Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

יאללה שכנעתם.

מקים מפעל לציקלון B.

בבקשה בלי זה, אפילו לא בצחוק.

• רעיון טוב! 5
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מישהו מאלו שחושבים שאין סיכוי להסדר אף פעם לא משנה מה, כי הערבים שונאים אותנו, יכול בבקשה להסביר לי איך זה שונה מכל קונפליקט דתי או טריטוריאלי אחר בהיסטוריה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כתבתי קודם, 

אין פיתרון בלי התערבות המעצמות, בטוב או ברע. 

טוב זה חילופי שטחים ופיצויים (1% היתכנות), רע זה מלחמה לעוד דורות, אין לדעת איך יגמר (99%).

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

מישהו מאלו שחושבים שאין סיכוי להסדר אף פעם לא משנה מה, כי הערבים שונאים אותנו, יכול בבקשה להסביר לי איך זה שונה מכל קונפליקט דתי או טריטוריאלי אחר בהיסטוריה?

זה קונפליקט דתי עם מעורבות ותמיכה גבוהה מאוד מצד האוכלוסייה האזרחית.

המעצמות לא הצליחו לנצח את הטאליבן, כאשר התמיכה האזרחית בטאליבן הייתה סה"כ חלקית.

ככה גם עם ארגוני טרור אחרים.

בעזה ואיו"ש התמיכה היא כמעט אבסולוטית, לכן אין לך פתרון אחר מאשר לגרש/לחסל 2 מיליון איש.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מבחינתי שאמריקאים ייכנסו למפה ויישלטו פה. שתזדיין כל צמרת השלטון הנוכחית כי זה כבר ממש עצוב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

אזור / חבל , נגורנו קרבאך - רפובליקת ארצאך
נגורנו קרבאך הוא אזור נרחב שנמצא בין אזרבייג'ן לבין ארמניה, וחילוקי הדעות לגביו נמשכים כבר כמאה שנים.
הארמנים - נוצרים .. האזרים - מוסלמים

טרגדיה בנגורנו קרבאך: האוטונומיה הארמנית רפובליקת ארצאך פורקה - יותר מחצי מהאוכלוסיה נמלטה

המובלעת הארמנית בחבל המריבה מתרוקנת במהירות מיושביה, שנסים מחשש מטיהור אתני מצד הצבא האזרי •

תקופה ארוכה של משלוחי נשק משמעותיים מישראל לאזרבייג'ן הסתיימה ביום שלישי, עם החלטת באקו
לפתוח במבצע בנגורנו קרבאך.
בתוך 24 שעות בלבד, נשיא אזרבייג'ן אילהם אלייב, הצליח להביא לחתימה
של הארמנים המקומיים על הסכם כניעה.
אשר  במסגרתו הניחו את הנשק, והחלו לעזוב את חבל נגורנו קרבאך לעבר ארמניה. - הפרדת כוחות/עמים.

https://he.wikipedia.org/wiki/סכסוך_נגורנו_קרבאך 

אייל

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

and?

לספח 2 מיליון עזתים? לשלוט עליהם באפרטהייד?

נגיד ואפילו הם מסכימים. מה אתה ועשה כדי למנוע חפירת מנהרות והקמת אירגוני טרור? המשילות המפורסמת של ישראל?

לשלוט עליהם. למחוק להם את כל מערכות השלטון הקיימות, להקים מחדש. מי שלא משתף פעולה = תומך דעאש ומוצא להורג.

כבר הוצאנו להורג נאצים, מה הבעיה להמשיך?

אחרי 3 -4 דורות בלי חינוך לרצח ואידאולוגיה של ג'יהאד יגדלו שם ילדים שיהיה אפשר לדבר איתם ברצינות על מדינה עצמאית.

עם הממשלה הנוכחית שברגע שתתחיל רגיעה יחזרו לשיט הרגיל שלהם אי אפשר לעשות כלום כמובן. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, Gavrik כתב:

בעזה ואיו"ש התמיכה היא כמעט אבסולוטית, לכן אין לך פתרון אחר מאשר לגרש/לחסל 2 מיליון איש.

כן, זה פתרון מאוד ריאלי. 

לפני 29 דקות, Gavrik כתב:

זה לא שיש לי פתרום קסם, אבל זה לא שונה מקונפליקטים דתיים שקרעו את אירופה במשך מאות שנים. 

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Gavrik כתב:

המעצמות לא הצליחו לנצח את הטאליבן, כאשר התמיכה האזרחית בטאליבן הייתה סה"כ חלקית.

ככה גם עם ארגוני טרור אחרים.

יש פתרון הרבה יותר הגיוני וכזה שלא יגרום למחיקת ישראל מהמפה הבינלאומית,  שלטון אליטה צבאית, בדומה למצרים, ירדן, סוריה ורוב מדינות ערב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

לעזה יש פתרון, אבל אין פתרון הומני.

אי אפשר לפתור את הסכסוך עם עזה בדרכים מערביות. לחלק מהאנשים בטח קשה לקבל בשורה כזאת, בטח לאלו שחולמים על היום בו הם ירוצו בסמטאות עזה עם דגל הגאווה, אבל זאת המציאות. 

למי שטרנספר נראה מופרך ולא הגיוני כדאי להזכיר שרצח מאות יהודים חפים מפשע תוך כמה שעות גם היה נשמע לא הגיוני עד לא מזמן.

להתחיל לדחוף אותם לתא שטח יותר ויותר קטן, בלי מים, בלי חשמל ובלי תנאים בסיסיים זה לא יותר הומני מלגרש אותם, שלא לדבר על זה שלחמאס זה לא יזיז וגם ייקח יותר מדי זמן.

אם הרשות או מישהו מתוכה יסכים לקחת את עזה, אפשר לתת לזה סיכוי, אבל כשבטייבה שורפים חנויות של מישהו שהעז לתרום אופניים ליאהוד ובגדה עושים לינץ' ביהודים שנכנסים לשם בטעות, אז זה עדיין עסקה עם השטן, רק עם השטן הפחות גרוע.

• אהבתי 2

פורסם

איזה כתב מפגר :angry:  בכתבה נכתב שמסוק יסעור נפגע ובתמונות רואים בבירור שזה לא מסוק יסעור.

"בתחילת הלחימה: מסוק יסעור נפגע מטיל והנחית עשרות לוחמים תחת אש בעוטף"

https://www.ynet.co.il/news/article/syceead11p

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 15 דקות, motizkn כתב:

עבדתי על היסעורים.

זה יסעור ישראלי בוודאות.

נראה לי שאתה צודק.

גם אנוכי לפני המון שנים עבדתי על היסעורים בטייסת 118.

1.שים לב שתמונה השניה לא רואים בכלל את ממסר הביינים הנמצא בין הממסר הראשי לממסר האחורי.

2. לא רואים בתמונה את המגלש האחורי.

אולי ערבבו תמונות של מסוקים שונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ספריאל ושות', זוכרים את הויכוח על הצלתה של אלעל והטענה שמדובר ב"חברה לאומית"? החברה הלאומית מסרבת להוציא היום יותר מ-4 טיסות, למרות הצורך הברור, כי שבת וזה. עוד ישראבלוף רגיל. חבל שלא נתנו להם לקרוס.

• אהבתי 5
  • תוכן חדש...