Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, KipodYam כתב:

בדיוק שמעתי את אפי טריגר, שהוא איש הרדיו שאני הכי אוהב, מדבר על הכותרת של דיילי טגרף, שכותה שהם שמו את התמונה נכי קשה שהן אי פעם פרסמו, זה בעמוד 3, עם אזהרה לקוראים לפני זה.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/10/12/photo-baby-dead-hamas-israel-palestine-blinken/

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

https://www.israelhayom.co.il/food/food-news/article/14701446?amp=1

מעתה ישנה רשת קפה רשמית של דאע״ש בארה״ב: star-hamas, הקפה המגעיל הזה, בנוסף ישנם הרבה מחבלי דעא״ש-חמאס ברחבי העולם במסווה של אזרחים, יתכן והעולם יפנים את מה שהיה ברור עשרות שנים, יש להם עסק עם תומכי טרור ומרצחים. 

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

ובמעבר חד את נפתלי בנט צריך למנות כפרויקטור ההסברה הלאומי- פשוט יש לו את זה.

לראש ממשלה. הוא ראש הממשלה הכי טוב שהיה כאן, בפער, לפחות בארבעים השנים האחרונות. 

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Mikelt89 כתב:

https://www.israelhayom.co.il/food/food-news/article/14701446?amp=1

מעתה ישנה רשת קפה רשמית של דאע״ש בארה״ב: star-hamas, הקפה המגעיל הזה, בנוסף ישנם הרבה מחבלי דעא״ש-חמאס ברחבי העולם במסווה של אזרחים, יתכן והעולם יפנים את מה שהיה ברור עשרות שנים, יש להם עסק עם תומכי טרור ומרצחים. 

התמונה שם זה chickens for KFC קלאסי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חיפשתי תירוץ להפסיק להיכנס לדרייב טרו עם שמנות בנות 40 עם קארה כדי לקנות סנדוויץ מסריח ב8 דולר

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 30 דקות, MiniMiz3r כתב:

לראש ממשלה. הוא ראש הממשלה הכי טוב שהיה כאן, בפער, לפחות בארבעים השנים האחרונות. 

עדות ניצחת לזה היא שבתקופתו הוא למעשה קידם הרבה דברים שלא תאמו לאג'נדה האישית שלו.

אני מעריך את הרשימה של יש עתיד, אבל אם עדיין הייתה הצבעה בפתק ישיר לרה"מ, בנט היה מקבל את הקול שלי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

עדות ניצחת לזה היא שבתקופתו הוא למעשה קידם הרבה דברים שלא תאמו לאג'נדה האישית שלו.

אני מעריך את הרשימה של יש עתיד, אבל אם עדיין הייתה הצבעה בפתק ישיר לרה"מ, בנט היה מקבל את הקול שלי.

לטובת בנט - הוא לא היה שבוי בקונספציה / גנרל בדימוס / תחת צילו של ביבי ועשה מה שחשב לנכון. חשתי שהוא מבין את גודל האחריות של להיות ראש הממשלה כמי שאחראית לכולם ולא רק למצביעיו.

לחובת בנט - הוא היה ראש ממשלה עם 6 מנדטים - לא ברור איך היה נוהג אם היו לו 40.

ועדיין, אני מסכים שמבין כל האופציות שיש כרגע הוא אחת העדיפות לתפקיד ראש הממשלה.

• אהבתי 3

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, yd b-4 כתב:

ביבי לא תמך בה זה ידוע. מי כן תמך בה?

גנץ?

אייזנקוט?

לפיד?

ליברמן, בן-גביר ועוד. לא ניקיתי מאשמה אף אחד מאלו שציינת.

לפני 17 שעות, yd b-4 כתב:

באופן אישי אני חושב שצריך לקום גוף מאורגן לשעת חירום שיאוייש בידי עשרות אלפי חרדים כמוני שמעוניינים מאוד לסייע.

באופן אישי אני חושב שהגיע הזמן שתתבגרו ממשחקי ה"חסמבה" בארגונים שלכם של מצילי עולם, ותתגייסו כמו רבים אחרים לצבא או לארגונים רשמייםאחרים. גופים מאורגנים לשעת חירום כבר יש מספיק וקוראים להם פיקוד העורף, מד"א, חיל רפואה, כיבוי והצלה, בתי חולים, משטרה ועוד. לא צריך עוד גופים כשרים יותר שלכם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

לבנט לא היה רוב בציבור. זה לא יכול לעבוד בשיטת המשטר שלנו. המקסימום שהיה מגיע לו זה שר, אבל סחיטה עובדת לפעמים במדינה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

גלית דיסטל התפטרה? מקווה שזו רק ההתחלה.

מהממשלה, לא מהכנסת..

על פנסיה לא מוותרים כלכך מהר

• אהבתי 1
  • מבאס 3
  • רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, 98civic כתב:

בנט גבר שבגברים. תמיד אהבתי אותו והוא חייב לשלוט פה. 

וכדרך אגב, גם איילת שקד. התחילה מהפכה משפטית בלי שזה יוציא אף אחד לרחובות. אם היו נותנים לה להמשיך היא יכלה לאזן את מערכת המשפט בלי שום בלגנים. אבל הימין של היום לא מעריכים אנשים שעושים, רק פופוליסטים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 5
  • תוכן חדש...