Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהמדפסת הישנה (HP Officejet 4110) החליטה לעשות שביתה ארוכת טווח, החלטתי לקנות מדפסת חדשה.

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (אין תקציב לליזר), משולבת (פקס + צילום + הדפסה).

לא מעוניין במדפסות של HP. נמאס מהטיונרים שלהם, ומכל הבעיות השונות והמשונות שלהם (יצא לי לעבוד עם מדפסות חדשות שלהם במשרדים שונים, ואני לא מעוניין).

אני מחפש מדפסת שהטיונרים שלה זולים וקלים להחלפה (מילוי גם בא בחשבון).

הבנתי שהמדפסות של Brother מאוד נוחות בקטע הזה, זה נכון?

המדפסת לא הולכת לעבוד קשה. לא יותר מכמה הדפסות בחודש.

התקציב הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף פחות (סטודנט, כבר אמרנו?)

אם יש אפשרות להכניס בתקציב מדפסת עם WIFI, זה יהיה מעולה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני מחפש מדפסת שהטיונרים שלה זולים וקלים להחלפה (מילוי גם בא בחשבון). הבנתי שהמדפסות של Brother מאוד נוחות בקטע הזה, זה נכון?

כן. מחסניות הדיו (החלופיות כמובן) זולות למדי, ויש מחסנית נפרדת לכל צבע.

דני

פורסם

התקציב שלך מוגבל, אין כל כך הרבה מבחר של משולבות בתקציב זה.

יש לי נסיון טוב מאד עם מדפסות לייזר של בראדר. בעבר הרחוק גם עם Bubble Jet (איזו חיה מוזרה עם טרקטור לנייר רציף ונדמה לי שדיו אבקתי מוזרק).

מדפסות HP החדשות (המשולבת היא, אאל"ט, 42XX) מחזיקות גם הן 4 מחסניות נפרדות, שמחירן נמוך בהרבה ממה שהיינו מורגלים. יתרון נוסף - גישה נוחה מאוד להוצאת נייר תפוס.

דגם עם WiFi יעלה 100-200 ש"ח יותר מדגם ללא כרטיס רלשת אלחוטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שבדקתי קצת בזאפ וראיתי שיש את Brother MFC-J265W באיזור ה-380 ש"ח ואת MFC-J430W באיזור ה-410 ש"ח.

2 המדפסות עם WIFI.

מה דעתכם? מישהו התנסה?

פורסם

המדפסת ההכי משתלמת לדעתי בתקציב זה היא ברדר מדגם J430W. יש לנו 3 כאלה כבר מס' חודשים, מדפסת מעולה שעולה 430 ש"ח באופיס דיפו/ קרביץ. יש לה מדפסת, פקס, מכונת צילום וסורק (ממשטח וממזין מסמכים), וכל זה עם כרטיס רשת אלחוטית WIFI.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2741

יש לי דגם דומה, רק ללא WIFI כבר שנה. אני מרוצה מאוד. דיו תואם עולה 100 ש"ח לכל הסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האמת שבדקתי קצת בזאפ וראיתי שיש את Brother MFC-J265W באיזור ה-380 ש"ח ואת MFC-J430W באיזור ה-410 ש"ח.

קנה את הזולה יותר. תעשה את העבודה בלי בעיה.

אני מעדיף להמנע ממזין ניר כי הוא לא אמין.

דני

פורסם

שמח שירדת מהרעיון של HP, אין סוף התעסקות בשביל כמה הדפסות - כל פעם יש משהו.

ממילץ לך על BROTHER - מדפסות אמינות, מחיר טובים וראשי דיו תחליפיים בגרושים.

פורסם
קנה את הזולה יותר. תעשה את העבודה בלי בעיה.

אני מעדיף להמנע ממזין ניר כי הוא לא אמין.

דני

מה מזין נייר בעצם עושה? (אני יכול לנחש לבד לפי השם, השאלה מה קורה בפועל?)

במידה והמזין נייר מתקלקל, המדפסת לא תעבוד? אפשר לבטל אותו?

פורסם

מזין הנייר מאפשר לך לשים ערימה של ניירות ולצלם את כולם ללא נגיעה, המדפסת מזינה אותם לבד. אם זה לא נתקע. ואם היא לא לוקחת שני ניירות ביחד. ואם היא לא לוקחת דף ומזינה אותו מוזז קצת. וכן הלאה.

