Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

חום של מדורה לא גורם נזק. האספלט נהיה יותר רך אבל מתקשה מיד חזרה כשמכבים אותה. 

אל תשכח שהאספלט הוא לא שכבה לחוזק מבני ושכביש הערבה בקיץ עובר את הטמפרטורות של המדורה המסכנה הזו.

אני לא משוכנע לגבי כביש הערבה והטמפרטורות שעולות על אלו של מדורה... מדורה זה מעל 300 מעלות. 

בדקתי קצת, והדבר הכי קרוב שהצלחתי להגיע אליו בהקשר של מדורה ונזק לאספלט:

image.thumb.png.99fd2f2379a731fd813cbfc65029f57c.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

אני לא משוכנע לגבי כביש הערבה והטמפרטורות שעולות על אלו של מדורה... מדורה זה מעל 300 מעלות. 

בדקתי קצת, והדבר הכי קרוב שהצלחתי להגיע אליו בהקשר של מדורה ונזק לאספלט:

image.thumb.png.99fd2f2379a731fd813cbfc65029f57c.png

אספלט מונח בטמפרטורה של כ 160 מעלות. מדורה בוערת בטמפאטורה של כ 300 מעלות.

פלסטיק שנמס על הכביש פשוט מגרדים ממנו או ששורפים עם ברנר. זה כל הנזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, ברווז כתב:

נעזוב לרגע את הפואנטה ששרה ידעה (וגם ביבי) שהולכת להיות הפגנה בסביבה, ושהוחלט בכל זאת שהיא תלך לשם, רק כדי ליצור "תמונת מצב"

אני לא יודע על סמך מה אתה קובע שהם "ידעו", אבל אם כן, זה רק מראה עד כמה ביבי חכם ביחס למטומטמים מהצד שלכם - הוא עשה תרגיל, ואנשים כמו יאיר גולן נפלו בפח, זה הטענה שלך?

סגן הרמטכ"ל, אדם שאמור להיות מנהיג, רציני, מצלם את עצמו עושה מצור על מספרה, כמו איזה ילד שעושה מעשה קונדס וכולו מבסוט מזה. זה כנראה ההישג הכי גדול שלו בחיים הפוליטיים.

אגב, זה מצחיק שאתה אפילו לא שם לב לקביעה שלך, שאנשים כמו שרה למשל, לא יכולים לחיות את החיים שלהם, פשוט כי עצם זה שיש הפגנה, אומר שאסור לה בכלל להיות בסביבה, כי זה ייחשב פרובוקציה.

אותו הדבר היה בזמנו עם בנט, שהגיע לועידה של כלכליסט או עיתון אחר, והתקבל בצעקות, קללות, ומישהו הגדיל לעשות ובעט לו בגב.

ועל זה אני בדיוק מדבר - התמונה של ביבי עם שרה, לאחר האירוע, כאילו שהיא צנחה בנורמנדי, וחזרה בחיים, מצחיק מרוב שזה מגוחך.

הבעיה היא, שמהצד השני יש את התמונה של יאיר גולן, במצור על המספרה, שזה מטומטם עוד יותר.

לפעמים נראה שהשמאל עסוק בלהילחם בממשלה על מי יותר מטומטם, ולנצח בלא מעט מקרים.

לפני 31 דקות, ברווז כתב:

זה חלק ממה שהוחלט לעשות- לעקוב אחרי הפוליטיקאים, כדי שישמעו כל הזמן שהם עושים רק בעיות למדינה. 

שרה היא פוליטיקאית?

לפני 31 דקות, ברווז כתב:

לא שונה מהתמקמות מתחת לכנסת או מתחת לבית המשפט או בשכונה של פוליטיקאים. 

זה מאוד שונה - אין שום סיבה למרר את החיים של השכנים או של המשפחה של אף פוליטיקאי, או של אף אדם אחר לצורך העניין, כולל היועצת, מנהלי בנקים וכדומה. 

בדיוק כמו שקרה לאחרונה עם השר שיקלי, שיצא לריצה עם הילד הקטן שלו, ואיזה משועמם התחיל להטריד אותם, או ילדים קטנים של חבר כנסת אחר מהימין, שמפגינים אשכרה באו להפגין מול בית הספר, ואף אמרו דברים לא נעימים לילדים.

