Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106XSI יד 7

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***הכותרת נערכה****

זה פורום ייעוץ ברכישת רכב, אם כולם ייתנו את אותה כותרת "התייעצות לגבי קניית רכב " יהיה קצת קשה לעקוב אחרי הודעות, לא ?

אז ככה,ראיתי מכונית (פיז'ו 106 XSI שנת 96),חיצונית הרכב נראה בסדר גמור,הבנאדם מוכן להתחייב שאין מכות שילדה בבדיקה,ומנסיעה שביצעתי ברכב נראה שאין בעיות מיוחדות.

העניין הוא כזה:

הרכב שנת 96 והוא יד 7 (!!!) וזה מאוד מפחיד אותי......

הרכב עם קילומטראז' לא רע יחסית (110K),וכמו שאמרתי נראה שמור (אני בכוונה לא אומר מטופל כי רק בדיקה יכולה להוכיח כמה הוא מטופל).

מחירון הרכב הוא 25K והבעלים דורש 28K (בגלל שהרכב שמור ויש עליו אגזוז RAMUS ופילטר אויר פתוח SIMOTA).

מה אתם מציעים לי לעשות (ואני לא מתכוון לייעוץ לבצע בדיקה ואם תקין לקחת) מבחינת מספר הידיים הרב מאוד שהאוטו עבר והמחיר הגבוה יחסית (כמובן ביחס למספר הידיים).

אשמח לדעת המומחים.

תודה מראש-עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי מציע לו בדיקה - אם היא נקיה ומטופלת ולא נגעו מעולם במד הק"מ - הייתי לוקח באלף פחות (לפחות)

אם היא לא נקיה ולא מטופלת כמו שהוא טוען - הוא משלם על הבדיקה ואתה לא לוקח את האוטו לשום מקום.

אם הוא מסכים - ענין הידיים הוא שולי - אם הוא לא מסכים - חפש לך אוטו אחר. יש מספיק XSI בעולם כדי לחפש אחת שהיא יד ראשונה או שניה ולא לשלם מעל המחירון לרכב שעבר מיליון ידיים, ושלאף אחד אין מושג מה עבר עליו....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בתור בעלים של XSI יד 7.....

אני יכול לומר לך שרכבים מהסוג הזה מחליפים ידיים כמו שאני מחליף תחתונים (פעם בחצי שנה), קח אותי לדוגמה, ראיתי שהאוטו שמור פנימית ושהמצב המכני שלו תקין ואין שאסי אז קניתי מי מסתכל על ידיים באוטו כזה?

ה HF טורבו שלי לדוגמא היא מודל 90' יד 11....

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

3 מעל מחירון?! מ-ע-ל?!

גם אם הק"מ אמיתי ולא הורד, את הרכב הזה יש לבדוק ב9 עיניים, וגם אם אתה מחליט ללכת עליו - זה רק במחיר הנכון (רמז: זה לא 3 מעל...).

הרכב אומנם נדיר קצת, אבל בכל זאת 3 מעל נשמע לי פשוט :silly:.

כמה זמן אתה כבר מחפש את ה XSI? (לפי מודעת הקנייה שלך בפורום אז לא הרבה...).

אם יש לך עוד קצת זמן לחפש אני חושב שכדאי שתברר בין האפשרויות הנוספות.

Back to the original - NC again.

פורסם

תמיד תחשוב, שאתה יכול לקנות רכב שנת 92 יד ראשונה!!!

אבל אותו נהג קרע לרכב את הצורה וצבר לו בלאי ענק.

ואילו רכב דומה עבר 7 ידיים אבל 7 הבעלים שנהגו בו, לא התעללו ברכב כמו שהתעלל אדם אחד יחיד ברכב שלו.

או בקיצור אין לידיים משמעות- אם הרכב תקין והמחיר סביר לך אז אין שום סיבה להימנע.

מה שכן, אני הייתי מוריד אוטומטית את הסכום כי בכל-זאת מספר ידיים משפיע על המכירה.

ואני מאמין שגם לך יורידו בעתיד על רכב עם 8 בעלים קודמים.

פורסם
הייתי מציע לו בדיקה - אם היא נקיה ומטופלת ולא נגעו מעולם במד הק"מ - הייתי לוקח באלף פחות (לפחות)

אם היא לא נקיה ולא מטופלת כמו שהוא טוען - הוא משלם על הבדיקה ואתה לא לוקח את האוטו לשום מקום.

אם הוא מסכים - ענין הידיים הוא שולי - אם הוא לא מסכים - חפש לך אוטו אחר. יש מספיק XSI בעולם כדי לחפש אחת שהיא יד ראשונה או שניה ולא לשלם מעל המחירון לרכב שעבר מיליון ידיים, ושלאף אחד אין מושג מה עבר עליו....

