Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה. שהם תכננו את הפלישה והתגובה הישראלית כבר שנתיים.

ככה שהם יודעים שאנחנו ניכנס והכינו את עצמם ואת השטח לכניסה.

כמובן שאפשר להתגבר על זה. אבל צריך שהצבא יהיה ערני וזהיר.

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, ALÞћÃ כתב:

קטע.

אין קליטת GPS (מאותרים לווינים, אך לא מתבצעת נעילה), אומת מול מס' מכשירים ועם כולם אותו דבר. בוצע איפוס של מטמון ה-AGPS.

הופעלו Jammers מהצד הישראלי? העזתי? החיזבלוני? אולי בכלל האמריקאי? המכשיר אמור להינעל גם על GLONASS, BDS וגלילאו וכלום. נאדה.

מתכוננים למתפקת מלטים איראניין מתאבדים, הם מונחים בGPS ושמח לראות שלצה"ל יש אמצעים להתמודד מול האיום הנ"ל.

מה שכן אני לא מבין למה המרכז והדרום הושארו לא מכוסים? 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

בנוסף חייבים לקחת בחשבון שחמאס היה במפקדת אוגדת עזה ובבסיסים מרכזיים אחרים ולקח חומרים, מחשבים ואת החיילים שיסבירו להם מה אנחנו יודעים ומה אנחנו מתכננים. הם כנראה יודעים על התוכניות שלנו הרבה יותר ממה שהם אמורים לדע

קודם כל צריך לדעת איזה חיילים נלקחו בשבי.

אם זה היה טבח, לוחם פשוט או איש טכני פשוט אין יותר מידע שאפשר לקחת מהם.

אני מתחיל לחשוש שגם במחשבים של הצבא אין ממש מידע מה עושים 

היסטורי כשכל ההנהלה הישראלית סובלת מחוסר המשכיות, חוסר מקצועיות, חוסר במשאבים, חוסר בתשומת לב למה שמלחמה דורשת, מיליארדים שהוקצו לימי בחירות ולכספים קואליציוניים, העדפה של מגזרים שרק פוגעים בביטחון ולא מסייעים לו.

הצבא שמקבל תקציב של 50 מיליארד בשנה ולא מצליח לספק ללוחמים שלו ווסטים קרמים לא קשור לכמה מליארדים אחרים הולכים לדברים אחרים 

נעשה דברים אחרים ובלתי צפויים.
נחנוק את חמאס כלכלית ובמשאבים. נפציץ ולא נצעד.
את האויבים האחרים נפתיע בשנתם.
ניקח את היוזמה על המזרח התיכון שאנחנו רוצים לראות פה בסוף.

זה חלק מהבעיה של חוסר מנהיגות. 

כולנו רוצים לראות תוצאות עכשיו אבל בגלל המנהיגות הנוכחית אם לא יעשו כלום עכשיו כולם יהיו בטוחים שהם לא יעשו כלום בכלל וזה מה שיקרה. 

בנוסף שמעתי שבסקרים שעשו עכשיו גנץ פורח. זה אומר שעם ישראל לא למדו את  הלקח הנדרש מהאסון 

פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

זאת לא קונספירציה. מכיר אישית את הסיפור. 

איך הצליחו להקים בונקר בלב אוכלוסיה אזרחית?

אביחי נפל בשני צהריים-ערב בערך. חבר ילדות שלי.

IMG-20231015-WA0003.jpg

IMG-20231015-WA0002.jpg

קראתי הכל ואז ראיתי את התמונה. צמרמורת. אביחי אמסלם, מלח הארץ. למד שנה מעליי בבית ספר, כואב הלב.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לא נראה ככה וגם לא נראה שהמנדטים יחזרו.

בחזרה לזה, אני יושב פה עם הביביסט הכי גדול שהכרתי והוא אמר שבחירות הבאות הוא מצביע גנץ. ושהוא מתנצל על כל הלכלוך שאמר על יאיר גולן וחבריו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, MostlyWicked כתב:

בלבול מוח. בטח שהתכנית של חמאס הצליחה לו, צה"ל היה רדום ולא הייתה לו התנגדות ממשית. עכשיו כשצה"ל על הרגליים מדובר בסיפור שונה לגמרי. ברור שלכבוש את עזה יגרום לאבידות בצה"ל ויהיה לא פשוט, אבל בואו לא נעשה מהחמאס (ואגב, גם מחיזבאללה) סופרמנים. הם מתים בדיוק כמו כל אחד אחר.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. עברנו מזמן את הסיפור על מחבלים עם כפכפים. אלו שחדרו בשבת לא היו מביישים גדוד מבצעי בצהל, הן ברמת הלחימה וברמת הציוד

כמה חיילים אתה מוכן להקריב לפני שתגיד שטעינו עם הכניסה. כשאני כותה חיילים אני מתכוון לאבות בעלי משפחה.

