Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, ב 22/4 אני טס עם זוגתי ל ימים בניו יורק.

כיון שזו פעם ראשונה שלי בתפוח הגדול (היא היתה שם פעם אחת בעבר, אבל ממש מזמן) אני ממש לא יודע היכן להתאכסן: אנחנו מחפשים מקום טוב, מרכזי, ולא יקר מאוד להתאכסן בו (כן, אני יודע שאלו דרישות סותרות...).

אז מי יכול להמליץ?

ועל הדרך - יש איזשהן אטרקציות מוטוריות באזור?

פורסם

לפני מספר שנים שהיתי שני לילות במלון פנסילבניה - נראה כמו תחנת רכבת, חדרים ברמת שני כוכבים - אבל מיקום מעולה ומחיר סביר בקנה מידה של מנהטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יקר זה רק מחוץ למנהטן. בתוך העיר יש לא מעט מלונות (בעיקר קרובים לטיימס סקוור) אבל איכותם לא מי יודע כמה ויעלו לפחות 250 ירוקים ללילה (תלוי בעונה).

אפשר לישון בג'רזי (קרוב לתעלת הולנד) ולרוב המוטלים יש שאטל שיזרוק אותך בטיימס סקוור. אם לא נפלת על פקק היסטרי, זה 20 דקות לכיוון ודולרים בודדים.

החסרון הוא שאי אפשר לקפוץ למוטל לנוח בצהריים, אבל אני מניח שאפשר להתגבר...

פורסם

בדוק את המלון הזה:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d1464151-Reviews-Four_Points_by_Sheraton_Midtown_Times_Square-New_York_City_New_York.html

המיקום מעולה- ליד הטיימס סקוור ותחנת האוטובוס המרכזית.

השירות- הכי טוב שיצא לי לחוות.

החדרים קטנים אבל מצויינים.

המחיר- תלוי בתקופה, אבל ממה שאני זוכר המחיר היה די זול (150-200 דולר ללילה).

172

פורסם

אני לא הייתי מתפשר על מלון מחוץ לעיר.

נכון שזה יגיע לסביבות ה250 דולר ללילה אבל ההפרש בכיף ולהסתובב בעיר עד שעות מאוחרות הוא משמעותי.

פעם אחרונה בניו יורק הייתי במלון נחמד מאוד בשם אדיסון:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d93437-Reviews-Edison_Hotel_Times_Square-New_York_City_New_York.html

20 שניות מטיימס סקוור , ממוקם מדהים והמחיר שקיבלתי בזמנו היה לא רע בכלל.

מלון קצת ישן , אבל נראה בסדר גמור ועם חדרים בסדר גמור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מכייון שאני ממהר קראתי רק את הכותרת.

גם אני מצטרף לפותח השרשור וממליץ על לינה בניו-יורק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא יקר זה רק מחוץ למנהטן. בתוך העיר יש לא מעט מלונות (בעיקר קרובים לטיימס סקוור) אבל איכותם לא מי יודע כמה ויעלו לפחות 250 ירוקים ללילה (תלוי בעונה).

אפשר לישון בג'רזי (קרוב לתעלת הולנד) ולרוב המוטלים יש שאטל שיזרוק אותך בטיימס סקוור. אם לא נפלת על פקק היסטרי, זה 20 דקות לכיוון ודולרים בודדים.

החסרון הוא שאי אפשר לקפוץ למוטל לנוח בצהריים, אבל אני מניח שאפשר להתגבר...

לפני שבועיים הייתי בניו יורק והתאכסנתי במלון בג'רזי הסמוך ללינקולן טאנל ב-150$ ללילה.

ההגעה מהמלון לטיימס סקוור די פשוטה - מהמלון יש 3 שאטלים ביום הלוך-חזור.

אני השתמשתי במוניות שירות שעובדות סביב השעון ונמצאות על הכביש הראשי (המלון שלי היה במרחק של פחות מ-5 דקות הליכה לשם) ועולות 3$ ב-15 דקות נסיעה לכיוון, עם תדירות של אחת ל-10 דקות מקסימום.

בעניין המנוחה במלון בצהריים - מרחקי ההליכה בניו יורק גם ככה גדולים, כך שאם המלון שלך בצד אחד של העיר ואתה בצד השני, זה לא ממש משנה אם אתה מנסה להגיע למלון או לג'רזי לטעמי.

בכל מקרה, השיקול הוא בעיקר כלכלי - אני מעריך שההבדל הוא כ-100$ ללילה.

