Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

רוטמן מצהיר שניצחון יושג כשילד יהודי יוכל ללכת בביטחון ברחוב ראשי בעזה.

1. טוב שהוא מראה לנו שמשיחיסט הזוי נשאר משיחיסט הזוי

2. האם הוא יודה בכשלון ויקח אחריות כשזה לא יקרה? או שהוא יאשים את הפרקליטות ואת היועמשית ואת עילת הסבירות ופסקת ההתגברות?

רוטמן חלאה משיחית. אסור לשכוח איך החלאה הזה סיפר בראיון ל"הארץ" שזה רע שבגצ הכריח את המדינה למגן את עוטף עזה, כי "יש סדר עדיפויות". הוא, חברו נטף, ועוד כמה הזויים מהחברותא שלהם חייבים להיות מורחקים מכל מוקד השפעה אפשרי בישראל. ואם הם כל כך רוצים לחזור לעזה, יחד עם אורית ולימור ושאר הזיות מקדשות מוות - שיתכבדו. רק בלעדינו. אני בטוח שאם אלוהים בצד שלהם, כמו שהם חושבים, הם יסתדרו.

• אהבתי 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

למי שבנה על בריחה למצריים. דיווח של חמאס:

המצרים סוגרים את מעבר רפיח לגמרי ומציבים גדר בטון גבוהה כדי שאף אחד לא יעבור.

IMG_8411.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ישראל לא תפתור את הבעיה הזאת בעצמה החרא הזה ימשיך לקרות במחזוריות. אם לא נלמד ממה שקרה עכשיו, אנחנו באמת מובלים ע"י מטומטמים חסרי תועלת.

אין מנוס מלכבוש ולשקם. כל דבר אחר זה 1300 קורבנות לשווא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו באמת מובלים ע"י מטומטמים חסרי תועלת.

נכון.

וזה לא משהו שגילינו לפני שבוע. 

מביא כאן מאמר של מיכאל קליינר, נשיא בית הדין של הליכוד (שהשאיר את איציק זרקא החלאה בתנועה).

ממליץ לקרוא. יש כאן הרבה אמת, ומי שעירני גם ימצא בה את ניצני הפורענות.

ואז מגיעים לפסקאות האחרונות ומקבלים בחילה.

https://m.maariv.co.il/journalists/Article-1044562?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spot_im_redirect_source=pitc

עוד לא למדנו כלום, כך מתברר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

למי שבנה על בריחה למצריים. דיווח של חמאס:

המצרים סוגרים את מעבר רפיח לגמרי ומציבים גדר בטון גבוהה כדי שאף אחד לא יעבור.

IMG_8411.jpeg

שוק! המצרים קוראים את קארספורום! 

:O

• מצחיק 10
פורסם

אז... מה עושים עם עזה?

(ניתוח של סמולן מקולקל)

**

1. בואו נתחיל ממה *לא* עושים עם עזה: 

לא ממשיכים באסטרטגיית ה״וואי וואי הרתעה אמאלה ואבאלה״ - שזו בגדול אסטרטגיית ממשלת ישראל בשני העשורים האחרונים. הם הורגים לנו 50? נוודא שימותו 500. 100? יאללה אלפיה. 1500? הופה, יש אור ירוק לעשרות אלפים.

רגע רגע רגע לפני שאתם קוראים לי משת״פ, תקשיבו שניה!! מה הפואנטה של להרוג אותם בצרורות? הרתעה? מישהו כאן מאמין שלחמאס *אכפת* מאזרחים מתים בעזה? אם כן, שלחו לי פרטי אשראי יש לי אפוד קרמי מאלי אקספרס למכור לכם... לא רק שחמאס אפתי למוות של תושבי הרצועה: חמאס הוא הצרכן מס׳ 1 של מוות אזרחי. זו תמונת הנצחון האולטימטיבית שלהם, אין כמו תינוקות מתים בשביל להקצין אנשים למקסימום, אל תשאלו איך אני יודע :(

ברגע שפסלנו את אפשרות ברירת המחדל, ניתן להתחיל לדבר על אפשרויות אחרות. וכמו חישמולטור אמיתי נתחיל ב root cause:

**

2. מה הבעיה בעזה?

