Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שהשאלה מתאימה יותר לכאן מאשר לפורום שיפורים או טכני , ולכן אשאל.

רצה הגורל ומראת צד ימין נשברה , אמנם לא בצורה היסטרית (רק הציר ) מה שמונע ממנה להתקפל . תחליפית לא מצאתי , ומקורית עולה יותר מדאבלדין של פיונייר ולא מהפשוטים. (לא נתפס לי מדוע זה כל כך יקר - כי אין שם כלום! אפילו לא טכנולוגיה :x)

האם לדעתכם , במקום מראה אפשר עם בניה לא מסובכת , פשוט להתקין מצלמה - כמו מצלמת רוורס, למקם על הדשבורד מסך קטן (3.5 אינטש) , לשם אותה מטרה.

גם אם בעל מקצוע עושה את הבניה זה לא אמור לעבור את ה 50% מעלות מראה חדשה.

מה דעתכם ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ועדיין אם מתייחסים לרעיון ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

חפש מראה בפירוק.

אם אתה לא יכול לקפל אותה זה ממש לא ביג דיל ,אם אתה עדיין רואה בה כמו שצריך תשאיר ככה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגדול אם המראה יושבת נורמלי במקום אז לא נראה לי שיש בעיה לעבור טסט, במקרה והיא לא שבורה כע.

אפוקסי זה דיי קבועה כזה כע חחח ככה שאם יכנסו בך שוב אז זה ירד הכל!

לך על איזולירבנד ובמקביל תמשיך לחפש לך מפירוקיה.

פורסם

נראה לי שאתה מושפע ממכונית ה"ליטר" החדשה של VAG ששם בכדי לשמור על מקדם גרירה נמוך ככל האפשר שמו מצלמות צד במקום מראות - אבל שם זה חוקי כי ככה תכנן את זה היצרן.

במקרה שלך זה מאוד נחמד, אבל לא חוקי.

בכפר קאסם ממש בין בנק דיסקונט לבין החנות לתינוקות יש עסק למראות לרכב ולליטוש פנסים - הבן אדם תותח ויש לו שם כמעט הכל. את שתי המכוניות שמתי אצלו לליטוש פנסים וגם לתיקון במראת צד שיצאה לי מכוון באוונסיס.

אולי כדאי שתנסה לבדוק אצלו -> אל תשכח, זה כפר ערבי, ביום שישי הם סגורים בד"כ, יום שבת - פתוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממה שידוע לי, מראה ימינית לא מחוייבת לפי החוק. אבל זה עד שנתון מסויים אם אני לא טועה (עד 94 או 96)

לכן אני לא חושב שזה יכשיל אותך בטסט. תבדוק באתר של משרד הרישוי.

פורסם

בעקרון, מראה אמצעית פוטרת מהצורך במראה ימנית ולהיפך.

למרות זאת צפה לבעיות ברישוי השנתי.

בגלל שבפועל קיים בית מראה ימני, הם עשויים להתעקש על תקינות המראה.

(כמו בענייני מגב לחלון האחורי. למרות שקיימים רכבים ללא מגב לחלון האחורי, מרגע שקיימת ברכב זרוע למגב אחורי - הם מתעקשים על תקינותה)

פורסם

אם הבן אדם עובר ככה טסט אין מצב בעולם שהוא עבר אותו מבלי לשחד בוחן.

דיוויד צודק - עד אמצע שנות ה90 היו רכבים שלא צויידו בכלל במראת צד ימנית - אבל רק רכב שלא צוייד מראש ע"י היצרן יצליח לעבור טסט ללא אחת שכזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ,

תודה , האם יש לך את הטלפון של המקום בכפר קאסם - ?

פורסם

אדי האמת שיש לי חבר שניגש לפני כמה שנים עם וולוו שנת 97 לטס עם מראה ימנית שבורה.

הם הכשילו אותו על זה תחילה, עד שהציג להם סעיף בחוק אשר קובע שמראה ימינית אינה חובה.

אם הייתי יודע איפה למצוא את הסעיף הזה.. זה כבר היה רשום פה :-D

• תוכן חדש...