Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

הגיע דיווח (טיימס, דיילי מייל) שגם אנגליה שולחת ספינות מלחמה לאזור, ויבצעו טיסות סריקה באזור.

יש משהו שמדינות מערב יודעות ואנחנו עוד לא?

יש עוד הרבה דברים שאנחנו בתור ציבור לא יודעים.

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

‏פרטים נוספים על מתקפת הפתע על ישראל: במתקפת הפתע של חמאס נעשה שימוש באמצעיים קטלניים שלא היו מוכרים למערכת הביטחון תוצרת איראן

בין היתר נעשה שימוש בפצצות דלק אוויר- תרמובריים- שאחרי פיצוץ גורמים לשריפה בטמפרטורה גבוהה במיוחד

אותן פצצות הוטלו באמצעות רחפנים מהאוויר במכת הפתיחה של המלחמה  וגרמו לשריפות בכלי רכב וטנקים צבאיים.

מודיעין יש לנו...

• מבאס 1
פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

ברור שגם בשמאל זה ככה. אנשים מתנהגים בצורה שבטית בלי קשר לדעה פוליטית. מה זה רק לא ביבי?

אני בן 50. אני חושב שלאורך החיים שלי הצבעתי לפחות ל3 או 4 מפלגות שונות. יש אוכלוסיה שמצביעה תמיד לאותה מפלגה.

לעזאזל, הבחור פה הסביר לנו בעבר שהוא הצביע לעבריין שישב בכלא, כי הוא דואג לציבור שלו.

זה לא הנבחרים. אלו המצביעים.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, Gosser1860 כתב:

הגיע דיווח (טיימס, דיילי מייל) שגם אנגליה שולחת ספינות מלחמה לאזור, ויבצעו טיסות סריקה באזור.

יש משהו שמדינות מערב יודעות ואנחנו עוד לא?

לגבי ספינות, עזוב. בריטניה של היום זה לא בריטניה של הלילה (צל חיוור וזניח של מה שהאמריקאים כבר פרסו כאן).

לגבי טיסות סריקה/מודיעין, זה משעשע. הם עושים את זה כל הזמן בשגרה (מחזיקים בסיס ח״א בקפריסין ממנו הם מפעילים מטוסי ביון שבוא נגיד שלא עוצרים את המכשירים על הגבול של ישראל עם לבנון) ובתקופות כאלה אתה תמיד מתגבר מאוד את איסוף המודיעין (פעם אפשר היה לראות את הסריקות שלהם בים בflightradar).

זה נחמד שהריטוריקה חיובית אבל לא בטוח שיש פה ממש תוכן.

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

מודיעין יש לנו...

נו אם אתה יכול לעשות את העבודה יותר טוב - תתגייס/תתנדב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

נבחרי הציבור נבחרו ע"י המצביעים שלהם גם לעשות רפורמה במערכת המשפט.

זה השקר הכי גדול.

כשהלכנו לקלפי (כולנו, מכל המגזרים), לא "הצבעת על הרפורמה", כי בכלל לא ידעת שהיא תהיה קיימת. החביאו אותה מאיתנו לחלוטין (שלא לדבר על זה שביבי כל השנים תמך בעצמאותו של בית המשפט העליון, ופתאום הפך את עורו). רק על זה המחאות היו מוצדקות. ואחרי שהמחאות התחילו הופיעו שלטי "2.4 מיליון בחרו ברפורמה". אחלה סלוגן של הנדסת אנוש. והנה, אתה מאמין בזה. 

• אהבתי 8
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yohai71 כתב:

זה השקר הכי גדול.

כשהלכנו לקלפי (כולנו, מכל המגזרים), לא "הצבעת על הרפורמה", כי בכלל לא ידעת שהיא תהיה קיימת. החביאו אותה מאיתנו לחלוטין (שלא לדבר על זה שביבי כל השנים תמך בעצמאותו של בית המשפט העליון, ופתאום הפך את עורו). רק על זה המחאות היו מוצדקות. ואחרי שהמחאות התחילו הופיעו שלטי "2.4 מיליון בחרו ברפורמה". אחלה סלוגן של הנדסת אנוש. והנה, אתה מאמין בזה. 