טוב אתם לא הולכים ליפול כאן מהכסא, אבל מן הסתם שהבעיה בעזה היא ארגון הטרור הרצחני ששולט בהם כ*דיקטטור*. כן כן, דיקטטור, גם אני זוכר שחמאס ״נבחרו״ בבחירות דמוקרטיות ב2006 +/- אבל צריך לזכור שאז פת"ח היו מושחתים בטירוף בזמן שחמאס חילקו אוכל ברחובות - ובעיקר שב17 שנים לאחר מכן מי שמדבר נגד חמאס ברצועה חוטף כדור בראש במקרה הטוב, תליה בכיכר העיר במקרה הרע. אין לנו דרך אמיתית לדעת מה תושבי הרצועה רוצים - אבל עזבו, זה לא משנה, בואו נהיה פרגמטיים: הטרוריסטים שולטים והאוכלוסיה לא מעוניינת/מסוגלת להחליף אותם, ואנחנו לא מסוגלים להעלים 2 מליון אנשים.

לכן צריך להפטר מחמאס, לצמיתות. 

... אוקיי ברור לי שלא חידשתי כלום, מה שכן שונה הפעם זה ה*מומנטום*. פרצופו האמיתי והפסיכופתי להחריד של חמאס זמין לכל מי שיש לו פלאפון כעת (אזהרת טריגר!!! דלגו על החלק עם הכוכביות אם לא מתאים)

.

.

.

...

דרך וידאו׳ס של תינוקות ערופי ראש, רצח סבתות שנשלח למשפחה בפייסבוק, אונס של שבויות, כיתת יורים של נערים ונערות.

...

(נגמר הטריגר)

(נגמר הטריגר)

Evil.

Pure. Raw. Undisputed Evil.

אם עד כה היינו בסבב של ״ישראל מפציצה ברצועה״ --> ״חמאס יורה טילים״ --> ״ישראל מפציצה״ ..., אז כעת נוצר ״שובר שוויון״ בדמות רוע מוחלט שמאחד את כל מי שעיניו בראשו, והזדמנות פז לבצע טיפול שורש רציני.

אבל איך עושים את זה?

**

3. שינוי פרדיגמה

לא עוד ״ניהול הסכסוך״ כמו שראש ממשלת ישראל בגזיליון שנים האחרונות אוהב לעשות, בגלל שהוא אפס הממוקד בשררה ותו לא. צריך לשחרר את עזה משלטון החמאס אחת ולתמיד.

לטהר את הרצועה מהרוע המוחלט שהשתלט עליה.

לפני שעושים זאת - צריך להתחיל בכך שיהיה ברור לכולם: הפלסטינים *אינם* רוע מוחלט, חמאס ותומכיו - כן. אני יודע, אתם כועסים, גם אני מאוד (מאוד!!!!!!) כועס, אבל פלסטינים מתים מייצרים חמאסניקים חיים - גם אם משום מה בא לכם לראות את זה, זה לא משרת שום דבר מלבד יצר נקמה.

בנוסף, לטעון ש*כולם* רעים - לא משרת *אותנו*!

בהינתן שאנחנו מסכימים שצריך לטהר את הרצועה, מסכימים שהפלסטינים הם לא האויבים שלנו קטגורית (החמאס ותומכיו: כן), צריך להבין איך עושים את זה.

**

4. מקל וגזר

אם אנחנו מפנימים שהפלסטינים אינם האויבים שלנו, ומפמפמים את זה בכל מקום, אנחנו מייצרים *עצמה*, לא חולשה. פני חמאס לרצח, פנינו לשלום עם הפלסטינים (לא חמאס).

כן, אמרתי את זה, שלום זו לא מילה גסה!

מנגד, זה לא אומר שאנחנו בונים מעגל תופים סביב הגדר ומקווים שהם יצטרפו לקומביה. ממש לא.

