Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מה זה כבר חבורת הסמרטוטים הזאת?

בעיני - הרבה יותר מפחידים.

קל לאגד אנשים נגד אויב חיצוני - בטח ובטח אויב שמבצע פשעים נגד האנושות שהן בגדר רוע מוחלט. הולך להיות קשה להשמיד את חמאס (טקטית) בלי לבצע רצח עם, אבל זה אפשרי, הבעיה החמורה היא שהמדינה מונהגת ע״י חבורת מטומטמים מסואבים המנוצחים ע״י אדם שמשרת את האינטרסים שלו ושלו בלבד.

ביבי ״מושיע ישראל״, הגדודים שלו משסעים ומפרקים מבפנים כבר שנים. מי שחושב ש״קצת״ דם בעוטף ישנה סדרי עולם - לצערי הולך להתבדות. כבר כעת רואים ברשתות את הספין החדש: הכל באשמת הצבא, ואגב אתם יודעים מי היה בצבא לא מזמן? גנץ ואזיינקוט - הם האשמים! כמו כן המילואימניקים המוחים? אשמים!! ובגצ שלא נתן לנו לחסל את חמאס אל תשאלו איך? אשמים!!!

הלוואי הלוואי הלוואי שאני טועה, באמת הלוואי, אבל אם תקראו קצת ברשת תראו שרוב הביביסטים בשלהם, ומכונת התעמולה עובדת.

image.thumb.png.e4de6fa79e7222a5f961a8039debbd6d.png

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

אשרי המאמין. 

סגור את הפרטים, משפחה ראשונה עלי. 

מינו אותי לפרויקטור תכנית המעבר למפוני עזה, שאני צריך לסגור את הפרטים?

כל הנקודה שלי היא שאם יוצאים קצת מהקיבעון המחשבתי, אפשר לחשוב על מגוון פתרונות. 

לא יודע אם סודן תסכים או לא, או אם מישהו בכלל שוקל להציע להם, אבל לקבל פליטים בגודל של פחות מחצי אחוז מהאוכלוסיה (לשם השוואה - כמו לקלוט 40 אלף עולים חדשים בישראל) תמורת תוספת של 10% לתקציב המדינה נשמע לי כמו עסקה מעולה לסודנים.

את העזתים אף אחד לא שואל.

ובכל מקרה, הפתרון שלי לא יותר הזוי מהרעיון של לתת להם מדינה בגבולות 67.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אם לא נצליח לנצח את חמאס, באמת אין לנו מה לחפש פה. ואם אין לנו מה לחפש פה, גם ככה לא משנה מי ישב בכנסת כי כנראה הכל אבוד.

סדר העדיפויות שלך הפוך.

אם היית רוצה להכריע את חמאס או לשטח את עזה או כל אחד מהדברים האלה ואתה מוכן לשלם את המחיר,  היית (הממשלה, לא אתה) צריך לשים אוגדה על הגבול, ואז לסגור חשמל ומים.

הם היו יכולים לירות עליך 10,000 קסאמים וזהו.

צבאית הם לא יכולים להכריע אותך.

איבדנו אלף איש.

עשרת אלפים, אם אתה סופר פצועים, ואנשים שספגו טראומה איומה.

במחנות ההשמדה קראו להספק הזה משמרת.

והצלחת להשתקם.

חבורת המטומטמים מחלישה אותך מבפנים.

ואם הם ימשיכו, אתה תהיה כל כך חלש, ותיפול.

מדינת ישראל תיפול.

• אהבתי 3
פורסם

לוואלה! נודע כי מאבטחי המשרד ניסו למנוע השבוע את כניסת שר הביטחון לדיון במשרד רה"מ בקריה. "תעכב אותי - ואביא צוות גולני שיעיף אותך מהדרך", אמר גלנט. לפי מקורות בממשלה, ראש הסגל ברוורמן הוא שהנחה להחמיר את נוהלי הכניסה. לשכות נתניהו וגלנט: "עובדים בשת"פ"
https://news.walla.co.il/item/3616123

טוב שההגה בידיים של ביבי ושות'?

