Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש להם אדום גם אבל אם פרסמו את זה רשת טורקית מלפני שעה וחצי ולא אומרים מילה על זה בישראל, זה כנראה בולשיט של לוחמה פסיכולוגית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

יש להם אדום גם אבל אם פרסמו את זה רשת טורקית מלפני שעה וחצי ולא אומרים מילה על זה בישראל, זה כנראה בולשיט של לוחמה פסיכולוגית.

והסרטונים שבהם הם דופקים נ"טים במוצבים?

גם פייק?

אני כבר שבוע בגישה שבישראל מנסים לעשות די-אסקלציה (התרה בעברית נראה לי). למצב בצפון.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כשצה"ל יוזם הוא מצליח, כשצה"ל יושב סטטי ורק מחכה להגיב על פי החלטה של הצד השני מתי ואם להעלות את גובה הלהבות, הוא חוטף ונכשל.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

זאת הבעיה שלנו, הדרג המדיני לא מסוגל לקבל החלטה ליזום.

בנט אמר בין השורות שעכשיו צריך ליזום מהלך בלבנון.

חמאס כבר נתן את המכה שלו, הוא יושב כרגע ומחכה לנו, לא יקרה כלום אם הוא יחכה עוד... ישראל צריכה להמשיך להפעיל לחץ על עזה (אין חשמל, אין מים, אין אספקה) בסיר הלחץ הזה הזמן עובד רק לטובתנו, לוחמים של החמאס יתעייפו ממצב כוננות תמידי, יכול להיות שעזתיים רבים יתפנו, יכול להיות שיסכימו לשחרר שבויים, יכול להיות שיתהפכו על החמאס (סיכוי קלוש אבל עדיין...)

בינתיים צה"ל צריך להכות איפה שלא מצפים, מכה חזקה על חיזבאללה, נטרול איום הטילים על הצפון ויצירת רצועת בטחון.

אחרי זה צה"ל יוכל להתפנות בראש שקט לביצוע המשימה שלו מול החמאס.

ואחרי זה ליזום ולהעביר את הלחימה לצד איראן, כדי שבמקום לבנות מיליציות חמושות על הגבול שלנו הם יתעסקו בטיפול במיליציות חמושות על הגבולות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

זאת הבעיה שלנו, הדרג המדיני לא מסוגל לקבל החלטה ליזום.

הדרג המדיני נמצא תחת לחץ בינלאומי וגם לא רוצה שיאשימו אותו בהסתבכות של המלחמה ובזליגה שלה ללבנון, סוריה ואירן.

יש פה שילוב של בחישה בקלחת של  אינטרסים בין לאומיים ופוליטיקאים כנועים חסרי יוזמה שרק מגיבים לנסיבות.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אני רק מקווה שכל מי שהסית יתנצל וישנה את דרכיו.

כולל מי שהסית נגד חובשי כיפה סרוגה, גרעינים תורניים והאשים אותם בשומר חומות

בבקשה - מקיר אותו מקרוב (עבדנו ביחד והיינו בקשר גם אחרי):

https://m.facebook.com/story.php/?id=1444421016&story_fbid=10231859014965336

לא הייתי מחשיב אותו למסית 

עריכה אחרונה על ידי GaT

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם (נערך)

מפריעה לי העובדה של חוסר התפקוד הנוכחי השלטונית, ניהול ותפקוד  

אוקי היתה הפתעה קרה מה שקרה, מי עכשיו מתכלל את כל הגורמים לפעולה? עבר יותר משבוע זמן ההלם מאחורינו כבר מלפני כמה ימים,   איטיות לא מתקבלת על הדעת, שני צעדים לאט מדי בכל דבר +אדישות.

אם צריך לפטר ולהזיז שרים כלומניקים שיודעים רק לעשות פוליטיקה אבל לא קשורים לביצועים אז שזה מה שיקרה ואתמול.

-קשר ישיר וחם למשפחות הנעדרים חטופים חללים, ולא אסאמאס מרוקו מגל הירש.

טיפול בתושבי העוטף העקורים

-התנעת שיקום העוטף 

יגור שיהיה אחראי על קשר קל בין האזרחים לשלטון

-ביזור סמכויות מיידי לרשויות המקומיות

ועוד

יש פאקינג 38 שרים, אם רק 10 יזיזו תתחת זה יקרה מהר וכל השאר סיפורים.

אם היינו עושים עבודת הסברה עולמית אדירה כשברדוגו היה הממונה הייתי מבין למה דחוף להפגש איתו במקום עם המשפחות...   זה עוד סימפטום לחוסר תפקוד

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

והסרטונים שבהם הם דופקים נ"טים במוצבים?

גם פייק?

אני כבר שבוע בגישה שבישראל מנסים לעשות די-אסקלציה (התרה בעברית נראה לי). למצב בצפון.

ככה זה שאין ביצים. מזמן היו צריכים לעשות שם מה שעשו בעזה אחרי הטיפטופים הראשוניים.