נתחיל במה לא עושים: לא נכנסים רגלית לרצועה - מוקש שנבנה במשך עשור זו לא סביבה לחיילי צה״ל. תמרון איטי להחריד שיגבה מאות חיי אדם במקרה הטוב? פחות.

מה כן?

קודם כל כמובן שחותכים להם את כל התשתיות, במיידי. לא מים, לא חשמל, לא אינטרנט, לא כלום - הם מוזמנים לבנות מתקני התפלה ולייבא חשמל מהכושלאמא שלהם. 

בד בבד מציעים לפלסטינים גישה פתוחה לכל התשתיות האלו עבור משהו מאוד פשוט: החזרת כל החטופים. 

כמובן שאם הם מעדיפים להשאיר אותם אצלם, אז בהצלחה עם המנוי של מי עדן והגנרטור.

ממשיכים בלייצר אזור חיץ, גבול חדש ברוחב עצום, לשטח את כל האזור ולתת להם להצטופף במה שנשאר. 2.2 מליון אנשים על הפצלוח הידוע כרצועת עזה זו כבר צפיפות מחרידה, כשזה יתכווץ ל90%, ואז 80%, ואז 70%, ואז (...) זה ייצר אינטריגות חדשות. שיידחקו לגבול עם המצרים ויקוו למעבר בטוח.

טקטית: נותנים להם כל פעם התראה (כן כן כמו סמולנים) לפנות את האזור, ואז בונים מגרש חניה חדש. כמובן שאי אפשר לעשות את זה לכל רצועת עזה כי אנחנו אנשים רציונליים ולא בונים על ג׳נוסייד, אבל בהחלט אפשר לייצר קילזון ברוחב ק״מ (לפחות) ולהתרחב משם.

במשך כל הזמן הזה מפמפמים: אנחנו מעוניינים בשלום עם תושבי רצועת עזה, אבל בלי חמאס. חמאס כבר לא יקרה. תחזירו חטופים בשביל שיהיה לכם מים וחשמל ובואו נשב לדבר על המדינה שלכם, שתתחיל מפורזת עם כח חמוש של האו״ם עבור ״הגנה מישראל״, אם חייבים. או שלא, ושיהיה בהצלחה.

אנשים בלי תשתיות ובתים התקועים בתא שטח קטן אולי יבינו שהריבון שלהם מאעפן. אם לא, הם מוזמנים להינות ברצועת עזה 2.0 שאיבדה אחוזים רבים מהשטח הקטן מלכתחילה, בלי תשתיות, ולנסות לעלות סטורי לאינסטה דרך אינטרנט לוויני, אם לא נצליח לחסום גם אותו.

הפואנטה היא: במקום לנסות להרוג את חמאס בעצמנו, צריך לתת להם לעשות את העבודה, ולהתמודד עם ההשלכות כל עוד זה לא קורה.

ואם (כש?) זה לא קורה, וכשיש קילזון רחב, וכשיש משבר הומניטרי שם - אפשר להתחיל לדון על phase 2. הפוסט הזה ארוך מדי בשבילו ובלאו הכי אף אחד לא הגיע כאן חוץ מאמא שלי (היי אמא 3>)

**

5. מהירות ותודעה

כל זה יכול לעבוד אם ורק אם יש לנו תמיכה, והתמיכה הולכת לדעוך - מהר. צריך להזכיר כל הזמן לכל העולם: פנינו לשלום, אבל אי אפשר לעשות שלום עם דאע״ש. 

מנגד, כל עוד ישראל גוררת רגליים, היא מאבדת מומנטום.

חייבים להתחיל, אתמול.

**

תראו, אני לא מתיימר להיות גאון אסטרטגי וייתכן שכל מה שכתבתי בסעיפים 3-5 זו שטות גמורה, לא יודע. מה שאני *יודע*, וסבור כי כל בר דעת אמור לדעת, זה שלנסות לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה אחרות זה לא רק שגעון, זה טמטום מוחלט.

