Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, stx כתב:

אם היית רוצה להכריע את חמאס או לשטח את עזה או כל אחד מהדברים האלה ואתה מוכן לשלם את המחיר,  היית (הממשלה, לא אתה) צריך לשים אוגדה על הגבול, ואז לסגור חשמל ומים.

IMG_8413.jpeg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

סקיי ניוז מדווחת על 70 הרוגים של פלסטינים שהיו על משאית פתוחה שספגה "פגיעה ישירה". אלא מה, בוידאו שהם פרסמו שמראה "מה נשאר מהמשאית", לא רואים נזק למשאית חוץ מצמיג מפונצ'ר.

הם לא מפסיקים עם הניסיונות להראות שישראל מתנקשת במכוון באזרחים.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אין שם שמירת קשר עין, והמשאית מטושטשת.

יותר מעניין הטיקר, שבו נאמר שביממה האחרונה נהרגו בהפצצות 9 חטופים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קטע.

אין קליטת GPS (מאותרים לווינים, אך לא מתבצעת נעילה), אומת מול מס' מכשירים ועם כולם אותו דבר. בוצע איפוס של מטמון ה-AGPS.

הופעלו Jammers מהצד הישראלי? העזתי? החיזבלוני? אולי בכלל האמריקאי? המכשיר אמור להינעל גם על GLONASS, BDS וגלילאו וכלום. נאדה.

פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

IMG_8413.jpeg

מסכים לגמרי.

כתבתי "אם אתה מוכן לשלם את המחיר" - אני לא.

אני לא חושב שלחסל שני מיליון איש, רק בשם הנקמה, זה מחיר ששווה לשלם.

אם לא היו שם חטופים עכשיו, לא הייתי יורה כדור אחד על עזה.

הייתי שם אוגדה מול עזה, אוגדה בגבול הצפון, עתודה למקרה שהרש"פ תתעורר - ופולש ללבנון לחסל את חיזבאללה ואולי אפילו להפגין איום כלפי סוריה.

התקפית חמאס לא יכול לעשות עכשיו יותר מדי - ההצלחה שלו נבעה מההפתעה.

את הקרדיט המדיני שיש עכשיו צריך לנצל.

ברור לכולם מי ראש הנחש בכל הסיפור הזה ואחרי שארה"ב הודיעה שהיא תתמוך בזכותנו להגן על עצמנו, נקבל אספקה של חימוש ומטריה מדינית.

אני רוצה להאמין שלצבא יש תוכנית התקפית בצפון כי אחרת באמת אין מה לחפש פה ואחרי שנסיים עם חיזבאללה, נעמוד מול החמאס ונשאל אותו אם הוא רוצה גם, אחרי שפירקנו את אחיו הגדול.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, פינדר כתב:

IMG_8413.jpeg

אני בטוח שהשישה מיליון חושבים כמוהו. מזל שהם מתחת לאדמה ולא חלילה אלו שרצחו.

ומצטער להרוס את הפנטזיה, אבל כשאתה נלחם באויב חסר כל מוסר, אתה תצטרך לרדת לרמתו אם תרצה לנצח. זאת בדיוק הסיבה שהחמאס עדיין קיים, אנחנו מוסריים מדי בשביל השכונה הזאת.

ואני אגיד לך עוד משהו - במלחמה עדיף להיות בצד המנצח ולא בצד המוסרי. על היעדר מוסר אפשר לפחות לכפר אחרי המלחמה.

זה מבלי להזכיר את זה שעצם הדיבור על "מוסר" במלחמה הוא הזוי. מלחמה היא דבר לא מוסרי מעצם הגדרתה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני קורא המון פוסטים בפייסבוק על סיפוח והקמת ישובים לאחר המבצע בעזה ואני פשוט מגחך לנוכח התמימות של האנשים. אנשים חיים בפנטזיות.

- נראה להם שהעזתים יוותרו על ס"מ אחד מהאדמה שלהם? 

- נראה להם באמת שניתן לבצע טרנספר ל-2 מיליון אזרחים מבלי להקים עלינו את כל העולם?

