Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אם אינני טועה,הרכב נוסע מצויין. אבל יש לו נזילת שמן מראש מנוע, והמכונאי אמר שצריך לעשות ראש מנוע.

האם יש דברים שניתן לציין שכדאי לשפץ/להחליף על הדרך בעבודה כזו?

עשיתי למנוע אוברול לפני 160K.

בא נצא מתוך הנחה שאני סומך על המכונאי הזה, שניתן לסמוך עליו, אני מכיר אותו שנים, ועל דברים שאפשר למשוך, הוא אומר את זה, גם אם אני בא אליו עם מזומן ומוכן לעשות את העבודה, הוא אומר שכדאי שלא לעשות.

פורסם

במידה ואתה מחליט לעשות ראש מנוע מומלץ להחליף את רצועת הטיימינג עם המותחים,משאבת מים , ולנקות את משמרת השמן שנמצאת בקרטר , לפי השנה של הרכב כנראה מדובר 1.9 עם משאבה מכנית , מומלץ גם להחליף את צינורות העודפים של המזרקים שנוטים להתייבש ולגרום קושי בהנעה

פורסם

תודה רבה, נבדוק ונחליף צינורות העודפים למזרקים (מעניין מה זה.. זה משהו בצינוריות גומי שמעל המנוע שהולכים בין בוכנה לבוכנה?)

נחליף רצועת טיימינג למרות שהחלפתי לפני 20K, משום שהיא נרטבה משמן, אני אבדוק אם החלפנו אז את המותחנים. זה חשוב בכל החלפת רצועת טיימינג? כי לא נראה לי שהוא החליף אז, אלא הסתפק בבדיקה. מותחנים קונים מקורי? או תחליפי בסדר? רצועה של דייקו אני מקוה.

משאבת מים החלפתי בטיפול שלפני 60K.

פורסם

נכון צינורות גומי שעוברים ממזרק למזרק ואז לצינור החזרים, עם רצועת התזמון רטובה בשמן בוודאי שלהחליף, תבדוק את ההפרשים בין מקורי לחליפי יש בשוק גם חליפי טוב, עם הפער לא גדול לך על מקורי. מיותר לציין שבעת החלפת/שיפוץ ראש מנוע יש להחליף מחזירי שמו ואטם מכסה שסתומים, בהצלחה.

פורסם
מיותר לציין שבעת החלפת/שיפוץ ראש מנוע יש להחליף מחזירי שמו ואטם מכסה שסתומים

זה בא בחבילה של קיט כזה של כל החתיכות האלה ל"טיפול ראש מנוע", לא?

החלפת צינורות העודפים של המזרקים קשור לשיפוץ ראש מנוע? או סתם עוד דבר שכדאי לעשות בלי קשר.

פורסם

בעיקרון זה בא עם הסט תלוי של איזה חברה ומה אתה קונה יש אפשרות לקנות קיט או רק אטם ראש מנוע, ולגבי צינורות עודפים זה לא בא בסט פשוט קונים צינור לפי מטר ומחליפים

זה לגבי מה ששאלת "על הדרך"

• תוכן חדש...