Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי על אמירות כאלה צריך לחוקק חוק שקונס אותם יופי יופי... ככה הם גם יכולים לישמור את "חופש הביטוי" אבל לשלם הרבה כסף על אמירות נוראיות כאלה!.

ממש מפחד שהממשלה תתפרק וניתן לכל ההזוים האלה להכתיב לנו את החיים וסדר היום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

מנסים למכור לנו שאנחנו מחלה שהורסת את העולם

בול.

כשירוק הופך לכת,

במקום לחפש פתרונות פרגמטיים ושיפור הדרגתי בשלבים.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 דקות, hwgeek כתב:

לדעתי על אמירות כאלה צריך לחוקק חוק שקונס אותם יופי יופי... ככה הם גם יכולים לישמור את "חופש הביטוי" אבל לשלם הרבה כסף על אמירות נוראיות כאלה!.

לא תודה.

מעדיף לשמוע את האמירות של הזויים שמיניהם מאשר לוותר על חופש הביטוי.

זה מתחיל ממה שאמרת ונגמר בזה שאתה נשלח לגולאג על אמירות נגד השלטון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, hwgeek כתב:

זה יקרה היום או מחר או בעוד שנה. בלתי נמנע.

אם ביבי היה זז הצידה בבחירות האחרונות, היינו כבר היום תחת שלטון סמוטריץ' וחבריו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אם ביבי היה זז הצידה בבחירות האחרונות, היינו כבר היום תחת שלטון סמוטריץ' וחבריו.

לא נראה לי.

אם ביבי היה זז הצידה, לא היה מי שילכד את כל הבלוק שלו.

היינו עכשיו עם קואליציה הרבה יותר רחבה ויציבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

לא תודה.

מעדיף לשמוע את האמירות של הזויים שמיניהם מאשר לוותר על חופש הביטוי.

זה מתחיל ממה שאמרת ונגמר בזה שאתה נשלח לגולאג על אמירות נגד השלטון.

לא התכוונתי לכלל האזרחים אלא לפוליטיקאים.

אולי ככה יתחילו לפלוט קצת דברי חוכמה ולא רק טינופת כל היום.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בית משפט קבע שזה הסתה, אפשר להעניש אותם על זה. גם אם הם לא פוליטיקאים. לא צריך חוק מיוחד לפוליטיקאים...

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, hwgeek כתב:

פוליטיקאי זה גם אזרח.

חוץ מזה, ככה הידרדרות לדיקטטורה מתחילה. היום קנס, מחר "תאונה" למי שלא מתאים, מחרתיים דהנאציפיקציה וטיהורים של מתנגדי המשטר.

אני מעדיף לשמור על זכותי לכתוב גיבובי שטויות בפורומים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

חח הזכרת לי את התאונות  מהעולם של האנשים שאולי חשבו לנקות חלונות ביום בהיר אחד חח, צודק.

פורסם
לפני 4 דקות, hwgeek כתב:

חח הזכרת לי את התאונות  מהעולם של האנשים שאולי חשבו לנקות חלונות ביום בהיר אחד חח, צודק.

לנקות חלונות, להרתיח מים על תנור גז, לשחק עם איזולירבנד על גשר וליפול לתוך תיק תלוי ולמים.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 3 דקות, hwgeek כתב:

הדרישה הייתה גם כשעודה הסית נגד שוטרים ערבים? או רק נגד סמוטריץ?
האמירה שלו מטומטמת אבל לא מסכנת חיים, סתם אמצעי להפעיל קצת לחץ. אף אחד לא יתייחס לזה חוץ מחברים שלו בישוב שבנט גם ככה לא יגיע לשם.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

עוד פעם אתה עושה איפה ואיפה? 
מה זאת אומרת "החד פעמי בארץ לא מזהם"? בוא תסביר לי איך המשפט הזה הגיוני? זה פלסטיק חביבי זה מזהם. לא רק שזה מזהם יקח לזה 1000 שנה להתפרק.
אם אני יכול להוריד את כמות הפלסטיק שאנשים עושים בו שימוש אני בהכרח מזהם פחות, ואם משפחה עם 10 ילדים לא רוצה לעשות כלים או לא תיכננה את החיים שלה עם מצב של לעשות כלים כי אין להם מקום לכלים במטבח או לזוג כיורים או למדיח זו בעיה.
שיעשו פחות ילדים אם אין להם מקום לצלחות לכולם.

לגבי הזוג מהוד השרון שיקנו כלים מפלסטיק. זה זול וקל מאוד לשטיפה. בטיול האחרון שעשיתי קנינו כוסות וצלחות מפלסטיק, אחרי כל ארוחה שטפנו אותם. היה הרבה יותר נחמד לאכול בהן וזה חסך ים זבל, אז כן אני "הילך" על זוג מהוד השרון או משפחה מבני ברק בעניין הזה.

כן כן הודו וסין מזהמות יותר, אבל הגישה שלך היא בדיוק מה שהביא אותנו למצב הזה. כל אחד טומן את הראש בחול ואומר "אבל הוא מזהם יותר"/"אבל זה מזהם יותר" וככה לאף אחד לא אכפת...
השיטה שכן יכולה לתרום היא לתקוף בכל פעם סוגיה אחרת ולגרום לאנשים לשלם על הזיהום שלהם.
עכשיו תקפו את החד פעמי.
מחר יתקפו את ענף הבשר עם "מס בשר" נניח.
מחרתיים יתקפו את תעשיית הדלקים.
ובעוד שנה יטילו "מס זיהום" על טיסות.