כנראה שיש אנשים שזה לא מובן להם, אבל מה הפלא, כשאנשים כמו ברק כהן נחשבים ל"גיבורים" - בריון צעצוע שהטריד אנשים בכל מקום, כולל את המשפחות שלהם, ועכשיו מתגאה בזה שהוא נוסע באוטובוס בלי לשלם, לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

רק שאתמול לא היתה ״חסימה של כביש״. היה המון אנשים שמקיפים אוטובוס וזורקים אבנים. ואז הם התחילו בספירה לאחור (כנראה לפריצה לאוטובוס) וכשהגיעו לאחד, הנהג התחיל לנסוע.

וזה אחרי שכבר חודשים שצעירים חרדים או סתם חובשי כיפות וציצית תוקפים באלימות נהגי אוטובוסים בירושלים.

זה סרטון אחד מתוך עשרות מקרים מהשנה האחרונה, מוזמן למצוא מקרים מקבילים של קפלניסטים או רלביסטים או יאיר גולן ונעמה לזימי:

אתה אלוף בלפספס את הנקודה.

פורסם
לפני 56 דקות, gadik6 כתב:

אני לא יודע על סמך מה אתה קובע שהם "ידעו", אבל אם כן, זה רק מראה עד כמה ביבי חכם ביחס למטומטמים מהצד שלכם - הוא עשה תרגיל, ואנשים כמו יאיר גולן נפלו בפח, זה הטענה שלך?

תתפלא לשמוע, אבל התשובה שלי היא כן. זו הטענה שלי. 

אני לא זוכר את יאיר גולן בהקשר של המספרה, אבל אם אתה אומר- לא אתווכח. בהחלט ייתכן שהיה שם, לא רואה טעם לבדוק אם זה נכון או לא. 

סגן הרמטכ"ל, אדם שאמור להיות מנהיג, רציני, מצלם את עצמו עושה מצור על מספרה, כמו איזה ילד שעושה מעשה קונדס וכולו מבסוט מזה. זה כנראה ההישג הכי גדול שלו בחיים הפוליטיים.

מצד שני? בשביעי הוא הלך להציל חיים. לעומת הרבה אחרים, שפחדו אפילו להתאפר בשביל למלמל משהו בתקשורת. 

אגב, זה מצחיק שאתה אפילו לא שם לב לקביעה שלך, שאנשים כמו שרה למשל, לא יכולים לחיות את החיים שלהם, פשוט כי עצם זה שיש הפגנה, אומר שאסור לה בכלל להיות בסביבה, כי זה ייחשב פרובוקציה.

אתה שם לי מילים בפה? קביעה שלי?

כל איש ציבור צריך לקחת בחשבון שיכולים להתגודד סביבו. באופן חיובי, באופן שלילי, באופן ניטרלי, זו אופציה. 

כל ידוען, כל פוליטיקאי. 

אותו הדבר היה בזמנו עם בנט, שהגיע לועידה של כלכליסט או עיתון אחר, והתקבל בצעקות, קללות, ומישהו הגדיל לעשות ובעט לו בגב.

זה בא בחלל ריק? או שקדמה לזה הסתה של נה פלוס, תוך שבכל מקום אפשרי קוראים לו "נוכל" רק כי השכיל לנצח את ביבי במשחק המכור של ביבי? 

ועל זה אני בדיוק מדבר - התמונה של ביבי עם שרה, לאחר האירוע, כאילו שהיא צנחה בנורמנדי, וחזרה בחיים, מצחיק מרוב שזה מגוחך.

הבעיה היא, שמהצד השני יש את התמונה של יאיר גולן, במצור על המספרה, שזה מטומטם עוד יותר.

כן, אם זה לא היה עצוב זה בהחלט היה גורם לי לגחך. 

שרה היא פוליטיקאית?

מאחר והיא קובעת מי יתקבל לאיזה תפקיד, אז כנראה שכן...

זה מאוד שונה - אין שום סיבה למרר את החיים של השכנים או של המשפחה של אף פוליטיקאי, או של אף אדם אחר לצורך העניין, כולל היועצת, מנהלי בנקים וכדומה. 

בדיוק כמו שקרה לאחרונה עם השר שיקלי, שיצא לריצה עם הילד הקטן שלו, ואיזה משועמם התחיל להטריד אותם, או ילדים קטנים של חבר כנסת אחר מהימין, שמפגינים אשכרה באו להפגין מול בית הספר, ואף אמרו דברים לא נעימים לילדים.