רון.

איפה אתה חי ?

הסיכוי למצוא XSI יד ראשונה או שניה שקול לסיכוי שהפילטר והאגזוז הפתוחים ברנו 5 באמת עוזרים לצריכת דלק ... :wink:

אלו רכבים של צעירים, לרוב מתלהבים, שמוכרים אותם אחד לשני ברמזור אחרי שהם מקבלים הצעה של 2-3 מעל המחירון ....

יותר ריאלי למצוא XSI יד רביעית. זה נחשב סביר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יד שביעית ב-3 מעל המחירון ??? איזה בדיחה גרועה !!! זה כמו ששמעתי לא מזמן שמישהו מוכר ראלי כמעט בכפול מהמחירון שלה :hihi: :hihi: :hihi:

אני לא טוען שרכב יד 7 לא יכול להיות שמור, אבל גם אם הוא באמת מלוקק אין סיבה לדרוש 3 מעל המחירון רק בגלל שיש לו פילטר ואגזוז מסריח (ועוד לחשוב שזה יד 7) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל שיקח את הפילטר והאגזוז שלו וידחוף אותם (אתם יודעים לאן), שלא ישתמש בזה כתירוץ לדרוש עוד כסף. זה לא נקרא "אוטו משופר".

דבר שני, הקילומטראז' נשמע לי מאוד נמוך. האפילו מאוד מאוד נמוך. יכול להיות ש"סידרו" אותו ?

ולסיום, הבעלים אולי התבלבל וחשב שהוא קנה איזו מהדורה מוגבלת ואקזוטית של הרכב, אז תאיר את עיניו, יש לו 106 סה"כ.

תחשוב על איך אנשים יסתכלו עליך כשהם יבואו לראות את הרכב לקניה (כשתמכור) והם יצטרכו להיות יד 9 עליו !

חפש אקזמפלר אחר.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה שאצלי קפץ לראש ברגע שראיתי יד 7 זו האפשרות שמדובר ברכב חולה

למרות שזה קשה נסה להשיג הסטורית טיפולים כלשהי

פורסם

איזה שטויות אתם מדברים, רכב חולה, יד תשיעית...

מה ?! עדיף מכונית יד ראשונה מרופא, עם שש ילדים בני 18-26 שחולמים להיות קולין מקריי ?!

אם האוטו שמור וטוב, הק"מ אמיתייים, טופל כמו שצריך, אינו דורש יותר מדי עבודה. אני הייתי קונה אותו !

מכונית יד גבוהה אכן צריך לבדוק טוב, אבל לא יותר טוב מאשר אם היא הייתה יד ראשונה מדוקטור לפיסיקה גרעינית בשלהי המאה ה20.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה מגזים,רכב שמחליף ידיים הרבה עלול להיות רכב חולה שמנסים להפטר ממנו.

אולי במקרה הזה זה שונה משום שרכבים ספורטיביים נוטים להחליף ידיים הרבה

אבל מן הראוי שיבדוק.

פורסם

יש לו פילטר ואגזוז תברח האוטו הזה קרוע לאללה. מי שמשפר שופך את האוטו ומנסה להפיק ממנו משהו שהוא לא.

תעבור למשהו אחר וברח מהר האוטו מת ותתכונן לכתוב יד 8 בשלט שלך למכירה

פורסם
יש לו פילטר ואגזוז תברח האוטו הזה קרוע לאללה. מי שמשפר שופך את האוטו ומנסה להפיק ממנו משהו שהוא לא.

תעבור למשהו אחר וברח מהר האוטו מת ותתכונן לכתוב יד 8 בשלט שלך למכירה

123456 --> חייב לציין ניק מאוד מרשים..

חוץ מזה... כמה שטויות אתה יכול לרשום בבת אחת? זה ככה תמיד אצלך ?

פורסם

חחח 123456 , כדאי שתחזור , אמא קוראת לך לקחת אותך בחזרה בלאנטיס הביתה.

אישית

יש לי אוטו ספורטיבי

יד 7 ... כן אני חי עם זה , הוא לא ממש במצב גמור ואני מבטיח לך שהוא יצא יותר טוב כמעט מכל רכב אחר מהדגם הזה בבדיקה , כן גם יד נמוכה יותר ! ( שהרי זה ידוע שככל שמוסיפים ידיים הרכב בהכרח גמור)

כשתתבגר , ותחזיק רכב ספורטיבי אחד או שניים , ותיהיה מעורה קצת בשוק קניית ומכירת מכוניות כאלו בארץ ( ויש קצת הבדל בין זה לבין הלאנטיס ליסינג של אבא ) תחזור לפה ותגיב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...