גישת הלא לעשות כלום ולהצביע על אחרים שמזהמים יותר ממני היא מטופשת.

האידיאל הוא שבמקום לשלם על דלק נשלם למדינות כמו ברזיל על אוויר, כדי שלא יכרתו יערות ויתנו להם להתפשט. 

די להתעסק בתפל.
הזבל בישראל מטופל ברמה גבוהה ולא באמת מזהם את הכדור. זה כמו להגיד לשוטר להתעלם מרצח באמצע הרחוב כי הוא ראה מישהו עובר ברגל מעבר חצייה באור אדום.
מטילים עלייך את המיסים בזמן שהפוליטקאים נהנים מזה חופשי... אתה משלם פי שלוש על זירו וחד פעמי כשבישיבות כל השולחן מפוצץ בדברים האלה, על מי הם באים לעבוד?
לחרדים אתם לא מוכנים לתת כסף, אבל להעביר מהכיס שלי למדינה זה כן?

פורסם (נערך)

לכולם ללא הבדל דת גזע ומין :-).

לא יודע,לדעתי הם צריכים להיות אחראים למילים שיוצאות להם מהפה.

ולגבי עודה: שמחתי ליראות שיצאו נגדו חזק כולל ערבים, אשכרה חשב ליקפוץ על הגל ולאסוף קולות ביגלל המצב.

לדעתי הם מפחדים ויודעים שבבחירות הבאות עבאס יקח להם הרבה מצביעים כי הם אשכרה עושים משהו עבור המצביעים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאמין לי שהם יודעים טוב מאד מה הם אומרים ומאיזה סיבה. המטרה שלהם זה להלהיט את הציבור וליצור מחנות.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

תראה למשל מה קורה עם השקיות ניילון בסופרים. 

מה קורה עם שקיות הניילון? אין לי מושג.

אני הולך לסופר עם אותה שקית בד כבר 4 שנים.

גם כשגרתי בארץ באותו היו זרוקות כמה שקיות רב פעמיות שהייתי לוקח איתי.

באמת שאני לא מבין למה לא להשתמש ברב פעמי

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

הביטוי שאני אוהב שאומץ בשיח הישראלי. פאסיב אגרסיב טהור מזוקק. ואין מאחורי זה שום דבר. אבל באמת גאון הראשון שחשב על זה. אפשר לא להתמודד עם אף בעיה בעולם או אף טענה בעולם. כי אם זה מגיע מגויים זה אנטישמיות. ואם זה מגיע מיהודים זו שנאה עצמית. לא יכול להיות שבתור אזרחם שמשלם מיסים אני סתם רוצה שהם ילכו למקום שמטיב איתי וסתם רוצה לחיות בחברה יותר יצרנית. לא. זה "שנאה עצמית".

בוא, הפוך. השנאה העצמית היא מהכיוון השני. מאלו שחלק מהם עדיין מדברים רק אידיש, ולא מתגייסים לצבא, ולא יושבים בסגר בבית עד שהרבי המאוד ספציפי שהם מקדשים אומר, ועובדים בשחור וחיים בכלכלה משלהם. ובאופן כללי מתייחסים למדינה כארנק חד כיווני. אה וכמובן גם דואגים להפיץ את האור בכל עיר שאליה מגיעים, כמו ערד שכבר דיברנו עליה פה הרבה. והפער הוא כזה שהפתרון היחידי היום שהמדינה מסוגלת להציע למגורים למשפחות חרדיות הוא בגטאות נפרדים שמקימים במיוחד עבורם. 

בוא נסכים לרגע שכל מה שאמרת נכון, ולצורך הדיון אתה צודק ב-ה-כ-ל!

עדיין החברה החרדית "כחברה" על כל גווניה כולל כל הקצוות והאמצע. מפותחת יותר, משכילה יותר, עובדת יותר, משולבת יותר וחיה ברמת חיים גבוהה יותר. מהמקבילה אום אל פאחם או רהט.

אז עדיין להעדיף אוכלוסייה שנקמת דם, כבוד משפחה, ריבוי נשים, אלימות נוראית (עזוב אותנו כלפי עצמם), ובערות כללית הם דבריפם שבשגרה (כבר דיברנו על זה רוב החרדים משכילים לאו דווקא בתחום שמעניין אותך או מועיל לשיטתך, אבל תמצא ברובם אנשי שיח). על פני אוכלוסיה שלא שונאת אותך בדיפולט, גם אם יש לך טענות רבות על התנהלותה והשפעת דרך חייה על חייך. היא טיפשות.

וכיון שאתה לא טיפש - שנאה עצמית.

וזה לא באמת שנאה עצמית. ממני או מהחרדים את מ-צ-פ-ה למשהו. ולכן אתה כועס.

מהאוכלוסיה הערבית אתה מצפה לשקט ושלא יפריעו ובזה תהיה מבסוט לגמרי.

• תוכן חדש...