Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאר מסווה - מי עדיפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה BMW תהיה יקרה יותר לאחזקה, ולו רק כי היא מורכבת יותר.

סאאב היא חברה שבמשך שנים נתנה עיצובים ייחודיים וחוויית נהיגה מעניינת.

זה בין השאר עניין של תדמית.

מה שכן, סאאב תמיד שמו טכנולוגיות חדשניות יחסית ברכבים שלהם (למשל טורבו או מנועי V4).

כיום אולי טורבו לא נראה כמו משהו מדהים אבל כשהרכבים האלו יצאו לראשונה זה היה מרשים מאוד.

כתוצאה, חלק מהרכבים זכו לתחזוקה לקויה בגלל חוסר הבנה של רוב המכונאים וחלקם היו מאוד רגישים.

הסאאבים של השנים האחרונות (2003 והלאה) לא היו כאלו ודווקא הפגינו אמינות סבירה לחלוטין.

אם זה רכב שמור טוב, סביר להניח שהסאאב תהיה יותר אמינה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכל האופציות משכו לי את העין הS80 וההונדה לג'נד.

לג'נד זה מענין וS80 לפני מתיחת פנים הייתה לי. סיפור אהבה לא יצא מזה, המנוע של T6 שלי שרד קיק דאון אחד (שהיה ראשון ואחרון), זה היה רכב לפני מתיחת פנים. הייתה לי גם וולדו 940 טורבו ונאלצתי להחליף לה מנוע. אישית יותר לא נוגע במותג הזה.

כמו שיוסי כתב, אחזקה של סדרה 7 מאוד יקרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת על סאאב למי שלא מכיר את המותג

המכוניות האחרונות שלהן, הינן מכוניות בוגרות ואמורות להיות קצת יותר טובות מכל דבר נסיוני שהם עשו בעבר.

לכל אחד שמגיב כאן לטובת מותג או לרעת מותג - מקרי לימון אפשר למצוא בכל מותג, ברוב המקרים זה נובע מהזנחה\רשלנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור אחד שקנה "רכב יוקרה" במחיר של פחות מ20 אש"ח אני יכול להמליץ על הA6 לבית אודי...

במיוחד שבתקציב שלך תוכל למצוא אקזמפלר שמור מאוד ומפנק במיוחד וגם משנתון הרבה יותר גבוה משלי.

הרכב לא "מנקר עיניים" (רק של בנות בנות 17-18) אני קניתי אחת כזאת ישנה מאוד (שנת 98) ואני "סובל" מאמינות גבוהה מאוד (טפו טפו) ונהנה מכל רגע שאני נכנס לתוך הרכב...

מה שכן חשוב לבדוק ברכבים האלה הוא את הגיר,אני ויתרתי על אודי A6 שנת 2002 רק בגלל הבדיקה שבה נאמר לי שהגיר הולך למות,ונכון להיום אני משתנע (בהנאה) באחותה הישנה מבציר 98 אבל עעם מנוע וגיר במצב 2012...

ושוב,כל הדיבורים על אמינות ואחזקה יקרה זה הכל תלוי ברכב ספציפי,אני ברוך ה' חוץ מלהחליף צירייה וטיפולים לא רואה שום מוסך עם הA6 שלי,ושוב מה שכן אני נהנה בכל בוקר להיכנס לרכב שלי כי בלי שהוא ינקר עיניים ולא יגרום לבנות 18 לרייר עליי אני יודע שהוא יגיב כמו שצריך ללחיצה שלי על הדוושה,לא יקרע אותי במחירי החלקים וכן יש לו סוג של פאר...

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

• תוכן חדש...