותר

ה- X6 היה הרכב המכוער הראשון שיצרה BMW לדעתי, וזה יהיה הרכב השני. פשוט מזכיר לי את הניסן ג'וק וכל רכבי המיני עם קפיצים גבוהים ! :?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לדעתי הוא דווקא נחמד והרבה יותר נעים לעין מאחיו הגדול (מאוד).

לדעתי BMW איבדו הרבה מהדרך שלהם עוד מ 2001 (אם אני לא טועה) כשיצאה הסדרה 7 החדשה.

גם מבחינת עיצוב פנים מפריע לי שכל ה"קוקפיט"\קונסולה מרכזית כבר לא נוטה לכיוון הנהג כפי שהיה בעבר.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

בטח זוכרים, על איזה הר עם דשא, הוא לא זז ונתקע. ואז הריינג רובר עברה בקלות (אם אני לא טועה שזו הייתה ריינג).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקטע הזה של הגרמניות להוציא כל שני וחמישי רכב נישה חדש,בהתחלה התעצבנתי,אחר כך צחקתי,עכשיו זה כבר עצוב.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני דווקא לא חושב שזה רע. זה מאפשר לכל אחד לקנות ממש את מה שבא לו, לפי היכולת שלו. אני בטוח שלא מעט אנשים רוצים x6 אבל לא יכולים לקנות - אז עכשיו תהיה להם גרסא ׳קצת׳ יותר זולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הקטע הזה של הגרמניות להוציא כל שני וחמישי רכב נישה חדש,בהתחלה התעצבנתי,אחר כך צחקתי,עכשיו זה כבר עצוב.

עצוב לך, שמח לבעלי המניות של BMW.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
וואי וואי כמה כבשים שוחטים עכשיו בנתניה, התגשם לכמה אנשים חלום...

צחוק צחוק, תבקר בכמה קצביות בעיר. רוב החניות ליד תפוסות ע"י ה-Xים של ב.מ.וו

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שהתרגלתי כבר לעיצובים של BMW.

הX4 דווקא לטעמי מאוד, כמו גם אחיו הגדול (אם כי גם לדעתי הX6 פחות מוצלח עיצובית.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...