Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוף כל סוף מתחילים לדבר כאן בפורום על הפתרון.

החינוך.

רק שליטה מלאה בחינוך, בתוכניות הלימודים, בבתי ספר שיופעלו על ידי ארגונים זרים בליווי ופיקוח מלאים של ישראל, סגירת והשמדת כלל המסגדים ברצועה, שבירת האלמנט הדתי שם.

במקביל, השמדת המסגדים שבהם מטיפים להרג יהודים בארץ, ופגיעה על ידי גורמים עלומי שם במסגדים כאלו בעולם כאשר מתבצע פיגוע נגד קהילה יהודית במדינה אחרת. 

השמדה של העם? השתגענו? אם רק יתחילו להעלות את הרעיון הזה, ויש כמה וכמה חברים אנטישמיים שישמחו לקפוץ על המציאה ולמנף את הטרלול להצדקה לביצוע פתרון סופי בנו.

עריכה 

פעם זרקנו אותם החוצה, קיבלנו פליטים פלסטיניים חברי קונגרס במדינות מערביות 2 דורות אחר כך. עם פוטנציאל נזק יותר משל יחיא סינוואר.

זה הזבל שלנו צריך לטפל בו כאן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

הפסדנו אדמות במלחמות, נתנו אדמות תמורת שלום, פינינו אנשים מבתים וישובים מעזה בחיים לא הפכנו לכאלה.

אדמות הן משהו פיזי, לא שווה למות/להתאבד בשבילן כי אתה לא תזכה להן.

סלח לי אבל אתה כן נאיבי חיי בסרט שמאמין לתעמולת ההצדקה שלהם המנסה לייצר נרטיב וסיפור שמצדיק את מסע הג'יאד שלהם ומנסה להטיל את האשמה על ישראל (זה האפרטהייד/גניבת אדמות

מה אני אמרתי בהתחלה ומה אתה עושה ממה דאמרתי... כל מה שהתכוונתי לומר בניגוד למה שדחפת לי לפה זה שמה יהיה מחר אני לא יודע וגם אפילו אתה,   פתאום נשלוט בהם יחד עם האמריקאים שלטון ויהיה איזה מהפך כדאייניקי...

אף אחד לא הולך להחזיר אדמות או לזרוק את עצמו לים בהתנדבות, תנוח דעתך,  הגלגל יכול להסתובב בצורה מפתיעה ולא מכיוון שלנו, כרגע זה בטח לא הכוונה ואנחנו צריכים לכתוש ולהעלים את החמאס לוודא שהמציאות שונה לגמרי ממה שהרגילו אותנו עד היום, דרך אגב הלוואי שגם חיזבאללה יכנס לעימות הזה , זה יהיה קשה אבל נוכל לייצר לנו פתרון אידיאלי ומקיף 

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

רק שליטה מלאה בחינוך, בתוכניות הלימודים

אפילו בתוך ישראל זה לא קורה 😆

• אהבתי 5
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

יש בעיה גדולה בהבנה בין הפלסטינים לנאצים או למצרים.

הנאצים האמינו באידיאולוגיה מסויימת של יצירת עולם טוב יותר ואחרי התבוסה והחינוך מחדש הם הבינו שהם טעו.

המצרים האמינו בחוזק הלאום שלהם ורצו להחזיר את הכבוד שלהם וגם הבינו שהם לא יקבלו את זה על ידי לחימה מול ישראל.

הפלסטינים מאמינים בג'יהאד ובלהיות שהידים, זה אומר שהם ימותו במלחמה הקדושה ברצח יהודים ויהיו קדושים ויקבלו את חיי הנצח אחרי המוות.

אתה לא יכול לעשות שלום/לחנך מחדש/להביס אויב שמאמין בקבלת חיי נצח על ידי מוות בזמן השמדת יהודים.

רק להשמיד

יש לך בעיה גדולה בהבנה.

המצרים מבחינתם החזירו את הכבוד הלאומי שלהם בנצחון הגדול (ככה הם רואים את זה) של 73 ובזה שקיבלו חזרה כל סנטימטר מסיני הכבושה.

הפלסטינים מבחינתם איבדו את הדבר הכי קדוש להם,  אדמת המולדת. זה הדבר העיקרי. האיסלם הקיצוני התלבש על זה רק בעשרים שלושים שנים האחרונות.

בשנות ה70 ארגוני הטרור הנוצריים היו לא פחות מיליטנטים מאף ארגון אחר. וגם אשף היה ארגון לאומי ולא מוסלמי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הפלסטינים מחנכים לרצח יהודים.

