Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי נהיגת מבחן קצרה על המכונית בתערוכת פאריז האחרונה.

אחלה אוטו, בזיון של מנוע(לרכב הזה. במכוניות קלות יותר הוא בסדר גמור).

עם ה-1.4 טורבו, לכשתגיע, זו תהיה מכונית מוצלחת מאד.

ולעניין חוסר היציבות, יתכן והרכב החדש שקיבלת סבל מלחץ אויר עודף בצמיגים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בטוח?!. תחשוב שוב, צילמתי אחת כזאת לפני כשלושה שבועות, ליד עזריאלי.

רק שזאת לא תגיע ל-130 באיילון באמצע היום :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מבאס,במיוחד בכבישי גרמניה הסוללים מעולה.

אבל אני מניח שהרכב הזה לא תוכנן להיות מרגש או ספורטיוי ככה שאתה לא יוצא מופתע לרעה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

יש סיכוי טוב שבקרוב מתחיל שיווק בישראל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אני לא מבין מדוע לשלם על מוצר (גם אם זמני) שאתה לא מרוצה ממנו.

הפיאט לא לטעמך? תודה רבה, החזר את המפתחות וחפש חברת השכרה אחרת. לא חסרות כאלה. (הכל בהתאם לחוזה מסוים אם יש או התחייבויות, אני לא בקיא בחוקים אך מקווה שזה מתאפשר)

לא הייתה לי אפשרות להחליף חברת השכרה מכיוון שהרכב הוזמן ושולם על ידי מקום העבודה שלי. לומר את האמת, חשבתי לחזור לבקש רכב אחר באותה חברת השכרה, אבל העובדה שעמדו איזה 6 כאלו בשורה לא הפיח בי הרבה תיקוות וגם די מיהרתי.

לא רק תסכול,גם כיעור.

מה זה בכלל? פונטו מחופשת ל500?.

פונטו די יפה בעייני - ה-500L לא! זה גם רכב גבוה בהרבה מהפונטו - תחשוב ברלינגו :wink:

ככל שהפיאט "שמנות" יותר, הן סובלות מתיבות עם יחסי העברה קצרים יותר (אלא אם כן אתה הולך על גירסאות המולטי-אייר/ג'ט המוגדשות, אותן לבטח לא תמצא בסוכנויות הליסינג). ותגיד תודה, הגרנדה שלי צרכה 3,800 סל"ד בדיוק מחריד רק בכדי לספק 120 קמ"ש ברמת הסקאלה, שמתרגמים ל 113 קמ"ש אמיתיים.

אני מנחש שלגרנדה שלך יש חמישה הילוכים וזו בדיוק הסיבה שדחפו ל-500L שישה (לא שהם פותרים משהו).

אז אתה אומר זה לא הרכב המתאים לעשות סיבוב ב-Nürburgring?

עלית על הנקודה :).

האמת שקפצתי לשם בתיקווה לראות איזה מרוץ, אבל המסלול היה מכוסה בשלג וסגור כמובן. מזל שהקפיצה לשם גרמה לעיקוף של רק 10 דקות, ועל הדרך הביאה אותי לכמה כבישים מעניינים (שלא נאמר מפחידים :shock:).

פורסם
אני מנחש שלגרנדה שלך יש חמישה הילוכים וזו בדיוק הסיבה שדחפו ל-500L שישה (לא שהם פותרים משהו).

אכן כך. לצורך העניין, גם לפנדות יש 5 הילוכים ויחסי ההעברה שלהן קצת ארוכים יותר (כ 2,700 סל"ד ל 100 קמ"ש בסקאלה, אל מול פא*ינג 3,150 בגרנדה).

פורסם
אדושם, איך אפשר להפוך רכב יפה כמו ה-500 לתפלצת עולם שלישי כמו ה-L?

שמע, היה להם מודל לחיקוי :wink:

fiat-600-multipla-03.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא בגלל שזאת חברת השכרה ויש להם עוד רכבים, אתה יכול לנצל את העניין הזה לטובתך.

תתקשר, תגיד לא מתאים לי הרכב, הם כבר יגידו לך להיכנס לסניף הקרוב או במקרה הגרוע לסניף ממנו לקחת את הרכב.

ככה עשיתי כשקיבלתי את הגרנדה פונטו מ-"שלמה סיקסט" התקשרתי ואמרתי שהאוטו לא נוח לי, במקום זה קיבלתי קורסה וההבדל היה בשמיים.

Polo 2012

פורסם

זיוף של הפאביה8)

למה אתה לא מנצל את כישוריך הישראליים המתבטאים בהתמקחות?

קרה לי בשוויץ, ציריך, הזמנתי ואוצ'ר למונדאו\פאסאט\607 ידניות, והציעו לי את כל הזבל היפני האוטומטי כגון לאנסר ועוד צעצועים.

אחריי 20 דקות של ויכוח לא היה נעים לי להרים את הקול, בכל זאת שווצרית בלונדה בגובה שלי 1.9 מטר, אז דיברתי קצת צרפתית, ולבסוף היא "חיפשה" והביאה לי מפתחות של VW פאסאט סטיישן 2TDI ידני עם 1000 ק"מ.

כמובן שאמרתי תודה רבה, ושבוע וחצי נהניתי מכל דקה בנהיגה.

וקרה לי עוד פעם, לפני 10 שנים בערך, טסתי לגרמניה גם (הפעם בצפון יותר, פעם שציינתי למעלה זה היה בדרום), היה לי וואוצ'ר לפאסאט סטיישן.

הגעתי, לא היה להם שום זכר לסטיישנים ולא לפאסאט רגילות ודומיהם.

הציעו לי A3 מנוע 1.8 טורבו, וצחקתי ואמרתי לו, איך אני יכניס שם משפחה למשך שבועיים?

הוא בסוף הוציא לי מפתח של VW שירן (וואן ענק!), ואחרי שראיתי הרכב, הוא קיבל טיפ של 50 אירו.

פורסם

יניב, זה אשכרה אוטו יפה, יש לו פרופורציות איזושהי הרמוניה עיצובית; בדגם החדש זה נראה כמו תאונה חזית אחור עם פאביה...

שמע, היה להם מודל לחיקוי :wink:

fiat-600-multipla-03.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עכשיו אתה מלחיץ אותי, אני בגרמניה בסוף חודש הבא והזמנתי פסאט - אני מקווה שאני לא אקבל איזו רנו מסריחה במקום...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מניח שאין לך מה לדאוג כל עוד אתה לא בלחץ זמן. אני מאמין שגם אני יכלתי לקבל משהו אחר אם הייתי חוזר ומתעקש. הבעיה שלא ידעתי בכלל איך נראה הרכב הזה עד שלא הגעתי לחניה (המאוד רחוקה), ולא היה לי זמן להתעסק עם זה כי היה די מאוחר והיו לי עוד יותר משעתיים נהיגה עד המלון.

פורסם

מטרת הנסיעה שלי לגרמניה היא להנות מהדרכים שלה (ומהנרברגרינג), ואני לא אהיה מוכן להתפשר על שום דבר שלא מיוצר בגרמניה, בתור חסיד מושבע של רכבים גרמניים...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואו, זה נראה כמו פיאט פנדה שעקצו אותה יתושים :shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...