אני כבר שנים סבור שאין לישראל את הפריבילגיה להתנהל בצורה מטומטמת, רבאק, הייתי צריך לעקור את כל המשפחה שלי משם בגלל זה. אבל גם מרחוק, זה כואב, ממש ממש, ממש כואב.

אבל מה -

ממשלת ישראל השלושים ושבע (ממשלת נתניהו ה*שישית*!!!!) היא הממשלה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל, בפער גדול. 

הטרגדיה היא שאלו גם חדלי האישים שאמונים על בטחון המדינה שכולנו אוהבים, וכעת אנחנו מצפים מהאנשים שיצרו את המחדל ועסקו במשך שנה בשיסוע העם במקסימום - להיות האנשים שאיכשהו יפתרו אותו ע״י מהלך אסטרטגי ענק.

אני מקווה שאזרחי ותושבי ישראל יתפכחו מהסיוט שכולנו עוברים ויבינו שזה לא קשור לפוליטיקה וצדדים, זה קשור לאינטגריטי וביצועים. היות וזה לא הולך לקרות, אני מניח ששוב נסתפק בקטל של 5-10x לעומת הנפגעים שלנו, והמתנה לסיבוב הבא :(

ניהול הסכסוך, ע״י מי שלא היה מתקבל לניהול מכולת,

שיהיה לנו בהצלחה.

**

מאחל לכם, למשפחותיכם, לחבריכם ולכל עם ישראל - בטחון, שקט, והחלמה מהטראומה הקולקטיבית שלנו. אם זה אפשרי.

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

רעיון חמוד שנופל רק בעובדה שלחמאס לא אכפת מתושבי עזה, לחמאס יש יותר אוכל מהתושבים, ושתמנות של עזתים מקלות מורעבים ומתים בהמוניים יתחילו לרוץ בעולם נגמר המצור.

לחמאס (הראשים) לא באמת אכפת המכיבוש ולא אכפת לו מכלום, אכפת להם מכסף וכוח, לדעתי צריך להתמקד בליבש את הכספים ולפגוע בראשים.

לא יודע אם זה ישים או לא אבל בא נגיד שהמוסד מוציא פעולה הזויה ומביא לפה את ראשי חמאס מקטאר, אתה מבין שנגמר המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, oryo כתב:

אז... מה עושים עם עזה?

(ניתוח של סמולן מקולקל)

**

לא ממשיכים באסטרטגיית ה״וואי וואי הרתעה אמאלה ואבאלה״ - שזו בגדול אסטרטגיית ממשלת ישראל בשני העשורים האחרונים. הם הורגים לנו 50? נוודא שימותו 500. 100? יאללה אלפיה. 1500? הופה, יש אור ירוק לעשרות אלפים.

רגע רגע רגע לפני שאתם קוראים לי משת״פ, תקשיבו שניה!! מה הפואנטה של להרוג אותם בצרורות? הרתעה? מישהו כאן מאמין שלחמאס *אכפת* מאזרחים מתים בעזה? אם כן, שלחו לי פרטי אשראי יש לי אפוד קרמי מאלי אקספרס למכור לכם... לא רק שחמאס אפתי למוות של תושבי הרצועה: חמאס הוא הצרכן מס׳ 1 של מוות אזרחי. זו תמונת הנצחון האולטימטיבית שלהם, אין כמו תינוקות מתים בשביל להקצין אנשים למקסימום, אל תשאלו איך אני יודע :(

ברגע שפסלנו את אפשרות ברירת המחדל, ניתן להתחיל לדבר על אפשרויות אחרות. וכמו חישמולטור אמיתי נתחיל ב root cause:

**

2. מה הבעיה בעזה?

