Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב את הדיונים על "האלפא האחרונה", אבל נראה לי שביום שאלפא תעבור לידיהם של הגרמנים, המיטו והג'ולייטה באמת יהפכו לאלפות האחרונות..

איזה "תכונה אלפאית" בדיוק אתה מוצא במיטו/ ג'ולייטה שאתה פוחד שתאבד להן?

בכל מקרה, מסע הרכש הבילתי מרוסן הזה של VAG עוד יעלה להם ביוקר!

עריכה - עפר, GREAT MINDS THINK ALIKE:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נכון, הדגמים היותר חדשים פחות מושכים.

ה159 היא רכב יותר טוב אבל בתור אלפא היא יותר גרועה מה156.

הג'ולייטה לא מושכת אותי בכלל.

המיטו מזעזעת.

(ואת זה אומר מישהו עם 156 ובקרוב גם עם 147).

פורסם
אני חושב שזו יכולה להיות חתונה מושלמת...

האמינות הגרמנית עם העיצוב האיטלקי.

בערך כמו החתונה שלהם עם למבורגיני שרק הטיבה לחברה ולשוק

יפה מאוד.

אז מתי תהיה לנו ג'ולייטה עם TSI ו- DSG ?:lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מו"מ כזה כבר מתקיים כמה שנים. מידי פעם עולה סערה חדשה של ניתוח אפשרויות ברשת בגלל פליטת פה מכוונת או לא של בעל תפקיד בכיר.

כנראה בסוף אלפא תמכר, וחבל. אבל בעל הבית רוצה כסף בחשבון ומה איכפת לבנק שימור שם והיסטוריה, אפילו לאומית (באיטליה וכלל עולמית כמו שיש בישראל הערכה לאלפא של פעם ותקוות לעתיד). היות ואודי מצליחה יפה באיטליה, כנראה שלא תקום שם סערה ציבורית גדולה. בערך כמו שישראל מעבירה את אוצרות הטבע שלה לחברות זרות בלי לחשוב יותר מידי על השלכות עתידיות.

נוצר פה פלונטר קשרים בין יצרני רכב שמאוגדים תחת חברת אם ענקית אחת, שקשה לי להבין מה יקרה אם יפתחו אותו: פולקסוואגן -אודי-פורש-סיאט-סקודה. אלפא לא חסרה להם בהיצע, אלא אם הכוונה לנטרל את אחת החברות הקיימות.

חלק מהסיפור הוא מפעל ההרכבה של פנדה שלוטשים עיניים אליו בגלל איזה דגם ישן של פולקסוואגן שהורכב שם. עד כמה שישמע מוזר, אולי משהו שנראה שולי הוא סיבה למישהו לדחוף את כל המהלך.

הגדולים יבלעו את הקטנים, ויקיאו אותם כי טעמם ושיטתם לא טובה למאזן. אלא אם יושב בהנהלה מישהו שמחפש גם חיוך וגם הנהון הערכה בגלל שם שעשה יפות והצלחות בעבר ואפשר שיעשה בעתיד, אם כי אינו מכניס תמורה גדולה. סוג של מחווה לקהילה, כמו שהם תורמים לארגון צדקה כזה או אחר.

גם הפורום הנכבד דסקס את הנושא בעקבות כתבה .

גם היו שמועות על חיבור בין מזדה לאלפא.

זו לא מתיחה של אחד באפריל. זו טרגדיה של תשעה באב...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מדי כמה חודשים עולה הסיפור הזה בגירסא חדשה.

מרקיונה מכחיש בתוקף כל פעם מחדש.

מצד שני, אין עשן בלי אש.

לעניין אמינות, האלפות וכל תוצרת פיאט העכשוית מאוד אמינות, בטח יותר מתוצרת VAG העכשוית.

מעניין כמה שנים עוד יצוצו הגאונים התורנים שיזכירו את אמינות אלפא של לפני 30 שנה.

פורסם

על סמך מה אתה קובע שתוצרת פיאט אמינה יותר מתוצרת VAG? בגלל שאתה שומע לא שומע על תקלות מחברי הפורום? סמל"ת מוכרים בלחץ 4,000 מכוניות בשנה (כולל אלפא רומיאו) רובן לחברות השכרה וציי רכב. הצרכן הפרטי רוכש בעיקר פיאט 500 מכוניות מאוד פשוטה ובסיסית. בקושי יש רכבי פיאט מודרניים אצלי חברי הפורום.