אבל מה לעשות שהמטרה הראשית היא להישאר בכיסא?

פורסם
לפני 8 דקות, GaT כתב:

בבקשה - מקיר אותו מקרוב (עבדנו ביחד והיינו בקשר גם אחרי):

https://m.facebook.com/story.php/?id=1444421016&story_fbid=10231859014965336

לא הייתי מחשיב אותו למסית 

הפוסט שלו יפה. אבל בסופו של דבר המלחמה מול החמאס תסתיים, והציונות הדתית תחזור לעשות מה שהיא עשתה לפני המלחמה - וחלק מזה לא הפסיקה גם עכשיו:

לתעדף מתנחלים ודתיים על פני כל השאר. לייעד את צהל להיות גוף השמירה של המאחזים הלא חוקיים - בתקווה שאלו יוקמו עכשיו גם בעזה. וכמובן לעבוד קשה כדי לשלוט על העגלות הריקות ולהחזיר אותן בתשובה. והכל עם המון פתוס ופסיב אגרסיב והתקרבנות. בדיוק כמו שקרה ביום כיפור וסוכות.

אי אפשר לברוח מהפערים החברתיים כאן. הם לא יעלמו. הדת לא תפסיק להיות איום עלי ועל אורח החיים שלי, רק מעצם זה שיש איומים גרועים יותר. ואולי במקום לבקש מאיתנו להתנצל על זה שאנחנו לא רוצים החזרה המונית בתשובה ומדינת הלכה בכל א"י, שיתצלנו הדתיים שבזכותם יש לנו ממשלה ששיש בה את בן גביר, וסמוטריץ'. ועל זה שנבחרי ציבור אחרים שלהם מפנטזים על "ילדים יהודים שיסתובבו ברחובות עזה" או כל בולשיט משיחי אחר דומה, שיתורגם, בסופו של דבר, לעוד מוות בעיקר.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

הפוסט שלו יפה. אבל בסופו של דבר המלחמה מול החמאס תסתיים, והציונות הדתית תחזור לעשות מה שהיא עשתה לפני המלחמה - וחלק מזה לא הפסיקה גם עכשיו:

לתעדף מתנחלים ודתיים על פני כל השאר. לייעד את צהל להיות גוף השמירה של המאחזים הלא חוקיים - בתקווה שאלו יוקמו עכשיו גם בעזה. וכמובן לעבוד קשה כדי לשלוט על העגלות הריקות ולהחזיר אותן בתשובה. והכל עם המון פתוס ופסיב אגרסיב והתקרבנות. בדיוק כמו שקרה ביום כיפור וסוכות.

אי אפשר לברוח מהפערים החברתיים כאן. הם לא יעלמו. הדת לא תפסיק להיות איום עלי ועל אורח החיים שלי, רק מעצם זה שיש איומים גרועים יותר. ואולי במקום לבקש מאיתנו להתנצל על זה שאנחנו לא רוצים החזרה המונית בתשובה ומדינת הלכה בכל א"י, שיתצלנו הדתיים שבזכותם יש לנו ממשלה ששיש בה את בן גביר, וסמוטריץ'. ועל זה שנבחרי ציבור אחרים שלהם מפנטזים על "ילדים יהודים שיסתובבו ברחובות עזה" או כל בולשיט משיחי אחר דומה, שיתורגם, בסופו של דבר, לעוד מוות בעיקר.

ציטוט של בן גביר מהיום: "יש לי הרבה מה להגיד אחרי המלחמה"  (זה ציטוט אמיתי )

אני אקצר לכם, הכאה על חטא לא תיהיה שם , מקסימום עוד ויותר ויותר הזיות 

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, yb כתב:

ציטוט של בן גביר מהיום: "יש לי הרבה מה להגיד אחרי המלחמה"

היום אף אחד לא קונה את השיט שלו ואחרי המלחמה, שמי יודע מתי תיגמר, הוא לא יעניין אף אחד.

אתמול ראש הממשלה הלך "לחזק" חיילים, צעקו לו שהוא אפס. 

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

אי אפשר לברוח מהפערים החברתיים כאן. הם לא יעלמו. הדת לא תפסיק להיות איום עלי ועל אורח החיים שלי, רק מעצם זה שיש איומים גרועים יותר.

לא יודע. אם מניחים שהאירוע הנוכחי הוא בסד"ג של מלחמת יום הכיפורים אני חושב שפנינו לשינויים פנימיים רבים.

על רגל אחת, אחרי מלחמת יום הכיפורים: משבר כלכלי חריף, זעזועים בפוליטיקה עד ל"מהפך" ב77', הסכם ביניים ואז הסכם שלום עם מצרים, גדלו הקשרים והתלות בארה"ב ומנגד מדינות אחרות (בעיקר באפריקה) ניתקו קשר.

אז האם נראה שינוי חברתי עמוק בישראל בסוף המלחמה? אני מאמין שכן. גם היחס לדת (למייצגים אותה) יעבור שינוי משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...