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • רעיון גרוע 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני עד אישית לשני אנשים קרובים, ביביסטים בן גביריסטים מושבעים, שמודים שהסיתו אותם נגד הציוניים האמיתיים במדינה, ועכשיו רואים למי באמת אכפת מהמדינה ולמי אכפת מעצמו. מודה שמאחד מהם לא הייתי מצפה בחיים, גם לא בזמנים כאלה. אני לא רואה את ביבי נשאר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 9 דקות, ArikM כתב:

אין לך מושג על מה אתה מדבר. עברנו מזמן את הסיפור על מחבלים עם כפכפים. אלו שחדרו בשבת לא היו מביישים גדוד מבצעי בצהל, הן ברמת הלחימה וברמת הציוד

כמה חיילים אתה מוכן להקריב לפני שתגיד שטעינו עם הכניסה. כשאני כותה חיילים אני מתכוון לאבות בעלי משפחה.

איפה שהיו אפילו כיתת כוננות הם חטפו.

אל תשכח שלטובתם הייתה את אפקט ההפתעה.

נראה שהיו שתי סוגים של מחבלים. קומדנו ורגילים. צריך לדעת רק איזה סוג של מחבלים הרגנו 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 דקות, ArikM כתב:

מישהו דיבר על כפכפים? תראה, עובדתית חוסלו כ-2000 מחבלים בשטח ישראל. אנחנו לא מכירים את היקף האבידות של צה"ל במדויק (ממה שפורסם נכון לעכשיו 200+, וזה כולל את המופתעים בתקיפה הראשונה שבאמת היו חסרי אונים), אבל בטוח שלא מתקרב ל-2000. הנה, עובדתית אפשר להתגבר עליהם. אז נכון, עזה זה השטח שלהם שהם הכינו במשך שנים, ושוב, אתה הולך לקיצוניות השניה, משאננות לפאניקה, ונופל בתעמולה ומשחקי הפסיכולוגיה של האויב. חמאס וחיזבאללה הם אויב שצה"ל יכול לנצח וינצח.

• אהבתי 7
פורסם

הייתי מחכה קצת עם כל הביביסטים ש״התפכחו״.

ארנון איתיאל, פאנליסט בערוץ 14, פרסם פוסט ״מתפכח״.

אחרי זמן קצר, שוב הוא ״התפכח״ לצד השני. מחק את הפוסט הראשון והעלה פוסט עם הצהרת אהבה לביבי.

הפוסט הראשון:

image.thumb.png.a2053b196c6dd56ab28b5184641622b6.png

הפוסט השני (אחרי שמחק את הראשון):

image.thumb.png.4ad0e40a93bc1c75cd93f43bdc23045f.png

• אהבתי 3
  • משעמם 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, ArikM כתב:

אתה מדבר על חבורה של קוקסינלים עם קלשניקוב שבאים על אזרחים, כשבאים באלפים כאלה אז בוודאי צריך כח צבאי אווירי ויבשתי להתמודד איתם אבל הם לא בשום צורה איזה כח חזק, אם הצבא היה מוכן היו יכולים להוריד אותם כמו ברווזים עם 0 אבדות, לצערי זה לא מה שקרה.

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אחרי זמן קצר, שוב הוא ״התפכח״ לצד השני. מחק את הפוסט הראשון והעלה פוסט עם הצהרת אהבה לביבי.

הפוסט הראשון:

אני חושב שהיית מתקפת סייבר שהשתלטה לו על היוזר אבל בגלל שהוא ימין על מלא מלא הוא הצריך להחזיר אליו את היוזר. 

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

הפוסט הראשון:

מזעזע. "אהבת נפש" לפוליטיקאי... לא יודע אם לגואל רצון הייתה נאמנות כזאת עיוורת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 16 דקות, GaT כתב:

אני עד אישית לשני אנשים קרובים, ביביסטים בן גביריסטים מושבעים, שמודים שהסיתו אותם נגד הציוניים האמיתיים במדינה, ועכשיו רואים למי באמת אכפת מהמדינה ולמי אכפת מעצמו. מודה שמאחד מהם לא הייתי מצפה בחיים, גם לא בזמנים כאלה. אני לא רואה את ביבי נשאר.

אני רק מקווה שכל מי שהסית יתנצל וישנה את דרכיו.

כולל מי שהסית נגד חובשי כיפה סרוגה, גרעינים תורניים והאשים אותם בשומר חומות

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...