Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לבעלים של החברה (ילד בן 28 שקיבל את אל על מתנה מאבאל'ה כדי להיות איש קש) יותר חשוב ששבת מאשר, נגיד, פיקוח נפש.

שימו לב, ההצהרה הבאה היא לא מתקפה על כל החרדים באשר הם אלא הצהרה כללית שנוגעת לכל הדתות והאידיאולוגיות-

פנאטיזם עולה חיים.

-המדינה גם יוצאת על הפנים בסיפור הזה, יש מניית זהב, שיפעילו.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא התערבב שום תמונה, בתמונה השניה רואים את סוף הזנב שוכב על הלהב האחורי (מוטה ב 90 מעלות) ומה שבולט למעלה זה מייצב אחורי שמחובר לזנב ולא הזנב.

המסוק נשרף לגמרי.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

ספריאל ושות', זוכרים את הויכוח על הצלתה של אלעל והטענה שמדובר ב"חברה לאומית"? החברה הלאומית מסרבת להוציא היום יותר מ-4 טיסות, למרות הצורך הברור, כי שבת וזה. עוד ישראבלוף רגיל. חבל שלא נתנו להם לקרוס.

הבלוף הוא שהמדינה ממשיכה לא לתפקד.

יש למדינה מניית זהב בחברה, היא יכולה לכפות ביצוע טיסות.

אבל בשביל זה צריך 2 דברים - שרת תחבורה שלא נמצאת בפוסט טראומה (היא הרי לא מתפקדת, כנראה מההלם כי הבת שלה נצלה מהטבח במסיבה), ונכונות להתמודד עם קואליציה חרדית דתית.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, motizkn כתב:

לא התערבב שום תמונה, בתמונה השניה רואים את סוף הזנב שוכב על הלהב האחורי (מוטה ב 90 מעלות) ומה שבולט למעלה זה מייצב אחורי שמחובר לזנב ולא הזנב.

המסוק נשרף לגמרי.

אולי הזיכרון שלי נפגע :angry:

למה לא רואים את ממסר הביניים ואת המגלש האחורי שמונע פגיעה בקרקע של הזנב בזמן נחיתה ?

120516_Independence_Flypast_CH-53_01.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

יכול בבקשה להסביר

חילי טרופר היה היחיד שהודה שחמאס זה רעיון, ורעיון אי אפשר להרוג (בלי "חינוך מחדש" במשך דורות). כן אפשר לנסות להשמיד יכולות שלטוניות (אני מניח שמדובר על מערכות ניהול, כספים, מוסדות) ויכולות צבאיות (אמל"ח, אמצעי ייצור והפצה, חיילים). 

לדעתי צריך לשאוף לפתרון במובן המצרי או הירדני. כל דבר אחר זה המשך "ניהול הסכסוך". אפשר אולי להתפשר על פתרון בשילוב הרשות. 

אני לא חושב שאפשר להגיע לפתרון בלי מעורבות של המעצמות, השאלה אם יתערבו לטובת העניין.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

חסר הרבה יותר חלקים והזווית מאד גרועה, לקח לי גם איזה 5 דקות להבין על מה אני מסתכל.

אבל לדעתי זה כן שאריות של זנב יסעור ישראלי.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 1 דקה, motizkn כתב:

חסר הרבה יותר חלקים והזווית מאד גרועה, לקח לי גם איזה 5 דקות להבין על מה אני מסתכל.

אבל לדעתי זה כן שאריות של זנב יסעור ישראלי.

אני חושב שחסר משהו בתמונות או מישהו "שיחק עם התמונות". הממסר הראשי, הלהבים הראשיות וגם תא הטייס נשרפו כליל. קרוב לממסר הראשי רואים את דלת תא המטען קרובה לממסר וגם מוזר מאוד שהזנב לא נשרף.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 5 שעות, oryo כתב:

אם אנחנו מפנימים שהפלסטינים אינם האויבים שלנו, ומפמפמים את זה בכל מקום, אנחנו מייצרים *עצמה*, לא חולשה. פני חמאס לרצח, פנינו לשלום עם הפלסטינים (לא חמאס).

כן, אמרתי את זה, שלום זו לא מילה גסה!

