Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מהו "טיונר" במדפסת?

אני מכיר טיונר (tuner) ברדיו, טלויזיה ומכשירים אחרים שבהם יש לקבוע תדר.

במדפסת יש טונר (toner) - אותה אבקת דיו בקסטה ייעודית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מהו "טיונר" במדפסת?

אני מכיר טיונר (tuner) ברדיו, טלויזיה ומכשירים אחרים שבהם יש לקבוע תדר.

במדפסת יש טונר (toner) - אותה אבקת דיו בקסטה ייעודית.

הכוונה שלי כמובן הייתה למחסנית דיו. שפה עממית :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
דני, למה מזיק? עושה נזק כלשהו? נראה לי שנסחפת.

נזק לכיס.

כמו כן מגדיל ומסרבל את המכשיר, כפי שאמרתי.

ובכל זאת, אם טוב לך איתו, אז הכל בסדר - לא כל מה שמתאים לי חייב להתאים גם לך.

דני

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824184

קניתי לפני חודשיים, גם לפי המצלות שראיתי פה באתר ובמקומות אחרים.

יש בה הכל כולל WIFI (שעובד פשוט חלום - איזה שיפור באיכות החיים. סוף כל סוף כל בני המשפחה יכולים להדפיס חופשי!)

399 ש"ח כולל 3 שנות אחריות מקורית של ניופן

מרוצה וממליץ

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
טיונר עולה 80-100 שקל.

אף אחד שפוי לא קונה מקורי

והתחלפי של hp עולה 70₪

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני זקוק להמלצה לאחר שה XEROX PE16 שלי נפחה את נשמתה.

אגב, עבדה כמו סוסה אך כפי שהזכיר dny מלבד המזין נייר שנדפק לפני זמן כבר ונאלצתי להפסיק להשתמש בו. מזל ששליחת פקס בן יותר מ2-3 דפים אינה לעיתים קרובות, כך שהקללות של הפקידה שלי במשרד היו נשמעות רק לעיתים רחוקות.

אני זקוק למדפסת (כנראה לייזר, אך אני כבר לא בטוח לפי מה שאני רואה כאן) משולבת בפקס ובמכונת צילום.

אין לי צורך בצבע.

אין לי צורך בWIFI.

כ1000 הדפסות בחודש.

הפיצ'ר של הדפסה מהאייפון/אנדרואיד יכול להיות נחמד. לא קריטי.

תודה מראש.

רכשתי את ה hp8600pro שאאל״ט היא עולה 700 של

מה ההבדל בין הPRO לPLUS?

האחת 850, השניה 1150.

פורסם

אתה זקוק למדפסת לייזר, ולא סתם לייזר אלא מרמה בינונית לפחות.

בדרך כלל מדפסות לייזר מוגדרות, בין השאר לפי duty cycle - מספר דפים חודשי מכסימלי. זה יתן לך מושג על יכולת המדפסת לעמוד בעומס, אם כי אםם אתה באמת מדפיס 1000 דפים בחודש זה בערך 50 דפים ביום - מילוי מחסנית הנייר פעם בשבוע, החלפת טונר פעם בחודשיים ותוף פעם בשנתיים.

אישי יוצא לי לעבוד עם מדפסת HP משרדית (לא זוכר את מספר הדגם, אבל בהחלט מדובר במדפסת המיועדת לעומס גבוה). השימוש הוא בסדר גודל של 150-200 דפים ביום בהדפסה צפופה מאד (גרפיקה צפופה). בפעם האחרונה שבדקתי המונה עמד על כ-60,000 דפים (משך כשנתיים-שלוש) - מספר הדפים שנתקעו בתקופה זו היה פחות מ-10, ולמעשה למעט מילוי נייר פעם ביום והחלפת טונר פעם בחודש-חודשיים לא הצריכה שום טיפול. איני יודע מה עלויות התפעול כיון שאני משתמש קצה, ויש אנשי לוגיסטיקה שמתעסקים עם הרכש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המדפסת שהזכרתי בפוסט הקודם הינה מדפסת בלבד, ללא פונקציות נוספות. נתקלתי גם במכשירים דומים לזירוקס שציינת, דומני מתצורת בראדר (אבל, שוב, מצריך בדיקה), שעובדים די קשה. אבל לא התנסיתי בהם אישית, איני יודע כמה מדפיסים בהם אם כי לאור מקומם ברור לי שלא מעט (לפחות עשרות אם לא מאות דפים ביום) ולפחות מכשיר אחד כזה עומד במקומו כבר אי אילו שנים ומשרת נאמנה את הצוות.