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

איך אתה מציע לעשות חינוך מחדש?   ניקח ילדים בני 6 ונקרין להם מיכל הקטנה מסביב לשעון?   מה עם ההורים שלהם, להם נעשה חינוך מחדש במכות חשמל או על ידי תלישת ציפורניים?

אי אפשר לחנך מחדש אוכלוסיה מגוונת, בגילאים שונים, שרובה גדלה וחונכה על שנאת ישראל.

עובדה שעשו את זה בגרמניה שהיתה לא פחות גרועה מהחמאס.

הבעיה היא שהשיטות שנעשו בגרמניה ויפן נעשו לפני 80 שנה.

ונעשו ע"י מעצמות.

הפתרון היחידי שנראה לי ריאלי זה להציע לגורם חזק ברש"פ שניתן לסמוך עליו מלוכה ושלושת הכפי"ם בחינם.

אם נמצא מישהו כזה נקים מלכות פלסטין  מפורזת ושיסתדר איתם. ערבים תמיד היו מוצלחים בטיפול הערבים.

פורסם

הליכוד מסר שליברמן בדרך להצטרף לממשלת החרום. ליברמן לא היה ולא נבראה.

הליכוד הודיע שליברמן יצטרף לממשלת החירום, הוא צינן: "לא אהיה עלה תאנה" (ynet.co.il)

וסמוטריץ,ודרעי רבים על העברת כספים לשיקום יישובי הדרום.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

ונעשו ע"י מעצמות.

אם אני לא טועה, זה נקרא תוכנית מארשל, והשקיעו שם כל כך הרבה כספים שחברות אמריקאיות פשוט לא יכלו להתמודד עם הגרמניות. 

לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

הפתרון היחידי שנראה לי ריאלי זה להציע לגורם חזק ברש"פ שניתן לסמוך עליו מלוכה ושלושת הכפי"ם בחינם.

אם נמצא מישהו כזה נקים מלכות פלסטין  מפורזת ושיסתדר איתם. ערבים תמיד היו מוצלחים בטיפול הערבים.

הבעיה שאיראן וקטאר ימשיכו להזרים כספים ותקבל שם חמאס 2.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יהיה צריך בכלל לשקם את ישובי הדרום?

אנשים בכלל יהיו מוכנים לחזור לשם? 

מדברים על 30 אחוז מהתושבים שנהרגו. אין כמעט משפחה שלא נפגעה

פורסם
לפני 2 דקות, SurfHigh כתב:

אם אני לא טועה, זה נקרא תוכנית מארשל, והשקיעו שם כל כך הרבה כספים שחברות אמריקאיות פשוט לא יכלו להתמודד עם הגרמניות. 

זה מבט מאוד פשטני על התוכנית.

פורסם

אוקיי מסתבר שלא הכל מחדל

image.thumb.png.226a8ab095ba15222ef9abd6456ad667.png

• אהבתי 3
  • מצחיק 11
  • לא הבנתי... 1
  • מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, yd b-4 כתב:

ונעשו ע"י מעצמות.

אני לא רוצה לצאת גזען, אבל הגרמנים היו עם משכיל, אינטליגנטי ומתקדם, וזאת בניגוד לתושבי עזה, שהם בורים פרימיטיביים.

זה לא אומר שהגרמנים היו יותר "טובים" בשום צורה, אלא שיש עם מה לעבוד כשעושים "חינוך מחדש". יש בסיס לתהליך החינוך.

והסיבה שערבים מוצלחים בזה זה כי הם לא חושבים בצורה "מערבית", וכך גם השיטות שלהם.

יש סיבה שערבים ודמוקרטיה לא הולך ביחד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

• תוכן חדש...