כנראה שיש אנשים שזה לא מובן להם, אבל מה הפלא, כשאנשים כמו ברק כהן נחשבים ל"גיבורים" - בריון צעצוע שהטריד אנשים בכל מקום, כולל את המשפחות שלהם, ועכשיו מתגאה בזה שהוא נוסע באוטובוס בלי לשלם, לכאורה.

שמת לב להשגות שכתבתי, כן? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

....כך שיצאתי מנקודת הנחה שזה כן גורם לנזק. אשמח לדעת אם אכן טעיתי.

לא טעית.

הכביש (איילון) עמד מקורצף במשך חודשים ארוכים לפני שעבר זיפות מחדש.

הכביש היה חלק ושקט, תענוג לנסיעה - תקופה קצרה יחסית.

אחרי המדורות ניתן היה לחוש היטב במהמורות.

ואל תשאל איך אני יודע.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

או שאתה אלוף בלהתמקד בנקודה הלא נכונה.

שלילי גוטה.

מה שאתה חושב לא מעניין, מה שמעניין זה מה חושב כל או רוב הציבור, ומבחינתו מה שהיה אתמול זה חסימת כבישים, מה שעושה מרדכי דוד זה חסימת כבישים, ומה שעושים מתנגדים של ביבי זה חסימת כבישים.

טומטו טומאטו. 

אתה תרגיש שאתה הכי חכם כי אתה מגדיר את זה כלינץ אבל את שאר המדינה זה לא באמת יעניין, ומחר בבוקר כשביבי יילך הביתה הם ייצאו ויחסמו כבישים כי "אין מחאה בלי הפרעה לציבור" ואתה לא תוכל להגיד להם כלום, ואם כן תגיד להם משהו יבואו ינון מגל ויותם זמרי שישלפו כתבות מהארכיון *של הצד שלך* ואז בבחירות אחר כך ביבי לא יקבל 61 מנדטים אלא 91 מנדטים.

אז תשלפו כבר את הראש מה*** ותתחילו להבין מה קורה פה.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

רק מראה עד כמה ביבי חכם ביחס למטומטמים מהצד שלכם -

בזה אני מסכים איתך לגמרי. הבן אדם חכם מאוד. והוא היה יכול להיות ראש ממשלה מעולה אם היה מנצל את הכישורים שלו לטובת המדינה ולא לטובתו ומשפחתו.

ואנחנו רואים היום את האבולוציה של הפוליטיקה שלו. הוא לאט לאט ניקה לאורך השנים, את הליכוד ואת הימין בכלל, מכל אדם בעל כישורים שיכול לאיים עליו והשאיר רק פוליטיקאים ציניים וחסרי ערכים. בגלל זה אם פעם ממשלה הייתה נופלת על דברים פעוטים כמו תקציב או אי הסכמה על מדיניות כלשהי, היום זו קואליציה יצוקה בברזל שגם אלפי הרוגים וכשלונות צורבים לא מערערים אותה.

ומהצד השני, בייחוד בשמאל אבל גם במרכז ימין הלא ביביסטי, מנסים להביא כל פעם מישהו חדש, נקי לכאורה משחיתות ופוליטיקה. והאנשים האלו עושים את כל הטעויות האפשריות, מבחינה פוליטית.

וככה נשארנו עם הממשלה שלך, שההישג הכי גדול שאפשר לרשום על שמה, זו הישרדות כנגד כל הסיכויים.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

זה בא בחלל ריק? או שקדמה לזה הסתה של נה פלוס, תוך שבכל מקום אפשרי קוראים לו "נוכל" רק כי השכיל לנצח את ביבי במשחק המכור של ביבי? 

שמע, אם אתה מתווכח על משהו, לפחות תוודא שאתה מבין על מה הויכוח.

אכן קדמה לזה הסתה, רק שזה היה הסתה מהשמאל.

זה קרה ב-2014, כשבנט הגיע להשתתף ב"ועידת השלום" של הארץ, וחוץ מקריאות פשיסט ורוצח, גם תקפו אותו פיזית.

מרוב שהכל אצלכם סובב סביב ביבי, אתם אוטומטית מקשרים את זה אליו ולימין, רק שמסתבר שהשמאל גם יכול להיות אלים, ועוד בועידת ה"שלום".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אחר כך ביבי לא יקבל 61 מנדטים אלא 91 מנדטים.