יכול להיות שאולי אחרי המבצע ובתקווה עם 0 חיילים הרוגים מכוחותינו, אולי, אולי יהיה פתרון עם כוחות בינלאומיים ומדינות שהאינטרס שלהם יהיה לפתח את עזה ולתת שם לתושבים אופק אחר מלבד טרור וזאת בהנחה שהם יהיו מוכנים לקבל זאת.

אבל אני חושש, חושש ממצב שלא נצליח לסיים את העבודה (ולאו דווקא בגללנו, אלא בגלל העולם) ואז תדמיתה של ישראל יהיה בכי רע, תדמית גרועה שאויבנו ינסו לנצל זאת כדי להפוך אותנו לברווזים במטווח. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

לפעמים כל מה שצריך זה דרזדן או שתי פצצות אטום, בשביל שלעם תשתנה המוטיבציה.

גם יפן האימפריאליסטית הייתה רעיון.

אתה מדבר על מעצמה עולמית בסוף 1945. אחת ממנצחי WWII. העולם היה שייך להם והם הכתיבו את הכללים וחוקים. היו יכולים לז@ן כל יפני בתחת, לקבור אותם חיים באדמה או לתלות על עמודי חשמל ואף אחד לא היה פוצה את הפה. כמו שכאשר רוסים סיפחו חלק מפרוסיה ושמו את הגרמנים על הרכבות. אבל עכשיו 2023 וישראל לא מעצמה עולמית.   עם כל התמיכה בלתי מסויגת של ביידן כבר עכשיו שמו לנו גבולות ונצטרך לכבד אותם. בלי להזכיר את שאר העולם.

לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

ומצטער להרוס את הפנטזיה, אבל כשאתה נלחם באויב חסר כל מוסר, אתה תצטרך לרדת לרמתו אם תרצה לנצח.

אז לא יהיה שום הבדל בינך ובינו. ועד היום נצחנו בלי לרדת לרמה הזאת.

לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

זאת בדיוק הסיבה שהחמאס עדיין קיים, אנחנו מוסריים מדי בשביל השכונה הזאת.

חמאס קיים בגלל שלא הינו מוכנים לשלם את המחיר הנדרש. ובגלל שלאף אחד לא היה פתרון לבעיה. בספק אם ישנו היום.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כן, ממש "ניצחנו". כל כך ניצחנו שחמאס וחיזבאללה מחזיקים מולנו מאזן אימה.

ואני לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור. 

כשיש עלינו איום כמעט קיומי, עלינו כמדינה, מוסר זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

ההבדל בינינו זה שאנחנו פוגעים בחפים מפשע מתוך חוסר ברירה בעוד הם עושים זאת בכוונה.

ויש פתרון. גירוש. אתם יכולים לספר עד מחר כמה זה לא ישים או כמה זה לא מוסרי.

בשורה התחתונה זה יביא לסיום הסכסוך עם עזה, וזה יהיה הרבה יותר מוסרי מהסבבים ואלפי ההרוגים שיבואו אם לא נעשה את זה.

• אהבתי 4

פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

חמאס קיים בגלל שלא הינו מוכנים לשלם את המחיר הנדרש. ובגלל שלאף אחד לא היה פתרון לבעיה. בספק אם ישנו היום

חמאס קיים, או יותר נכון, עוצמתו חזקה כ"כ כי שילמנו מחיר שלא היה נדרש לשלם:

1. אם אחרי כל הפסקת אש לא היינו מעבירים כסף ובטון לרצועה, תוך כדי מתן עבודה לאוכלוסיה, וממבצע למבצע היו פחות בנייני מגורים בעזה ויותר ערי אוהלים יש סיכוי שלחמאס היה הרבה פחות גיבוי מהאוכלוסיה לצאת למבצע כזה.

2. אם לא היינו נותנים לחמאס 1500 מחבלים עבור חייל בודד ומציגים אותו ע"י כך, כמשחרר הגדול של פלסטין. לא היה לו תמיכה כזאת באוכלוסיה לצאת למבצע כזה.

