Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי האוטו לא משהו, אבל כל הכבוד למי שקיבל את תקציב הפרסום של פיאט- בריטניה-

(ראיתי את הפרסמות במקרה לפני כמה ימים, חיפשתי משהו אחר)

eNVde5HPhYo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוויה לא נעימה בכלל. אני בטיול באיטליה התעקשתי על הזמנה של דגם ספציפי (עלה קצת יותר לשריין אותו) וזה בסוף היה וולבו XC60 ונהניתי מכל רגע, היה הרבה כוח זמין וזה חשוב בכבישים שם עם כל המשאיות שנוסעות לך על 140 :)

אז נכון, תמיד איזו אאודי היתה עוקפת אותי אבל עדיין הרכב היה מאוד חזק ויציב על הכביש.

נראה לי שהדגם הספציפי הזה של ה 500L משודך למנוע מסרס וזו עיקר הבעיה, אם כי באופן כללי, ממש לא אהבתי את העיצוב שלו וזה נראה כמו נסיון עלוב לחקות את המיני קאנטרי מן או איך שלא קוראים לה. ה 500 מלאת חן, ה 500L נראית כמו אחותה הגדולה המכוערת שטרם התחתנה.

אגב, אמורים לשווק אותה בארץ די בקרוב למיטב הבנתי. נראה עם איזה מנוע..

פורסם
אולי האוטו לא משהו, אבל כל הכבוד למי שקיבל את תקציב הפרסום של פיאט- בריטניה-

(ראיתי את הפרסמות במקרה לפני כמה ימים, חיפשתי משהו אחר)

eNVde5HPhYo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וואו, פרסומת אדירה. מזמן לא צחקתי ככה.

והנה הגרסה האבהית:

N8QZHsRsVuM דרך יוטיוב

לפחות ברור לאיזה פלח שוק הם מכוונים - הורים מתוסכלים :)

פורסם
סביר להניח שהיא תגיע עם 1.4 הרגיל, חלונות חשמל קדמיים בלבד, מזגן ללא בקרת אקלים ותג מחיר של 150,000 ככה.

דווקא לא נראה לי שזה יהיה המצב משום מה. הרי ה 500L היא מכוונת לקהל אחר מה 500, והיא גם לא יפה כמוה...אז אם משווקים רכב שהוא כביכול פרקטי (הרי בוא נודה בזה, אין שום קשר בין המראה ש לה 500 ל 500L), אז אולי יתמחרו אותה בסביבות 90-100.

פורסם

לפחות לפי התקינה שסמל"ת הוציאו ל 500L בארץ נראה שהיא תהיה בעלת מנוע 1.4 ליטר עם 95 כ"ס ברמת גימור גבוהה עם מגנזיום וגג זכוכית :

http://car.mot.gov.il/index.php?option=com_carmodels&view=carmodels&Itemid=30

דרך אגב , הרכב תוצרת פיאט סרביה.

בצבעים מתאימים היא דווקא נראית לדעתי מקסימה , ומאוד פרקטית :

http://www.youtube.com/watch?v=7UliE-nZqVs דרך יוטיוב

שם תוצר.doc

פורסם

היה לי מקרה דומה עם השכרת רכב באיטליה דרך שלמה סיקסט (בגלל הנחה שהייתה לי בגלל הליסינג), טעות שלא תחזור.

לתומי חשבתי שאתה שוכר רכב בחברה שנקראת שלמה סיסקסט תקבל רכב השכרה מחברת סיקסט, מסתבר ששלמה רוצה לחסוך, אז הוא משתמש שם באיזה ספק מקומי.

כך, שבעוד כל הסוכניות הנורמאליות החזיקו 2-3 אנשי שירות ששיחררו את הלקוחות לדרכם תוך דקות, הספק המקומי מחזיק אדם אחד מסכן ולוקח לו שעה לשחרר לקוחות, לא לדבר שמי שרצה הסברים על סלקלים וכו' היה צריך לחכות עוד יותר.

השיא היה שהזמנתי רכב מקטגוריה B ,קליאו/פונטו/פולו(זה גם הדוגמאות באתר של שלמה סיקסט) וקיבלתי פנדה (אצל החברות הנורמאליות שייכת לקטגוריה A). כמובן שגיליתי את זה רק בחניון המרוחק בתיזי שלוך(החניונים הקרובים שייכים לחברות ההשכרה הנורמאליות) וניסיון לחזור להתווכח דרש עוד לחכות וגם אז קיבלתי סירוב וכבר לא היה לי כח אז פשוט נסענו. בנוסף, אם הייתי מזמין רכב מקטגוריה A אצל החברות הרגילות אז זה היה עולה לי אותו דבר כמו להזמין משלמה קטגוריה B, לאחר ההנחה, ואז לקבל קטגוריה A. אז לפחות לא הייתי צריך להמתין כל כך הרבה, ולקבל חרא של שירות.

כמובן שמשלמה סיקסט בארץ קיבלתי אצבע משולשת, אבל לא היה לי כח לתבוע אותם. לפחות את הליסינג דרכם הפסקתי.

פורסם

באיטליה, הרבה חברות מארץ עובדות עם maggiore החברה המקומית. אני למזלי הבנתי את זה לפני הנסיעה ובצעתי הזמנה ישירות מהם, ככה גם חסכתי דמי תיווך וגם הבטחתי לעצמי רכב שרציתי.

• תוכן חדש...