טוב אתם לא הולכים ליפול כאן מהכסא, אבל מן הסתם שהבעיה בעזה היא ארגון הטרור הרצחני ששולט בהם כ*דיקטטור*. כן כן, דיקטטור, גם אני זוכר שחמאס ״נבחרו״ בבחירות דמוקרטיות ב2006 +/- אבל צריך לזכור שאז פת"ח היו מושחתים בטירוף בזמן שחמאס חילקו אוכל ברחובות - ובעיקר שב17 שנים לאחר מכן מי שמדבר נגד חמאס ברצועה חוטף כדור בראש במקרה הטוב, תליה בכיכר העיר במקרה הרע. אין לנו דרך אמיתית לדעת מה תושבי הרצועה רוצים - אבל עזבו, זה לא משנה, בואו נהיה פרגמטיים: הטרוריסטים שולטים והאוכלוסיה לא מעוניינת/מסוגלת להחליף אותם, ואנחנו לא מסוגלים להעלים 2 מליון אנשים.

... אוקיי ברור לי שלא חידשתי כלום, מה שכן שונה הפעם זה ה*מומנטום*. פרצופו האמיתי והפסיכופתי להחריד של חמאס זמין לכל מי שיש לו פלאפון כעת (אזהרת טריגר!!! דלגו על החלק עם הכוכביות אם לא מתאים)

.

.

.

...

דרך וידאו׳ס של תינוקות ערופי ראש, רצח סבתות שנשלח למשפחה בפייסבוק, אונס של שבויות, כיתת יורים של נערים ונערות.

...

(נגמר הטריגר)

(נגמר הטריגר)

Evil.

אם עד כה היינו בסבב של ״ישראל מפציצה ברצועה״ --> ״חמאס יורה טילים״ --> ״ישראל מפציצה״ ..., אז כעת נוצר ״שובר שוויון״ בדמות רוע מוחלט שמאחד את כל מי שעיניו בראשו, והזדמנות פז לבצע טיפול שורש רציני.

אבל איך עושים את זה?

**

3. שינוי פרדיגמה

לא עוד ״ניהול הסכסוך״ כמו שראש ממשלת ישראל בגזיליון שנים האחרונות אוהב לעשות, בגלל שהוא אפס הממוקד בשררה ותו לא. צריך לשחרר את עזה משלטון החמאס אחת ולתמיד.

לפני שעושים זאת - צריך להתחיל בכך שיהיה ברור לכולם: הפלסטינים *אינם* רוע מוחלט, חמאס ותומכיו - כן. אני יודע, אתם כועסים, גם אני מאוד (מאוד!!!!!!) כועס, אבל פלסטינים מתים מייצרים חמאסניקים חיים - גם אם משום מה בא לכם לראות את זה, זה לא משרת שום דבר מלבד יצר נקמה.

בהינתן שאנחנו מסכימים שצריך לטהר את הרצועה, מסכימים שהפלסטינים הם לא האויבים שלנו קטגורית (החמאס ותומכיו: כן), צריך להבין איך עושים את זה.

**

4. מקל וגזר

אם אנחנו מפנימים שהפלסטינים אינם האויבים שלנו, ומפמפמים את זה בכל מקום, אנחנו מייצרים *עצמה*, לא חולשה. פני חמאס לרצח, פנינו לשלום עם הפלסטינים (לא חמאס).

מנגד, זה לא אומר שאנחנו בונים מעגל תופים סביב הגדר ומקווים שהם יצטרפו לקומביה. ממש לא.

נתחיל במה לא עושים: לא נכנסים רגלית לרצועה - מוקש שנבנה במשך עשור זו לא סביבה לחיילי צה״ל. תמרון איטי להחריד שיגבה מאות חיי אדם במקרה הטוב? פחות.

מה כן?

קודם כל כמובן שחותכים להם את כל התשתיות, במיידי. לא מים, לא חשמל, לא אינטרנט, לא כלום - הם מוזמנים לבנות מתקני התפלה ולייבא חשמל מהכושלאמא שלהם. 

בד בבד מציעים לפלסטינים גישה פתוחה לכל התשתיות האלו עבור משהו מאוד פשוט: החזרת כל החטופים. 