חצי מאה לאחר מחדל יום הכיפורים של ממשלת גולדה מאיר, קיבלנו תזכורת מרה לנכונותה של עוד אחת מאמירותיה, שגאוניותן בפשטותן: "כשהערבים יניחו נשקם, יהיה שלום. כשישראל תניח נשקה, לא תהיה ישראל". בשבת נוכחנו שוב עד כמה זו לא הייתה אמירה בעלמא.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם מנהיגי חמאס היו קוראים חלק מהתגובות כאן בפורום, חלקם כנראה היו חוטפים התקף לב מרוב צחוק.

חלק גדול מהאנשים שפינטזו על שלום או הסדרה, התפכחו אחרי השבוע הנוכחי.

אנשים מתונים, משכילים פתאום מדברים איתי על טרנספר או אפילו השמדה של עזה.

לא כי הם רוצים לראות דם או נקמה, אלא כי הם מבינים שזאת הדרך היחידה לפתור את הסכסוך.

אין שום שלום עם אויב שרוצח ושורף תינוקות, שרוצח נשים וששוחט משפחות שלמות.

תושבי עזה ימשיכו לשנוא אותנו ב-10-20 שנה הקרובות, ואף יותר, כל עוד הילדים שלהם יגדלו על שטיפת המח שצריך להשמיד את היהודים, ולא משנה אם הם ישארו כאן או יגורשו.

לכן, עדיף שהם ימשיכו לשנוא אותנו מרחוק.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

אם מנהיגי חמאס היו קוראים חלק מהתגובות כאן בפורום, חלקם כנראה היו חוטפים התקף לב מרוב צחוק.

אפילו לא מנהיגי חמאס, כל עזתי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם דרך להיפטר מהם.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

חלק גדול מהאנשים שפינטזו על שלום או הסדרה, התפכחו אחרי השבוע הנוכחי.

אנשים מתונים, משכילים פתאום מדברים איתי על טרנספר או אפילו השמדה של עזה.

לא כי הם רוצים לראות דם או נקמה, אלא כי הם מבינים שזאת הדרך היחידה לפתור את הסכסוך

כמו בדיון הפוליטי, אתה ממשיך לדמיין איזו דעה שהיא לא פעם שגויה לגבי הדעות והרגשות של מי שנמצא כאן בפורום יחד איתך.

לגבי הפרקטיות של השמדת עזה - אני אומר שזה לא פרקטי.

לגבי המוסריות של הרג תינוקות וילדים סתם כך - זה לא מוסרי. פשוט לא. זה הכרח. וכל טייס שזורק טונות של חומרי נפץ על בניינים בעזה משוכנע בזה שזה הכרח כרגע.

אף אחד מהם לא זורק את הפצצות האלו במטרה "להעלים את אוכלוסיית עזה מעל פני האדמה".

טרנספר למחנות פליטים גם זה דבר מטומטם. בכל מקום בעולם זה נכשל. גם אנחנו למודי הניסיון מ- 48 ו- 67 קיבלנו ככה את אש"פ, קיבלנו את ראשידה טאלב ימ"ש, קיבלנו את הארגונים הפלסטיניים בלבנון.

הבעיה שלנו כעם זה שיש לנו חוסר יכולת מוחלט לקחת אחריות.

חמאס זה ארגון שנבנה על ידי ישראל. בשנות ההתעצמות האחרונות אפילו טיפחנו את המפלצת ההזויה הזו ביודעין למימדים של היום.

זה שהתפאר ביכולתו "לזהות סכנה ולפעול מולה בזמן" הוא שמנהיג את המדינה כבר שנים ברצף, הוא שלא מסוגל לקחת טיפת אחריות ומספר מעשיות על מה שהוא יעשה לעזתים כשבמקביל מתכנן את התירוצים ליום שאחרי. חדל אישים שהוציא באופן אישי מהכלא את כל החלאות שמנהיגים כרגע את הרצחניים שבאויבנו, ששגה בקונספציה שאותה הכניס לראשו יחיא "ביבי, קח סיכון מחושב" סינוואר.

מה אני רוצה לעשות לאויב? נקמה. בוודאי. אבל עם שכל, בזמן, ובטמפרטורה הראויה לנקמות, ישר מהמקפיא. אבל במקביל יהיה גם יום שאחרי, עם אוכלוסייה אזרחית שנצטרך לחנך מחדש.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

הנה עוד מאמר שמסביר איך ולמה ביבי אחראי על המצב.

