Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106XSI יד 7

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח 123456 , כדאי שתחזור , אמא קוראת לך לקחת אותך בחזרה בלאנטיס הביתה.

אישית

יש לי אוטו ספורטיבי

יד 7 ... כן אני חי עם זה , הוא לא ממש במצב גמור ואני מבטיח לך שהוא יצא יותר טוב כמעט מכל רכב אחר מהדגם הזה בבדיקה , כן גם יד נמוכה יותר ! ( שהרי זה ידוע שככל שמוסיפים ידיים הרכב בהכרח גמור)

כשתתבגר , ותחזיק רכב ספורטיבי אחד או שניים , ותיהיה מעורה קצת בשוק קניית ומכירת מכוניות כאלו בארץ ( ויש קצת הבדל בין זה לבין הלאנטיס ליסינג של אבא ) תחזור לפה ותגיב.

ליביו

תמיד יש יוצא מן הכלל,

שלך באמת במצב נדיר, אבל קשה לי להאמין שרובם ככה.

תמיד יש יוצא מן הכלל של יד גבוהה מאוד אבל במצב נדיר או ק"מ גבוה ומצב נדיר, אבל בכלליות תמיד עדיף לחפש את האופציה עם נתוני הפתיחה הטובים יותר.

Back to the original - NC again.

פורסם

מתוקים שלי אתם ילדים עדיין שמתלהבים קצת מהסרט מהיר ועצבני אני מבין.לכו תקנו רכב משופר שקרעו לו את הצורה הרי אתם בעלי רכבי ספורט משופרים שחורשים כבישים. למרות שבטח לשנייכם אין אפילו אופניים בבית.

אתם לא מעליבים אף אחד אם הקטע של הלאנטיס זה כבר עבר תתקדמו קצת. ודרך הבטן מותק אם כל הכבוד מזדה לנטיס אחלה אוטו שברוורס תעשה יותר מכל אירופאי מאפן אבל זו לא הסוגיה כאן.

ידוע שרכב לא יכול לעמוד מול השיפורים החובבניים של כל חובב רכבי ספורט אשר לא מסוגל להסיג לו אחת מחוסר מזומנים, אז הדרך הקלה היא פילטר שמוסיף 0 כוחות סוס או אגזוז שרק עושה רעש ואולי צ'יפ שמוסיף בהתאם לסוג הרכב. לאחר מקצה שיפורים ורעש אחורי מזעזע כל ילד חושב שהרכב שלו נהפך למטוס כבישים קטן ואז מתחילה הקריעה האמיתית בכל צומת מרומזרת מול יריב שבכלל לא מתכוון לתת לו בראש.

ילדים שלי אני שיפרתי מכוניות בבת ים, חולון וצ'יפים בפתח תקווה אני מכיר את כל המשופרות הללו ואת המתלהבים ששפכו מנוע וגיר.

פורסם

ילדים שלי אני שיפרתי מכוניות בבת ים, חולון וצ'יפים בפתח תקווה אני מכיר את כל המשופרות הללו ואת המתלהבים ששפכו מנוע וגיר.

אה כן? אני שיפרתי מכוניות בהרווארד ו-MIT ואכלתי צ'יפס בירוחם, אז מה?

נא לא לרדת לפסים כאלו בפורום, זה באמת מיותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...