האדמה זה רק פרופגנדה שנשמעת טוב למערב.

להזכירכם, כשפלשו ביום שבת הם אמרו שזה בגלל חילול אל-אקצה.

התירוץ כל הזמן משתנה. עכשיו זה עבור זכויות פלסטיניות, הכיבוש (שלא קיים), המצור, הכבוד, האדמה..

(לזה הם קוראים תקייה - חובת המוסלמי לשקר ללא-מוסלמי כדי להגן על האיסלם)

מה שהם עשו ביום שבת מזכיר להם את טבח חייבאר שמתואר בקוראן, שזה בשבילם אופוריה כי הם ממשיכי דרכו של הנביא מוחמד.

כל השנים הם אומרים לנו שנחכה כי חייבאר יגיע לנו ואנחנו לא מקשיבים:

"ח'ייבר ח'ייבר יא יהוד, ג'ייש מוחמד סופ יעוד"

ואם אין לכם מושג את המשמעות העמוקה של חייבאר בשביל מוסלמי - אתם לא מבינים את האויב.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 7

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

יש לך בעיה גדולה בהבנה.

המצרים מבחינתם החזירו את הכבוד הלאומי שלהם בנצחון הגדול (ככה הם רואים את זה) של 73 ובזה שקיבלו חזרה כל סנטימטר מסיני הכבושה.

הפלסטינים מבחינתם איבדו את הדבר הכי קדוש להם,  אדמת המולדת. זה הדבר העיקרי. האיסלם הקיצוני התלבש על זה רק בעשרים שלושים שנים האחרונות.

בשנות ה70 ארגוני הטרור הנוצריים היו לא פחות מיליטנטים מאף ארגון אחר. וגם אשף היה ארגון לאומי ולא מוסלמי.

אתה שבוי בפרופגנדה הפלסטינית.

זה כמו שפוטין טוען שהוא פלש לאוקראינה בגלל הרדיפה והדיכוי של הציבור הרוסי באוקראינה ( בזמן שחברים שלי רוסים שגרים באוקראינה התגייסו להילחם נגד פוטין )

הזוועות שעשו הפלסטינים ליהודים מתרחשות מאות שנים, עוד לפני שהיה רעיון בכלל של מדינה פלסטינית או זהות פלסטינית.

במשך מאות שנים לא הייתה להם שום בעיה עם "כיבוש" (שליטה) אוטמנית/בריטית/ירדנית/מצרית וכו...

מעולם לא הייתה שום מדינה פלסטינית או מרכז חיים בשטחי מדינת ישראל, סה"כ קבוצת מהגרים ערבים שהגיעו לארץ והשתקעו פה.

כל הרעיון הזה הוא פשוט עוד שכבת פרופגנדה שמתלבשת על אידיאולוגיה דתית מוסלמית.

• אהבתי 4
פורסם

לא מצליח להבין איך ובמה השנאה של הפלסטינאים אלינו שונה מכל שנאה בכל סכסוך כמעט שידע העולם. 

לא מצליח להבין גם מה ההצעה. מישהו באמת מאמין בזה שטרנספר זה רעיון ישים ואמיתי, מעבר למחיר המוסרי שלו? אתם חיים במדינה שלא הצליחה לגרש 30-40,000 אפריקאים. אז יגרשו מפה מיליוני ערבים? וגם לאן?

לפני 9 דקות, Gavrik כתב:

מעולם לא הייתה שום מדינה פלסטינית או מרכז חיים בשטחי מדינת ישראל, סה"כ קבוצת מהגרים ערבים שהגיעו לארץ והשתקעו פה.

זה נכון ליטרלי לכל מדינה שקיימת היום בעולם. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

הזוועות שעשו הפלסטינים ליהודים מתרחשות מאות שנים

מאות שנים?

כשכמה שורות אחרי זה אתה טוען שאין בכלל עם פלסטיני..

לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

אתה שבוי בפרופגנדה הפלסטינית

אני לא הולך לסנגר פה על הפלסטינים כרגע.

אני רק טוען שמבחינה היסטורית נטו, היה קודם כל מאבק לאומי ורק בשנות ה90 זה הפך למאבק איסלמי,  כחלק מהקצנה איסלמית כלל איזורית.

ג'ורג' חבש וע'סאן כנפאני היו נוצרים. הם לא התעניינו בחייבר יא יהוד.

