Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, ay115 כתב:

שבוע,

מרגיש שעבר נצח,

אבל לא, רק שבוע.

זוועה.

לי נמחק כבר השבוע ויש לי סבטוחה שלמה במוח לגבי הזמנים 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

אני אוהב את הרעיון שהם לא יהיו כאן, אבל תסביר לי טכנית איך מוציאים את זה לפועל

בשביל זה בדיוק בונים את הרכבת הקלה כאשר התחנה האחרונה ברפיח.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

ספריאל ושות', זוכרים את הויכוח על הצלתה של אלעל והטענה שמדובר ב"חברה לאומית"? החברה הלאומית מסרבת להוציא היום יותר מ-4 טיסות, למרות הצורך הברור, כי שבת וזה. עוד ישראבלוף רגיל. חבל שלא נתנו להם לקרוס.

מה שאמרתי בזמן אמת, לא מצילים חברות כאלו, את הסלוגן "החברה הלאומית" ומימון אבטחה היה צריך להוציא למכרז כבר מזמן.

אבל כמו שקרה בשבוע שעבר, היינו תקועים בקונספציה מסוימת מאוד גרועה.

לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

אולי הזיכרון שלי נפגע :angry:

למה לא רואים את ממסר הביניים ואת המגלש האחורי שמונע פגיעה בקרקע של הזנב בזמן נחיתה ?

120516_Independence_Flypast_CH-53_01.jpg

כי אתה רואה את המסוק על גבעה וגבעה אחרת מסתירה חלק מהמסוק

לפני 40 דקות, פינדר כתב:

למקרה שחשבתם שלכם היה סופש קשה.

הרוגים? חטופים? בתים הרוסים?

תיכנסו לפרופורציה כי לינון מגל היה סופש ממש ממש קשה.

IMG_8412.jpeg

יותר מתמיד, צריכים ליפול פה 5000 טילים כל יום, ריח של מוות בכל פינה והמוני הרוגים.

רק כדי שאנשים עם כזו מוטיבציה יקבלו קצת פרספקטיבה לחיים.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

בנוגע לעכברים מעזה, בכמה נגלות של ספינת מכולות אפשר לזרוק אותם בטורקיה, ארדואן מאוד דואג להם ויוכל לקחת עליהם משילות, שם הם יוכלו להפוך לשהידים להתאבד ולזרוע שינאה, הכל במסווה אזרחים תמימים כמובן, אך יש לקחת בחשבון שבמידה והספינה תשקע בים התיכון יהיה חשש לבעלי החיים הימיים באזור. 

פורסם

יותר מתמיד, אנחנו צריכים שתיפול פה פצצת אטום על ישראל. נעשה קצת reset  למדינה הזו

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מי שעקב קצת אחרי ינון מגל מכיר את השרץ...הוא צריך ללכת לעזאזל, ביחד עם כל הברדוגו-אים ההזויים שמסיתים נגד המדינה ובעד האחראי לטבח, בנימין נתניהו.

אחרי המלחמה יגמרו איתם חשבון.

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תראו אני קורא הרבה מהצד, פה, טוויטר פייסבוק.

למה אתם ככ בטוחים ש"יבואו איתם חשבון"?

איך בדיוק, הרי אין להם שמץ של יושרה פנימית לקום ולהתפטר. לא חושב גם שיהיו 5 אצבעות שיצביעו עם האופוזציה על אי אמון.

ימים יגידו, והלוואי שאני טועה, אבל אני מעריך שייקח עוד הרבה זמן עד שהממשלה והחרא שבראשה יתחלפו.

זו פשוט עוד קונספציה, רק שהפעם הקונספציה היא שהבני זונות האלה ישלמו איכשהו. לא ישלמו ולא כלום. זה העם, זו המדינה, זה מה יש.

• רעיון טוב! 3
פורסם

מודה שדי התקנאתי לראות את הפוסט של אור אז הנה צעדים ברורים מה צריך לעשות עכשיו בשביל להתחיל לנצח:

1. לפתוח מבצע להחזרת ציוד צבאי בתחנות המשטרה וגם במרכז אקספו בתל אביב, בלי שום צורך להציג ת.ז. או משפט )עזבו שזה ביה צריך להיות הצעד הראשון במלחמה של בנט נגד נשקים אצל השוודים אבל חלב שנשפך וכו(

2. להתחיל להפעיל יד נוקשה נגד מחבלים בעלי ת.ז. ישראליים )ע"ע הפוסט של אבו עלי אקספרס( 

3. להתחיל אשכרה בטיפול באלו שנפגעו ולא לזרוק אותם לחסדי האנשים שנמצאים למטה )כל המקומות שביקרתי בהם במהלך השבוע האחרון עשו זאת בהנחייה של הדרג המקומי ולאו דווקא בדרג המדיני(

4. להתחיל בתוכניות ביצור קו שני, יש מקומות שניצלו בגלל תושייה ויכולת מקומית ולא עזרה מהמדינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחשוב על זה. אם את חמאס ננצח, מה זה כבר חבורת הסמרטוטים הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יבוא חרא אחר. אין פה שום דבר אחר שאפשר לעשות...

הזנחה פושעת וכו' 

אבל אני לא משלה את עצמי, רק את השאריות יזרקו לעוטף עזה. כל הכסף ילך לביצורים של התנחלויות

וגם זה אם בכלל ישאר משהו..

מקווה שלא אראה את האזור שלי משתנה להתנחלויות. המקום הזה יפה בלי משחיסטיים שילכלכו לי את המדרכה ואת הכביש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לא יודע מה יהיה אבל החרא שאנחנו עוברים עכשיו הוא לא מחויב המציאות.

תסתכל מסביב, יש פה מלא אנשים מצוינים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, stx כתב:

אחד, בוא נתחיל בזה שננצח את חמאס.

שתיים, זה הרבה יותר קשה.

אם לא נצליח לנצח את חמאס, באמת אין לנו מה לחפש פה. ואם אין לנו מה לחפש פה, גם ככה לא משנה מי ישב בכנסת כי כנראה הכל אבוד.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהכל יגמר אני אעשה את המאמץ להעביר כמה שיותר מהפורום שהם חילוניים או לא מאמינים כי אחרת יהיה לי פה יותר מדי דתיים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...