ממשיכים בלייצר אזור חיץ, גבול חדש ברוחב עצום, לשטח את כל האזור ולתת להם להצטופף במה שנשאר. 2.2 מליון אנשים על הפצלוח הידוע כרצועת עזה זו כבר צפיפות מחרידה, כשזה יתכווץ ל90%, ואז 80%, ואז 70%, ואז (...) זה ייצר אינטריגות חדשות. שיידחקו לגבול עם המצרים ויקוו למעבר בטוח.

טקטית: נותנים להם כל פעם התראה (כן כן כמו סמולנים) לפנות את האזור, ואז בונים מגרש חניה חדש. כמובן שאי אפשר לעשות את זה לכל רצועת עזה כי אנחנו אנשים רציונליים ולא בונים על ג׳נוסייד, אבל בהחלט אפשר לייצר קילזון ברוחב ק״מ (לפחות) ולהתרחב משם.

במשך כל הזמן הזה מפמפמים: אנחנו מעוניינים בשלום עם תושבי רצועת עזה, אבל בלי חמאס. חמאס כבר לא יקרה. תחזירו חטופים בשביל שיהיה לכם מים וחשמל ובואו נשב לדבר על המדינה שלכם, שתתחיל מפורזת עם כח חמוש של האו״ם עבור ״הגנה מישראל״, אם חייבים. או שלא, ושיהיה בהצלחה.

אנשים בלי תשתיות ובתים התקועים בתא שטח קטן אולי יבינו שהריבון שלהם מאעפן. אם לא, הם מוזמנים להינות ברצועת עזה 2.0 שאיבדה אחוזים רבים מהשטח הקטן מלכתחילה, בלי תשתיות, ולנסות לעלות סטורי לאינסטה דרך אינטרנט לוויני, אם לא נצליח לחסום גם אותו.

הפואנטה היא: במקום לנסות להרוג את חמאס בעצמנו, צריך לתת להם לעשות את העבודה, ולהתמודד עם ההשלכות כל עוד זה לא קורה.

ואם (כש?) זה לא קורה, וכשיש קילזון רחב, וכשיש משבר הומניטרי שם - אפשר להתחיל לדון על phase 2. הפוסט הזה ארוך מדי בשבילו ובלאו הכי אף אחד לא הגיע כאן חוץ מאמא שלי (היי אמא 3>)

**

5. מהירות ותודעה

כל זה יכול לעבוד אם ורק אם יש לנו תמיכה, והתמיכה הולכת לדעוך - מהר. צריך להזכיר כל הזמן לכל העולם: פנינו לשלום, אבל אי אפשר לעשות שלום עם דאע״ש. 

חייבים להתחיל, אתמול.

**

תראו, אני לא מתיימר להיות גאון אסטרטגי וייתכן שכל מה שכתבתי בסעיפים 3-5 זו שטות גמורה, לא יודע. מה שאני *יודע*, וסבור כי כל בר דעת אמור לדעת, זה שלנסות לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה אחרות זה לא רק שגעון, זה טמטום מוחלט.

אני כבר שנים סבור שאין לישראל את הפריבילגיה להתנהל בצורה מטומטמת, רבאק, הייתי צריך לעקור את כל המשפחה שלי משם בגלל זה. אבל גם מרחוק, זה כואב, ממש ממש, ממש כואב.

אבל מה -

ממשלת ישראל השלושים ושבע (ממשלת נתניהו ה*שישית*!!!!) היא הממשלה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל, בפער גדול. 

הטרגדיה היא שאלו גם חדלי האישים שאמונים על בטחון המדינה שכולנו אוהבים, וכעת אנחנו מצפים מהאנשים שיצרו את המחדל ועסקו במשך שנה בשיסוע העם במקסימום - להיות האנשים שאיכשהו יפתרו אותו ע״י מהלך אסטרטגי ענק.

אני מקווה שאזרחי ותושבי ישראל יתפכחו מהסיוט שכולנו עוברים ויבינו שזה לא קשור לפוליטיקה וצדדים, זה קשור לאינטגריטי וביצועים. היות וזה לא הולך לקרות, אני מניח ששוב נסתפק בקטל של 5-10x לעומת הנפגעים שלנו, והמתנה לסיבוב הבא :(

שיהיה לנו בהצלחה.