גם עראפת והפתח לא היו שהידים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, om2 כתב:

לא רואה פתרון אחר מלבד טרנספר מלא לכולם

לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

פתרון יותר הגיוני יהיה לדחוף אותם כפליטים למצריים ולמדינות ערביות אחרות, הערבים יודעים טוב מאוד איך לטפל בהם ולשמור על שקט

בשביל טרנספר אתה צריך שיהיה מי שיסכים לקבל אותם. אין דבר כזה. אף אחד לא רוצה את החרא הזה אצלו.

בלי לכבוש את הרצועה אי אפשר באמת להשמיד את חמאס כי גם אם תהרוג את כולם, האזרחים שישארו יקימו את הארגון מחדש. תוך כמה שנים עם עזרה מאירן יהיו לך שוב הסבבים המחורבנים האלה. אז הרצועה תיכבש ותהיה בשליטה ישראלית עם כל הסיבוכים שבדבר.

לפני 5 דקות, Gavrik כתב:

זה לא ריאלי. אלא אם כן אתה מציע "לחטוף" מיליוני ילדים פלסטינים, להרוג את ההורים שלהם ולפזר אותם במשפחות ישראליות.

לא צריך לחטוף אף אחד. אם עזה תהיה תחת שליטה ישראלית, ישראל קובעת מה ילמדו בבתי ספר. חומרי הסתה של איסלם קיצוני מושמדים ומי שמפיץ אותם נענש קשות. שילמדו אותם על משפט סינואר ועוזריו, שנשפטו על פשעים נגד העם היהודי, הורשוע והוצאו להורג ואת אפרם פיזרו באסלה בשירותים של תחנת הרכבת בשדרות.

זה לא יהיה מהיר וקל אבל לא חושב שיש פתרון אחר. יש לך מדינות מוסלמיות בלי ג'יהאד, יש לך ערבים מוסלמים בשירות המדינה, אף אחד לא צריך להמיר את דתו בשביל זה, רק להרוג את האידאולוגיה הרצחנית.

אם בגרמניה זה עבד זה יעבוד גם פה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אם בגרמניה זה עבד זה יעבוד גם פה.

הצד המשלים של זה, כמובן, זה שבישראל לא ישלטו עמית סגלים למיניהם. אבל זה הכל חלום רחוק.

פורסם

משחר האיסלאם זה מאבק דתי לא לאומי.

ערפאת אמר "מיליון שאהידים ילכו לירושלים!", "מי אני שאעשה ויתורים האל קודס הקדושה בשם האיסלם?".

תבינו שהם מפנטזים על מיליוני מוסלמים פולשים לישראל ולעומת זה מה שהיה ביום שבת תראה כמו קייטנה אם לא נהיה מוכנים לתרחיש הזה.

גם ערביי ישראל כל הזמן מעלים את טבח חייבר ולאט לאט אוגרים נשקים (מדברים על 400000 נשקים במגזר).

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

בשביל טרנספר אתה צריך שיהיה מי שיסכים לקבל אותם. אין דבר כזה. אף אחד לא רוצה את החרא הזה אצלו.

לא אתה לא.

תן להם לעבור את הגבול למצריים או לעלות על סירות והם יתפזרו בעולם (בעיקר האירופה וצפון אמריקה)

לאן הם יחליטו לעבור זאת כבר החלטה שלהם.

בדיוק כמו שהפליטים הסורים והתימנים והאפריקאים התפזרו באירופה.

אף אחד לא רוצה את החרא הזה אצלו אבל הרגע שהוא אצלו אין לו איך להתמודד עם זה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה תן להם לעבוד למצרים?

צריך שמצרים תתן להם...

המצרים לא יתנו להם להיכנס ויאשימו אותנו ובצדק כי זו בעיה שאנחנו יצרנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, Coro כתב:

משחר האיסלאם זה מאבק דתי לא לאומי.

לא היו מאבקים לאומים בעולם עד לפני בערך 150 שנה. השכנים של דוד בהולנד ניהלו מלחמות פחות או יותר ברמת כפרים ומשפחות על ההבדל המאוד מהותי בין נצרות קטולית לפרוטסטנטית. ומה שאני מנסה להגיד הוא, שזה כשלעצמו לא אומר שאין סיכוי להסדר אף פעם. גם אם עכשיו זה נראה כמעט בלתי אפשרי.

ובכל מקרה, טרנספר זה לא רעיוון ישים. שוב, לא הצליחו לגרש מפה עשרות אלפי אפריקאים. שכחו מזה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...