הפנטזיות על טרנספר נאיביות כמו פנטזיות על שלום ברמה שנלך לאכול חומוס בעזה בצהריים, במקום אבו חסאן. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 39 דקות, פריג'י כתב:

כמו בדיון הפוליטי, אתה ממשיך לדמיין איזו דעה שהיא לא פעם שגויה לגבי הדעות והרגשות של מי שנמצא כאן בפורום יחד איתך.

מי דיבר על הפורום?   זה אנשים שאני מכיר ומדבר איתם.

אנשים שתמיד היו מתונים והיום מדברים איתי על השמדת עזה. זה לא ביביסטים, לא ערסים ולא מצביעי בן גביר.

טרנספר למחנות פליטים גם זה דבר מטומטם. בכל מקום בעולם זה נכשל. גם אנחנו למודי הניסיון מ- 48 ו- 67 קיבלנו ככה את אש"פ, קיבלנו את ראשידה טאלב ימ"ש, קיבלנו את הארגונים הפלסטיניים בלבנון.

חמאס זה ארגון שנבנה על ידי ישראל. בשנות ההתעצמות האחרונות אפילו טיפחנו את המפלצת ההזויה הזו ביודעין למימדים של היום.

למנוע מפלסטינים להגיע לעמדות מפתח או לעסוק בטרור ברחבי העולם זה לא אחריותנו.

גם בלי פלסטינים ברחבי העולם לא חסר איסלאם קיצוני ושונאי ישראל. אני יכול רק להניח שפלסטינים הם מיעוט בקרב שונאי ישראל "משפיעים" בעולם.

וחמאס "נבנה" בדיוק בגלל חוסר ההחלטיות וחוסר היוזמה. כל העברת הכספים וחיזוקו זה היה רק כדי לקבל שקט, ועכשיו זה מתפוצץ לנו בפנים.

מה אני רוצה לעשות לאויב? נקמה. בוודאי. אבל עם שכל, בזמן, ובטמפרטורה הראויה לנקמות, ישר מהמקפיא. אבל במקביל יהיה גם יום שאחרי, עם אוכלוסייה אזרחית שנצטרך לחנך מחדש.

חינוך מחדש. לא נשמע פשיסטי בכלל.

איך אתה מציע לעשות חינוך מחדש?   ניקח ילדים בני 6 ונקרין להם מיכל הקטנה מסביב לשעון?   מה עם ההורים שלהם, להם נעשה חינוך מחדש במכות חשמל או על ידי תלישת ציפורניים?

אי אפשר לחנך מחדש אוכלוסיה מגוונת, בגילאים שונים, שרובה גדלה וחונכה על שנאת ישראל.

התרחיש היחידי שיסיים את הסכסוך זה גירוש מלא. כל פתרון אחר זה יהיה פלסטר, לטווח זמן כזה או אחר. זה שאתם ממשיכים לחיות באשליות שיש פתרון אחר זה כבר בעיה אחרת.

פורסם

אני אוהב את הרעיון שהם לא יהיו כאן, אבל תסביר לי טכנית איך מוציאים את זה לפועל

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

לדעתי הפיתרון היחיד זה שיחרור עזה מחמאס וגורמי טרור והכנסת גורם אחר לפיקוח/השלטת סדר.

הסגר הביטחוני יהיה חייב להימשך כי יקח הרבה שנות שקט(מעל 10) ושיפור איכות חיים עד שהתושבים שם ישנו דיסקט לגבי המחשבה שלהם עלינו.

למשל 10 שנים של חיים בשקט ושיפור תנאי מחייה בלי צורך במיבצעים של הפצצה אווירית שמולידה מחבלים חדשים יעשו את שלהם, כל עוד יהיה בקרה מה קורה אצלם ולא יהיו טילים עלינו וקרקע פורייה לגידול מחבלים - עם הזמן יהיה סיכוי לשינוי מחשבה.

צריך להפוך את עזה לבעיה של מדינות אחרות ולא רק של ישראל- עכשיו שיש לנו הבנות עם מדינות ערב מסביב צריך לנצל זאת ביום שאחרי ניקוי עזה מחמאס וארגוני טרור.

הבעיה היא שצריך להוריד את ראש הטרור שמקורו באיראן-אבל אף אחד לא מיתנדב לנקות את העולם מהבעיה הזו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...