**

מאחל לכם, למשפחותיכם, לחבריכם ולכל עם ישראל - בטחון, שקט, והחלמה מהטראומה הקולקטיבית שלנו. אם זה אפשרי.

אני קורא את זה ונזכר בטימון מתפקע מצחוק אחרי שפומבה מסביר שלדעתו הכוכבים הם כדורי גז בוער במרחק אלפי קילומטרים.

זו האמת, אבל כשאתה סוריקטה בג'ונגל שמכיר רק "הרגו לי נהרוג לו", אתה לא מתעסק באמת. רק במה שיעזור לך לעבור את היום.

שום ממשלה לא מעוניינת לבצע תהליך ארוך שאת תוצאותיו הברורות לא יראו לפני הבחירות הקרובות.

בטח לא ממשלה פופוליסטית שמורכבת מכלומניקים.

גם דרג צבאי בכיר שחושב על סבב המינויים הבא, לא.

אתה מבין שרמת האופטימיות שלי היא 0 בקשר ליום שאחרי, וזה בערך מה שכתבתי באותה שעה בשבת הקודמת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, EliC25 כתב:

אתה עדיין שבוי במחשבה שמישהו מהם מעוניין בשלום איתך.

ויש עוד הרבה מאוד דוגמאות.

1. זה סרטונים ארוכים, אפשר לשים על מהירות כפולה ולרפרף רק כדי לראות את התשובות עצמן.

2. מדובר פה באנשים מרמאללה, בית לחם, שכם ובכללי מהגדה. לא עזתים שהם יותר קיצוניים.

3. המסר הברור שחוזר אצל 90 אחוז מהנשאלים - בלסטין היא שלנו ולא ניתן אותה. אי אפשר להגיע להסדר מדיני ואנחנו נגיע למטרות שלנו רק בכוח. אבל בעיקר: אנחנו מעדיפים למות למען האדמה מאשר לחיות חיים טובים יותר.

4. אפשר לצפות גם בשאלות דומות שנשאלות בצד הישראלי, יש פער ברור בין הצדדים בתשובה לשאלות האלו. כמובן שזה צולם בתקופות יותר "רגועות" או אולי נכון לכתוב, פחות מתוחות. בשעה זו, כנראה שהתשובות יהיו אחרות גם בצד הישראלי, משהתבררה לכולם התמונה והאמת נתנה סטירה בפרצוף.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם (נערך)

אם כל אירופה לא מצליחה "לשקם" או "לחנך מחדש" כמה מהגרים מוסלמים שהיגרו אליה.

מה הסיכויי של מדינת ישראל "לשקם" שתי מיליון פלסטינים צמאי דם שבמשך דורות הוטמעה בהם השנאה לישראל ויהודים?

כל הפלסטינים בעזה רוצים מוות של יהודים.

מי שאומר שהוא לא רוצה רק מתחבא מאחורי מסיכה אל מול המצלמה 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, oryo כתב:

אז... מה עושים עם עזה?

(ניתוח של סמולן מקולקל)

**

**

2. מה הבעיה בעזה?

.

.

.

...

...

(נגמר הטריגר)

(נגמר הטריגר)

Evil.

אבל איך עושים את זה?

**

3. שינוי פרדיגמה

**

4. מקל וגזר

מה כן?

**

5. מהירות ותודעה

חייבים להתחיל, אתמול.

**

אבל מה -

שיהיה לנו בהצלחה.

**

אמ לק

בכל אופן, לא רוצים אותנו כאן.

פורסם
לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

אין מנוס מלכבוש ולשקם.

and?

לספח 2 מיליון עזתים? לשלוט עליהם באפרטהייד?

נגיד ואפילו הם מסכימים. מה אתה ועשה כדי למנוע חפירת מנהרות והקמת אירגוני טרור? המשילות המפורסמת של ישראל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...