פורסם

מה ההבדל בין הPRO לPLUS?

האחת 850, השניה 1150.

גם לא 850, יותר בכיוון של 700-750

לא משהוו ששוה את ה300 שקל האלה:

מסך טאץ גדול יותר

50 דפים במזין העליון לסריקה במקום 35

בערך 10% יותר הדפסות לדקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כהמשך לספריאל:

אכן- אתה צריך לייזר לעומס בינוני. הזרקת דיו פשוט לא בנוייה לעומסים כאלה, עם כל הכבוד.

יש לי נסיון של 3 שנים עם מדפסת לייזר של HP לעומס בינוני (אבדוק מחר אם זה משנה) ובמקביל בשנה וקצת האחרונה גם עם מדפסת לקסמרק שמיועדת לעומסים גבוהים במיוחד. שתיהן מעולות ועובדות כמו חמור אמיתי- בHP העומס היומי לא יורד מ200 דפים והלקסמרק לא יורדת מ350 דפים ליום. תקלות של נייר תקוע כמעט ולא היו- נספרו על יד בודדת. אגב- הHP גם שימשה לצילום ופקס (משולבת), אמנם לא בעומס גבוה, אבל המזין עובד מעולה גם כיום.

דני, סה"כ מזין נייר זה תוספת מבורכת (ובבראדר זה רק תוספת של 30 ש"ח, והגודל דומה מאוד- ההבדל בגובה בלבד, והמזין מתקפל לתוך המדפסת כשהוא לא בשימוש). אם כי סביר להניח שבמדפסות לשימוש ביתי האמינות תהיה נמוכה משמעותית ביחס למדפסות לשימוש משרדי בינוני- כבד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בכל הנוגע להזרקת דיו - בחיים לא תהיה לי מדפסת של HP.

החברה המאותגרת-טכנולוגית הזו משום מה מתעקשת לייצר ראשי דיו אשר מחסנית הדיו היא למעשה גם ראש ההדפסה. זה לא אקולוגי, יקר בטירוף ובעיקר בעל אמינות אפסית למי שמדפיס לעיתם רחוקות.

עברתי ל BROTHER. ה MFC-J430W נמצאת בשימוש אחת לכמה שבועות בממוצע ועובדת נהדר גם עם דיו תחליפי (4 ראשים ב 100 ש"ח). באותו הסכום אגב ניתן להזמין מאי-ביי קיט של ארבעה מיכלי דיו + ארבעה בקבוקוני מילוי, מה שתיאורטית אמור להספיק לכמה שנים טובות של הדפסות, סביר להניח שהמדפסת תתפגר קודם.

זה היה השנקל שלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה רבה על התגובות.

בדקתי שוב. מס' ההדפסות החודשי הוא יותר בכוון 600.

מה עדיף מבין המכשירים הבאים:

brother MFC-7360

או

HP LaserJet Pro M1536dnf

ה-7360 היא מדפסת ברמה ביתית. יש לי בבית את ה-DCP-7030 שהיא מכשיר דומה ללא פקס. מצויינת לצרכי הבית אבל אני חושש שלא מתאים לעסק.

בדוק את סדרת MFC-8XXX, נראה לי שהיא תתאים יותר לצרכיך. מדפסת מסדרה זו נמצאת באחד המשרדים בהם אני עובד, משמשת כנראה בעומס דומה למה שאתה צופה ועד כמה שאני יודע אמינה, וכן יש טונרים חלופיים.

• תוכן חדש...