Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי פוקוס 2009.

כשאני מדליק את המזגן אני שומע מעיין "שריקה חלולה" כזו...

אם ההילוך ב N אז הרעש מפסיק\פוחת.

אני בטוח שזה קורה רק שמדליקים את כפתור ה A/C.

מישהו יכול לעזור לכוון אותי?

שאלה נוספת,

איך אני מפרק את הפילטר מזגן\אוויר באוטו? רוצה לראות את מצבו...

תודה רבה למומחים.

פורסם

שלום לך,

יש לי את אותו רכב בדיוק גם 2009,רכשתי אותו לפני שבועיים וגם יש רעש של "שריקה חלולה" (ללא קשר להפעלת מזגן),הרעש שיגע אותי ואין לי מושג ממה הוא נובע.

הייתי בשני מוסכים מורשים והם טוענים שזה הרעש של הרכב והכל תקין.

צריך להתרגל וזהו.....

השבוע ביקשתי ממישהו עם אותו רכב,וגם היתה אותה שריקה אבל היא נשמעה קצת פחות ממה שיש לי.

לגבי הפילטר של המזגן,זה סרט רציני לפרק אותו,במידה ותרצה שאסביר לך אשמח לדבר איתך.

בברכה.

פורסם

החלפת פילטר מזגן ברכב הזה מחייבת פירוק דוושת הגז, ניתוק הקונקטור שלה ואז יש גישה לפתח בית הפילטר שנמצא מימין לדוושת הגז. זה בגדול. לא הייתי מגדיר את זה כסרט רציני. רצוי מאוד להחליף פילטר מזגן כל שנתיים, השיפור לרוב מורגש. אם נראה לך שהמזגן מקרר פחות אז תעשה ואקום ומילוי גז.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בקשר לרעש, לדעתי אנחנו מדברים על רעש אחד כי אצלי חד משמעית זה קורה רק אם אני מדליק את המזגן. בלי זה האוטו שקט כמו דג.

עוד דעות אולי?

בקשר לפירוט של הפילטר... כנראה טעיתי בחלק שאני מדבר עליו.

יש כזה פילטר שמחליפים פעם בכמה טיפולים (בערך אחד כן אחד לא). סוג של "קרטון רצועות" כזה. זה אמור להיות ממש ליד המנוע יחסית פשוט לפירוק, לא?

• תוכן חדש...