אנחנו 15 שנה עובדים הפוך.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

זה עוד סבב של מנדטים ותו לא

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ואני אגיד לך עוד משהו - במלחמה עדיף להיות בצד המנצח ולא בצד המוסרי. על היעדר מוסר אפשר לפחות לכפר אחרי המלחמה.

זה מבלי להזכיר את זה שעצם הדיבור על "מוסר" במלחמה הוא הזוי. מלחמה היא דבר לא מוסרי מעצם הגדרתה

המוסר הוא לא בשביל חמאס הם לא מעניינים הוא בשביל עצמנו.

אפשר לקרוע אותם ולהשיג את המטרה שנחליט שאנחנו רוצים להשיג, כל זה בלי לאנוס, בלי לרצוח תינוקות בכוונה ובהנאה, להרוס בתים שצריך אבל בלי לבזוז רכוש של דיירים שנשאר וכו וכו...   

• אהבתי 3

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

כן, ממש "ניצחנו". כל כך ניצחנו שחמאס וחיזבאללה מחזיקים מולנו מאזן אימה.

שטויות! 

נצחנו מול צבאות ערב. כאשר מולנו היו 3500 טנקים, 5500 תותחים ומרגמות, 1000 מטוסי קרב וכמעט 1200000 חיילים. גם לא היה לנו יתרון טכנולוגי, אולי אפילו להפך. גם אז תפסו אותנו בלי מכנסיים. לא חמאס ולא חיזבאללה הם לא איום קיומי. יש להם יכולת לגרום לנו אבדות ולפגוע בעורף אבל לא יותר מזה. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ואני לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור.

אף אחד לא מבקש.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ההבדל בינינו זה שאנחנו פוגעים בחפים מפשע מתוך חוסר ברירה בעוד הם עושים זאת בכוונה.

כל עוד זה ככה הכל בסדר וזה לא נקרא "להיות כמוהם" כמו שאתה כתבת.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ויש פתרון. גירוש. אתם יכולים לספר עד מחר כמה זה לא ישים או כמה זה לא מוסרי.

אין לי בעיה עם טרנספר, אחרי WWII הרבה אוכלוסיות שינו את הכתובת. אבל ישראל היא לא ארה"ב, לא רוסיה ולא סין. אף אחד החל מידידינו ביידן לא יאפשר לעשות את זה.

לפני 18 דקות, Uri-G כתב:

חמאס קיים, או יותר נכון, עוצמתו חזקה כ"כ כי שילמנו מחיר שלא היה נדרש לשלם:

1. אם אחרי כל הפסקת אש לא היינו מעבירים כסף ובטון לרצועה, תוך כדי מתן עבודה לאוכלוסיה, וממבצע למבצע היו פחות בנייני מגורים בעזה ויותר ערי אוהלים יש סיכוי שלחמאס היה הרבה פחות גיבוי מהאוכלוסיה לצאת למבצע כזה.

2. אם לא היינו נותנים לחמאס 1500 מחבלים עבור חייל בודד ומציגים אותו ע"י כך, כמשחרר הגדול של פלסטין. לא היה לו תמיכה כזאת באוכלוסיה לצאת למבצע כזה.

לא שייך לכסף ועסקת שליט. פשוט כל הממשלות אף פעם לא היו מוכנות ללכת עד הסוף ולשלם את המחיר. גם לא חושב שהייתה להם תוכנית מה לעשות אחרי המלחמה. אני מאמין שהיום אנחנו באותו מצב, אבל בגלל האבדות הכבדות שספגנו אין לממשלה הרבה בחירות.

• אהבתי 3
פורסם

זאת לא קונספירציה. מכיר אישית את הסיפור. 

איך הצליחו להקים בונקר בלב אוכלוסיה אזרחית?

אביחי נפל בשני צהריים-ערב בערך. חבר ילדות שלי.

IMG-20231015-WA0003.jpg

IMG-20231015-WA0002.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...