Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חשבתי שיש גבול לכמה חלאה אדם יכול להיות, אבל לא.

אני לא מבין איך מירי רקב מסוגלת להראות את הפרצוף שלה לציבור.

עשרות חיילים ואזחים נשחטו בשבת בזמן שלצבא לקח שעות להתארגן ולרכז כוחות, בגלל שהתחבורה לא תפקדה.

מכר מיחידה סודית חיכה 5 שעות ברכבת כדי לחבור לחברים שלו ליחידה.

עד היום התחבורה במצב חצי קריסה, חמ"לים של אלפי אנשים פרטיים מסיעים חיילים/ציוד/נפגעים וכו...

דמם של עשרות מאחינו על הידיים שלה ומה היא עושה? מתעסקת בצילום סרטוני יח"צ כשהיא מחוכיית ומאופרת.

אני פשוט מסרב להאמין שיש חלאות כאלו בעם שלי, צריך לזרוק אותה לעזה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בכנסת לא אוהבים לעבוד בשקט ולתת תוצאות וזה מה שבנט עשה. היו תוצאות ללא דיבורים מיותרים ונאומים עתירי מילים סרק.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עוד העיזה לדבר איתי הבוקר מישהי שאמרה 'יש שם כמה אלפי משוגעים, כמו אצלנו, זה לא אומר שאי אפשר לעשות שלום'. פשוט מזעזע שאנשים עוד מתכחשים למציאות, להיסטוריה ולעתיד.

• אהבתי 3
  • מבאס 2
פורסם
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

מכר מיחידה סודית חיכה 5 שעות ברכבת כדי לחבור לחברים שלו ליחידה

לא שאני מצדיק חלילה את היצור הדו רגלי שנקרא מירי רגב אבל רכבת זה לא כלי תחבורה רלוונטי בשעת חירום. 

מי שהיה צריך להגיע לשטח בשבת הגיע או עצמאית או במסוק. 

פורסם

ממשיכים עם הקונספירציות, אחרי שביומיים האחרונים מתפרסם סרטון של מישהו עם חולצה כחולה שמחלק הוראות לחמסניקים:

ציטוט
יאיר לוי בחדרי: איש שמאל קיצוני שם קץ לחייו כעת. בעקבות החשד של תמונות שרצות עליו ברחבי המדיה כעוזר למחבלי החמאס. האיש פירסם מכתב התאבדות מפורט שבין השורות. כתוב "נשבעו לי שהם רק לוקחים שבויים ובלי לפגוע בהם ולכן עזרתי להם"
במוצ"ש הקרוב המכתב והתחקיר המלא יעלה באתר בחדרי חרדים.
זאת התשובה לבחור עם החולצה התכלת שראו בסרטונים.
בושה וחרפה שיש בינינו אנשים כאלה סופם להיות ביחד עם כל המחבלים בעזה.

נו באמת.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 11.10.2023 בשעה 13:54, yohai71 כתב:

אוי התמימות...

הרי ההחלטה הנכונה (והיחידה) שנתניהו היה צריך לעשות עכשיו זה להעיף כל מי שלא קשור למצב הנוכחי- ולהכניס את כל מי שיכול לתרום ולעבוד. וכן, זה אומר את לפיד, גנץ, ליברמן, סער (אפילו בנט אם בא לו לחזור). כי אתם לא צריכים אותי בשביל לשאול מי אתם מעדיפים שינהל את המשבר הזה, הרשימה הנ"ל או החבורה הנוכחית.

אבל זה דורש מנהיגות אמיתית, כזו שמבינה שנגמר המשחק הקודם, ועכשיו אנחנו במציאות אחרת לגמרי, שדורשת התנהגות אחרת לגמרי. להבין שהקואליציה הנוכחית מתה בין אם רוצים או לא, כי מצב חרום "קצת" יותר חשוב מהישרדות עצמית. על הדרך היה יכול לחון את עצמו בעיני ציבור שמאס בו מזמן (שתכל'ס זה פינאץ). לא זוכר מי כתב פה בעבר- נתניהו הוא האויב המר ביותר של ישראל, האיש שלא יבחל בשום דבר כדי לשמר את עצמו על חשבון עמו שלו.

בן כספית כתב מאמר מצוין, וניסח את דברי מקודם בצורה הרבה יותר טובה, הנה דוגמית:

"לו הוא היה מנהיג אחראי, היה נתניהו צריך לפרק מיד את קואליציית העוועים שלו, להעיף את בן גביר וסמוטריץ' לכל הרוחות, ולהקים קואליציה ציונית שפויה. עם לפיד, ליברמן, העבודה והמחנה הממלכתי." 