ראה תשובתי לגדי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, רוןS כתב:

לא טעית.

הכביש (איילון) עמד מקורצף במשך חודשים ארוכים לפני שעבר זיפות מחדש.

הכביש היה חלק ושקט, תענוג לנסיעה - תקופה קצרה יחסית.

אחרי המדורות ניתן היה לחוש היטב במהמורות.

ואל תשאל איך אני יודע.

רק שהמהמורות לאורך כל הכביש ולא שייכות לריבוד מחדש אלא לתשתית מתחת. רק מזכיר את הבולען שנפער ליד עזריאלי וגם הוא לא קשור למדורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר הציבורי

היא לא אמרה שמותר לחסום כבישים שלא באישור, לשרוף פחים או לא יודע מה. מחאה, בסדר גודל משמעותי, מעצם מהותה תגרום להפרעה לסדר הציבורי. את הסימטריה סוג ז' שאתה ואנשים כמו עמית סגל עושים, תשמור לכיתה א', האפסים שחסמו כניסות לקיבוצים זה פשוט לא אותו הדבר, לא היה ולא יהיה. אבל שוב, מה אני מצפה ממצביע של בן גביר. 

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שמעניין זה מה חושב כל או רוב הציבור, ומבחינתו מה שהיה אתמול זה חסימת כבישים, מה שעושה מרדכי דוד זה חסימת כבישים, ומה שעושים מתנגדים של ביבי זה חסימת כבישים

תראה, אני סמולני לוזר, זה ידוע, ואני חושב שהקרב הזה אבוד. אין לאופוזיציה סיכוי להתמודד מול מכונת הרעל במגרש שלה.

בשנתיים האחרונות פעילי אופוזיציה התחילו לתבוע אנשי ימין שמפיצים עליהם דיבה מפורשת. ובחודשים האחרונים חלק מהתיקים מגיעים לשלבי הכרעה ויוצא שהרבה מהשקרניקים מתחילים לשלם על השקרים שלהם.

זו דוגמה טריה מהיום. עכשיו תגיד לי אתה, ציבור מצביעי הקואליציה, מה בדיוק הם זוכרים? את השקרים שהזריקו להם למוח, או את ההתנצלויות הרפות והפיצויים ששולמו?

יש מישהו מקהל המוסתים שישנה את הדעה שלו על שקמה ברסלר, רק כי דלית סוטר הודתה ששיקרה לגביה?

image.thumb.png.5f7fe7235da5bb1eb9c61565790f3a89.png

ואגב, אתה עצמך הדהדת פה לא פעם שקרים והמצאות של מהנדסי תודעה. אז אני לא מבין על מה אתה מתלונן? שה״שמאל״ לא משקר מספיק טוב?

• אהבתי 3
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, madmaxx כתב:

היא לא אמרה שמותר לחסום כבישים שלא באישור, לשרוף פחים או לא יודע מה. מחאה, בסדר גודל משמעותי, מעצם מהותה תגרום להפרעה לסדר הציבורי. את הסימטריה סוג ז' שאתה ואנשים כמו עמית סגל עושים, תשמור לכיתה א', האפסים שחסמו כניסות לקיבוצים זה פשוט לא אותו הדבר, לא היה ולא יהיה. אבל שוב, מה אני מצפה ממצביע של בן גביר. 

1. עוד פעם אתה יא מעייף? לא הבנת שבן גביר הוא המלך?

2. בלבול מוח - היא לא דיברה על אישור או לא אישור. היא אמרה שאין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר הציבורי. שוב, "אפקטיבית", לא "באישור". אתה לא תקבע מה זה מחאה.

היועמ"שית: אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר. נתניהו התפרץ: "משפט מטלטל"

יש כאלה שרוצים לחסום את איילון ויש כאלה שרוצים לחסום קיבוץ. מבחינתי שניהם אפסים, אתה הולך על מי שמתאים לך לאג'נדה. 

3. בן גביר מלך ישראל, אינשאללה עוד 3 קדנציות שלו על הראש שלך.

לפני 35 דקות, פינדר כתב:

ראה תשובתי לגדי.

תשובתך לגדי מסבירה טוב למה ביבי ייבחר שוב בבחירות הבאות.

כל הכבוד, הראת מה זה לבבונים האלה.

תהנה באופוזיציה ולהמשיך להעביר כסף לחרדים.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 2
  • תוכן חדש...