בשביל ההשוואה צ'מפיון מוכרים כמעט 30,000 מכוניות בשנה. רכבי VAG עמוסים בטכנולוגיה מודרנית. הרכבים מבוקשים מאוד אצל חברי הפורום. הגיוני שתשמע על יותר תקלות מבית VAG מאשר מבית פיאט.

ADAC מפרסמים סטטיסטיקה אמינות כל שנה ובסטטיסטיקה גרנדה פונטו "מככבת" בתחתית טבלת האמינות. 500 ופנדה הישנה נחשבות למכוניות אמינות, אבל מדובר במכוניות זהות כמעט לחלוטין מבחינה מכנית ומבוססות על מכלולים ותיקים של היצרן.

פורסם

התכנון של קבוצת פולקווסגן לרכוש את אלפא הוא לא מהיום. מעניין מה גרם לפיאט להסכים - בעבר הם סירבו לכל ההצעות והתעקשו שאלפא תישאר אצלם.

מה שכן - זה אומר שאלפא לא תעבור למזדה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

על סמך אחזקה של אלפות לאורך כל השנים.

על סמך אחזקה של סקודה רומסטר אצלי עוד מעט 5 שנים.

על סמך טיפול ברכבי VAG של הורי, ישנים וחדשים.

על סמך מידע מחברים המחזיקים תוצרת פיאט, אלפא וVAG.

על סמך מה שקורה כאן בפורום.

כולם מראים על כוון ברור - תוצרת פיאט העכשוית אמינה מאוד. תוצרת VAG במגמת ירידה מהאמינות שאפיינה אותה בעבר.

אתה יכול להתכחש לזה כמה שאתה רוצה, זו המציאות.

לענין סקרי ADAC, כבודם במקומם מונח כמובן והם מתאימים לשווקים אותם הם מייצגים. את השוק שלנו הם לא סוקרים.

פורסם

אם הם לא יתחילו לדחוף לשם טכנולוגיות של 4X4 שלא קשורות לאלפא בכלל, אני לא רואה את הבעיה.

לא קשורות לאלפא? ל-33 סטיישן של שנות השמונים היתה גרסה עם הנעה כפולה משתלבת, בדומה לסובארו ליאונה.

ל-159/בררה היתה גרסת הנעה כפולה קבועה, ששווקה עם מנוע ה-V6.

בניגוד לרובכם, אני מוצא פה דווקא הזדמנות מעניינת ואינספור אפשרויות להזרקת חיים חדשים למותג, הרחק מידיו המקצצות של מרקיונה. האם באמת הייתם רוצים שהג'וליה הבאה תחלוק פלטפורמה עם דודג' אוונג'ר :oops:?

אילו לנצ'יה היתה עוברת לידיהם, הייתי אף יותר שמח, משני טעמים;

-מרקיונה מתכונן לחסל את המותג בסוף 2015

-חוש צדק הסטורי. לנצ'יה היתה האודי של איטליה, אלפא הב.מ.וו...

דוקאטי ולמבורגיני בחסות אודי עושים חיל - ולא ראיתי שהייחוד האיטלקי שלהם נפגע כהוא זה. ה"לנצ'יות" של קרייזלר זה בזיון מחפיר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האם זה יהיה גם הסוף של סיאט בקבוצת VAG (ואולי בכלל)? קשה לי להאמין שהם יחזיקו שני מותגים כאלה ביחד.

פורסם
יפה מאוד.

אז מתי תהיה לנו ג'ולייטה עם TSI ו- DSG ?:lol:

שידחפו לת*ת את הTSI ואת ה DSG, אני הראשון בתור ל ג'ולייטה V6 בי-טורבו קואטרו! :twisted:

פורסם
לא התכוונתי לזה שאין קשר בין 4X4 לאלפא.

פשוט שלא ידחפו מערכות Quattro לשם.

עקרונית, לאודי יש שתי מערכות הנעה כפולה; האלדקס וקבועה. שתיהן קרויות קוואטרו.

גם אני לא מת על האלדקס, בשום רכב - אבל מה הבעיה שלך עם הקוואטרו הקבוע(קל וחומר שהיום יש לו חלוקה 40:60 אחורה:קדימה וישנה אופציה ל-LSD מכני בסרן האחורי)?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הקוואטרו ב A6 הספורטיביות לא פחות ממדהים!

שים אותו ב 159, שים מנוע 3 ליטר V6 בי-טורבו ויש לך מכונת נהיגה רצינית ביותר (לא של A6 עם המנוע/הינע הזה חסר משהוא).

פורסם

האמינות הגרמנית עם העיצוב האיטלקי.

אני מצטער, אבל בקשר לאמינות של הקונצרן יש לי ניסיון וידע אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...