אם הייתי עם בת זוג, הייתי שוקל לישון בניו יורק, אך כיוון שהייתי לבד והיה לי ברור שאני חוזר למלון לשינה בלבד, לא הייתה לי בעייה עם ג'רזי.

(ואכן בדיעבד אני לא רואה איך שינה בניו יורק הייתה תורמת לי בצורה כלשהי).

פורסם

אטרקציות מוטוריות - כמובן; הרכבת התחתית.

לגבי מלונות, לפני שנתיים לנתי בDistrikt Hotel שהיה קרוב למדי לטיימס סקוור ופשוט היה נהדר. ממליץ לך לשבת אחרי יום ארוך במלון ולהזמין אוכל לחדר דרך שירות כמו seamless. אם אתה רוצה מלונות אחרים, אז פשוט booking.com ותמצא משהו שמתאים למחיר שלך.

הזמנתי עשרות לינות דרכם ומעולם לא התאכזבתי.

במנהטן (ורוב ניו יורק, למעשה) זה לא כלכך משנה איפה אתה ישן, כל עוד זה קרוב לסאבוואי ולא רחוק מדי מהמקומות שמעניינים אותך. אתה מאוד נייד. אם אתה אוהב ללכת ומזג האוויר מאפשר, בהליכה וסאבוואי אתה תגיע לכל מקום.

וחוצמזה, מקום במסעדות אתה יכול להזמין דרך opentable וכמובן לקנות סים מקומי (אז היה לT-Mobile, יש חנות כל כמה מטר בתוך מנהטן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם אתה לא נעול על מלון ומוכן להתאכסן בדירה, ממליץ בחום על הידרות להשכרה של עידו סולומון:

בחור ישראלי שגר במנהטן כמה שנים טובות.

האתר שלו:

http://www.sublet4u.com/eng/default.asp

שכרתי אחת כזו ב-2009, ומאוד נהניתי:

מיקום מעולה (הדירה ששכרתי בזמנו היתה ב - Upper East Side, ברחוב 94 והשדרה השניה) דירה מאובזרת ובעל דירה שתמיד זמין, מוכן לעזור ומסביר פנים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני ממליץ על זה:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d3212498-Reviews-East_Village_Hotel-New_York_City_New_York.html

זה מלון דירות סטודיו, אין שם צוות בכלל, הכל נעשה באמצעים טכנולוגיים (+ יש טלפון לתמיכה אם צריך)

כשאני הייתי שם המלון היה בחודשים הראשונים שלו ולכן העלות הייתה נמוכה (110$ ללילה כולל מיסים).

בהצלחה.

פורסם

הייתי בספטמבר האחרון עם האשה.

פעם ראשונה שלי ושניה שלה.

קודם כל מקנא במובן הכי חיובי שיש.

לטעמי, לא לוותר על מיקום, אנחנו לנו ב La Quinta ברחוב 32, מאוד מרכזי ו2 דקות מהסאבויי. מלון מעולה! 800 מטר לטיימס סקוויר.

יכול להיות שהוא כבר תפוס.

כעיקרון אתה יכול לפתוח את אתר bucking.com ולחפש לפי מיקום ומחיר שמתאים לך.

לינה בניו יורק יקרה!

מלון מרכזי ואיכותי יעלה $250~ ללילה

חרשנו כל יום כ"כ הרבה ברגל, אבל בגלל שהמלון היה כ"כ מרכזי היינו קופצים בצהריים לשעתיים "הרמת רגליים" במלון ואח"כ יוצאים שוב לכמה שעות.

עם אתם בענייני סטיקים, לא לוותר על Peter Luger Steak House, חוויה מדהימה, אחת מאותן שניתן באמת לאמר :"החיים שלי מתחלקים ל2...לפני ואחרי"

תהנו

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

http://www.booking.com אם כבר.

אני ממליץ גם על http://www.airbnb.com למטיילים בתקציב מוגבל. אפשר לשכור כך דירות או חדרים בדירות של אנשים שבדיוק יוצאים מהעיר.

היות ושכר הדירה שם די פסיכי, מקובל מאוד להשכיר את הדירה שלך בזמן שאתה לא נמצא בה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

booking כמובן

אחרי שמוצאים מלון שנראה לכם, ניתן לפנות ישירות למלון, לעיתים זה יכול לחסוך עשרות דולרים!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מחזק לגבי בדיקת אתר המלון / להרים טלפון.

ככה בדיוק מצאתי בסאן פרנסיסקו שנה שעברה שבוע וחצי לפני הכנס של אפל מלון במחיר סביר ביותר. (אותו תעריף של אותו מלון מחוץ לזמן הכנסים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...