רק בשביל זה הלכתי להצביע יקירי

אומנם האופן שבו היא הוצגה ונעשתה היא מטומטמת להחריד

אבל רפורמה כל שהיא חייבים

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

שאלה לבעלי הידע כאן.

באמת טנק מודרני כמו מרכבה לא עומד בפצצונת שמוטלת מרחפן?

הסתובב גם סרטון ששלפו חיילים חיים מטנק. לא יכחו לדרוס אותם? אין נעילה בצריח?

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם (נערך)

לא , כאשר הצוות בחוץ/ לא מסתגר בתוך הטנק ( דלת הצריח לא סגורה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 11 דקות, avi 1234 כתב:

רק בשביל זה הלכתי להצביע יקירי

אומנם האופן שבו היא הוצגה ונעשתה היא מטומטמת להחריד

אבל רפורמה כל שהיא חייבים

ברשותך, למי הצבעת? אני רוצה לחפש איזשהו פרסום, מצע, משהו של אותה מפלגה לפני הבחירות, שהודיע על הרפורמה שמתכוונים לבצע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 55 דקות, yd b-4 כתב:

באיזו סמכות ואדנות אתה קובע שיש נתק בין הציבור לנבחריו.

אלו היו הפרסונות ובהם הם בחרו במודע.

אתה אומר שאתה אוהב את רגב? זו שהמשרד שלא לא מתפקד עד היום? שמינתה מנכ"ל לא כשיר לתפקיד? אתה יודע כמה היא יכולה עוד לעשות עם המשרד הענק שלה ולא עשתה?! מה עם דיסטל? אמסלם שונא הקיבוצניקים? אלו האנשים שלך? זו התרבות שלך?

• אהבתי 1
פורסם
Just now, Supertigre כתב:

אתה אומר שאתה אוהב את רגב? זו שהמשרד שלא לא מתפקד עד היום? שמינתה מנכ"ל לא כשיר לתפקיד? אתה יודע כמה היא יכולה עוד לעשות עם המשרד הענק שלה ולא עשתה?! מה עם דיסטל? אמסלם שונא הקיבוצניקים? אלו האנשים שלך? זו התרבות שלך?

נכון, יש שרים שעושים נזק

כמו מיכאלי בתחבורה קארין אלהרר באנרגיה

כמו יפעת שאשא ביטון בקורונה בחינוך

ולפי הקלטת שקד אז גם לפיד עשה נזקים במשרד החוץ

לא כולם מתאימים לתפקידים שלהם

מימין ומשמאל

לא אוהב אף אחד

מנסה להשפיע בין רע לרע במיעוטו ליותר טוב.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

שאלה לבעלי הידע כאן.

באמת טנק מודרני כמו מרכבה לא עומד בפצצונת שמוטלת מרחפן?

הסתובב גם סרטון ששלפו חיילים חיים מטנק. לא יכחו לדרוס אותם? אין נעילה בצריח?

גם אותי זה הפתיע, לדעתי יש מצב שהם עשו מה שעושים באוקראינה, אולי הטילו רימון רסס לתוך הטנק ? כי מה שהטילו עליו לא אמור לחדור- מקסימום זה חדר למנוע/מיכל סולר והדליק את האיזור(תקנו אותי אם אני טועה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 8 דקות, vladclar כתב:

לא , כאשר הצוות בחוץ/ לא מסתגר בתוך הטנק ( דלת הצריח לא סגורה ).

כמו במקרה חטיפת שליט 🙄. הטנק עם מדפים פתוחים. 

אילו הצוות היה מודע ובכוננות , הטנק היה אמור להיות סגור. רימון לא היה מזיז לו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

ראיתי את הראיון הזה. (דקה 5.02)

הבחור טוען שהחייל יצא מהטנק ואמר לו שהוא לא יכול להשתמש בו כי הטנק ”עיוור”, ולא רואים כלום.

האם פיצוץ חיצוני כל שהוא (לא נ”ט), יכול לגרום לכזה דבר?

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...