אפשר גם להזין דף בודד, כמו במדפסת ללא מזין. אם אתה לא מצלם ערימות של ניירות כל יום, המזין מיותר לך וגם מזיק, כי הוא גדול, מסורבל ולא אמין. ואם אתה כן מצלם ערימות של ניירות כל יום, עדיף לך לקחת מכשיר יותר רציני.

בקיצור - מיותר ומזיק.

דני

פורסם

דני, למה מזיק? עושה נזק כלשהו? נראה לי שנסחפת.

כשהייתה לנו HP לפני כן, אכן המזיני הנייר שלהם לא היו מוצלחים והרבו להיתקע ולעשות בעיות, אבל להזיק?

מדובר במקרה הזה בתוספת של 30 ש"ח, שלדעתי שווה את זה.

המזין מגיע בנוסף למשטח הסריקה. אם הוא מתקלקל- זה לא מפריע לתפקוד המשטח ואפשר יהיה להמשיך להנות מהמדפסת גם ללא המזין.

בחצי שנה+ שיש לנו 3 מכשירים מהדגם הנ"ל של ברדר, לא נתקלתי באף תקלה במזין הנייר. והוא עובד הרבה (לפחות 100 בחודש לכל אחת) ומצויין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

חיפשתי פה די מזמן המלצה דומה (מספיק מזמן שלא מצאתי את האשכול בקלות)

בפעם הראשונה ששמעתי ברדיו את הפרסומת של hp אינק אדונטאג׳ אמרתי לעצמי ״יאלה היתאבדות - נלך על זה״

רכשתי את ה hp8600pro שאאל״ט היא עולה 700 של

מדפסת/פקס צבעונית עם 4 ראשי דיו

מדפיסה וסורקת דו צדדי

חיבור רשת+usb+wifi (אפשר להיות מחובר בכולם בו זמנית מה שלא ניתן בבראדר להיות מחובר חוטית ואלחוטית יחד)

כל השליטה דרך מסך מגע מתכוונן/ממשק web/תכנה במחשב

אפשר להתקין בה אפליקציות, כן שמעתם נכון!

אפשר להדפיס מכל מקום בעולם ישירות לבית בלי להתחבר לאתר מסויים וססמאות

מדפיסה ישירות מסמארטפון/dok/sd

מגירה להזנה ככה שהדפים לא מתעופפים או נופלים או לא מסודרים כל הזמן

סורקת ישירות לpdf/mail/hard drive/sd/dok

מאחר שיש לה ממשק די נרחב וגם וובי ניתן לתכנת בה פונקציות רבות כגון הרשאות (שילדים לא ידפיסו בצבע למשל), זמני עבודה, לוג מפורט של כל הפעולות ועוד מלא מלא פיצרים

אחריות ושרות עד הבית! (טרם נזקקתי או היתה בעיה כלשהיא)

דיו:

הדיו עובד בצורה שונה ומקתדת יותר ממדפסות הזרקת דיו אחרות ומספיק הרבה יותר בעשרות אחוזים

שחור עולה 250₪ באופיס דיפו, מספיק ל 2300+ דפים

צבעוני עולה 150₪ באופיס דיפו

בכוונה רשמתי אופיס דיפו כי ניתן להשיג זול יותר

תשוו את זה להזרקת דיו אחרת, או בעצם לא אין מה להשוות

תשוו את זה לליזר של בראדר או סמסונג שאמור להיות חסכוני:

טיונר עולה 400~ שקל ומספיק ל 2800 דפים, הרבה פחות משתלם מהזרקת הדיו של hp

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ח

תשוו את זה לליזר של בראדר או סמסונג שאמור להיות חסכוני:

טיונר עולה 400~ שקל ומספיק ל 2800 דפים, הרבה פחות משתלם מהזרקת הדיו של hp

טיונר עולה 80-100 שקל.

אף אחד שפוי לא קונה מקורי

פורסם

לפני כמה חודשים התקלקלה לי מדפסת HP OFFICEJET 5510 ששירתה אותה נאמנה כמה שנים טובות. אחרי בירורים וחיפושים קניתי Canon Pixma MX410, אני לא סגור כרגע אם זה 410 או דגם קצת יותר חדש שהחליף אותה.

אני איתה כבר כמה חודשים ואני מאוד מרוצה, מדפסת טובה, לא עושה בעיות, ה FEEDER של הדפים עושה את העבודה, לא כמו ב HP שהמדפסת לא הייתה מושכת דפים. יש לה גם WIFI שזה פלוס רציני, אני יכול לעבוד על ה LAPTOP ולשלוח מסמכים למדפסת דרך ה WIFI.

• תוכן חדש...