• רעיון טוב! 5
פורסם

חיים רמון ב"מעריב" מסביר מצוין מי האחרעי הבלעדי על המצב.

מתעסקים עכשיו בקקי לועדת החקירה שאחרי, שבטח תתמקד במחדל המודיעיני ובמה שקרה בשבת.

אבל כל זה לא היה קורה אלמלא "ראש ממשלה חזק מהימין" שבמשך 15 שנה פועל מתוך קונספציה שהוא יכול להפריד בין עזה לגדה, כדי לקדם סיפוח זוחל ביו"ש.

ומעל זה ומתוך זה נגזר כל השאר. ואסר לשכוח את זה לו לא, ולא לחבריו מהימין הדתי.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

לא שאני מצדיק חלילה את היצור הדו רגלי שנקרא מירי רגב אבל רכבת זה לא כלי תחבורה רלוונטי בשעת חירום. 

זה ממש לא נכון, יש לך קו מנהריה עד ב"ש שיכול להזיז כמויות אדירות של חיילים. האירוע בשבת לא ארך דקות, הוא ארך שעות.

במידה והרכבת הייתה קופצת לפעולה תוך שעה היה אפשר להזיז לשם תגבורת בצורה יעילה בהרבה, וגם לבסס כוח משמעותי בשטח לימים העוקבים הרבה יותר בקלות.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

צריך להגיע לנקודת האיסוף שהמסוק יוצא ממנה, מסוק לא לוקח אותך מהבית.

רכב לא לכולם יש.

הייתה צריכה לצאת רכבת חירום לכן הוא קיבל הוראה להגיע לתחנת רכבת, אבל מסתבר שהרכבת לא הייתה מוכנה לתרחיש שעת החירום שהיא הייתה אמורה להיות מוכנה אליו, לכן הם התעכבו 5 שעות בתחנה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

פשוט מזעזע שאנשים עוד מתכחשים למציאות, להיסטוריה ולעתיד.

חלקים גדולים בעולם ובישראל לא הסיקו מסקנות בעקבות ה-11 בספטמבר ועוד אירועים, עד שהגענו לימים אלו.

• אהבתי 2
פורסם

והנה הראיון עם אלוף בריק, שאחרי שקראתי אותו החשש מממשלת החירום שבראשה אייזנקוט וגנץ המלווים של נתניהו, עלה.

https://m.maariv.co.il/news/military/Article-1044466?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spot_im_redirect_source=pitc

לפני 10 דקות, Gavrik כתב:

הייתה צריכה לצאת רכבת חירום לכן הוא קיבל הוראה להגיע לתחנת רכבת, אבל מסתבר שהרכבת לא הייתה מוכנה לתרחיש שעת החירום שהיא הייתה אמורה להיות מוכנה אליו, לכן הם התעכבו 5 שעות בתחנה.

מה שווה הרכבת אם אנחנו לא שולטים בה?

פורסם (נערך)

עמית סגל:

תחקיר CNN: בהתבסס על צילומי לוויין גלויים ומידע פומבי שחמאס הפיץ, מלמד כי הארגון התאמן על התקיפה במשך שנים.
הוא הפעיל שישה מחנות אימונים, אחד מהם במרחק של 700 מטרים ממחנה גדול של צה"ל על גדר הגבול. מחנה זה פעל בשנה וחצי האחרונות. 
המחנות כללו הדמיות של בסיסי צה"ל ויישובים. התרגולים כללו לכידת בני ערובה ואיזוקם. 
בדרום עזה נערכו האימונים בהפעלת הרחפנים, כולל המראות ונחיתות. 
"בחינה של צילומי לווין שנתיים לאחור בכל ששת המחנות, לא מצביעה על שום פעילות התקפית של ישראל", אומרת הכתבת.
המידע מעלה שאלות כיצד חמאס יכול היה להתאמן מתחת לאפה של ישראל במשך זמן רב כל כך וקרוב כל כך לגבול.

לפני שעה, EliC25 כתב:

עוד העיזה לדבר איתי הבוקר מישהי שאמרה 'יש שם כמה אלפי משוגעים, כמו אצלנו, זה לא אומר שאי אפשר לעשות שלום'. פשוט מזעזע שאנשים עוד מתכחשים למציאות, להיסטוריה ולעתיד.

קונספציית אוסלו

שהמטכל היה שבוי בה

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אהרון ליפנר הזה, צריך להיות הישראלי הראשון שישללו לו את האזרחות ויעבירו לעזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...