Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בזמנו רכשתי מחבר שלי מכונית. האחים שלו הם סוחרי מכוניות, לכן כאילו רכשתי את המכונית מאח שלו. הייתי צריך לחתום על מין ייפוי כוח.

כשמכרתי את אותו רכב דרכו ואח שלו היה הקונה לא הייתי צריך להיות נוכח בדואר לשם העברת הבעלות. זה היה כל כך מזמן שאני לא זוכר אם נתתי לו את תעודת הזהות שלי.

החבר הזה הוא קצת נוכל.

עכשיו אני חושש שבגלל שיש בידיו את ייפוי הכוח שלי הוא יוכל לבצע העברות בעלות באמצעות אותו ייפוי כוח ללא ידיעתי ושהרכב יהיה על שמי.

אפשר לעשות כזה דבר?

פורסם

תעדות הזהות שלך נצאת אצלך או אצלו? תאורטית יפוי הכוח אינו מספק בלי תעודת הזהות.

כמוכן יפוי הכוח צריך לשאת את מספר הרישוי של הרכב, כך שלא יוכל לשמש לפעולות בכלי רכב אחרים.

איני זוכר אם יפוי הכוח מצורף למסמכים שהדואר מעביר למשרד הרישוי - כיון שאם יפוי הכוח מצורף הוא כבר לא נמצא בידי אותו סוחר.

וכמובן - אם יש למישהו קשר לפקיד מושחת בדואר או במשרד הרישוי שום דבר לא יגן עליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן, העברת בעלות תקינה נעשית רק בהצגת תעודת זהות בלבד (של שני הצדדים).

נוסף לאמור לעיל, יפוי הכח הוא מוגבל בזמן.

כמובן שמעשי נוכלות יכולים לעקוף את כל אלה, וזה כבר עניין למשטרה.

אם אתה מודאג ומוטרד מהעניין, תוכל לברר במשרד הרישוי אם רשום על שמך רכב.

בכל אופן תמיד מומלץ לא לעשות שום עסקים עם מי שלא נראה לך.

פורסם

בנוסף, זה מה שכתוב בטופס אישור רישום שינוי בעלות רכב:

הנסיעה ברכב אסורה.

הרשיון מופקד.

מה זה אומר והאם זה חוקי?

פורסם

זה בדיוק מה שזה אומר:

לא שולמה אגרת רישוי, והנסיעה ברכב אסורה. אני מתפלא שהעברתם בעלות בדואר, לדעתי מקרים כאלה מעבירים בעלות רק במשרד הרישוי. כדי לחזור להשתמש ברכב אתה צריך לגשת למשרד הרישוי, לשלם את האגרה השנתית ,לקבל אישור נסיעה ל48 שעות, ולגשת מייד לטסט (אם לא נעשה השנה).

זה חוקי ומזלך שאתה לא צריך לשלם אגרה כמה שנים לאחור!

פורסם

אני לא מעוניין יותר באוטו. אני רק מקווה שכל קשר ביני לאוטו הוסר ושהחבר הנוכל הזה לא עשה עוד דברים שלא ידוע לי עליהם ויכולים להזיק לי.

העברת הבעלות בוצעה בתאריך: 9.9.12

פורסם

למעט הפרט השולי שמדובר בהתחזות והונאה.

תן לי לחדש לך:

אם מישהו פורץ לך לאוטו ומצליח להתניע, הוא יכול לקחת לעצמו את הרכב שלך.

כבר היו מקרים שאנשים מכרו בשיטה הזאת נכסים בטאבו (מגרשים ודירות) שלא שייכים להם, ונעלמו עם הכסף.

• תוכן חדש...