Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

מת להבין איך זה קשור לשרשור הנוכחי.

רוסיה נגד אוקראינה? לא

פתיחת סתימות בביוב או פלאנג׳ בדוד? לא

רמקולים לסמארטפון? לא

פיצה עם קפה? לא

מחירי הדירות ומשכנתא? לא

איך להכנס להייטקס בקלות? לא

אז איפה אם לא כאן?

• מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס זה סוג של פוליטיקה, רק לא של ישראל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

החד פעמי בארץ לא באמת מזהם, תטפל בזיהום של מדינות כמו סין והודו לפני שאתה הולך על זוג בפארק בהוד השרון או משפחה חרדית מבני ברק.

עוד פעם אתה עושה איפה ואיפה? 
מה זאת אומרת "החד פעמי בארץ לא מזהם"? בוא תסביר לי איך המשפט הזה הגיוני? זה פלסטיק חביבי זה מזהם. לא רק שזה מזהם יקח לזה 1000 שנה להתפרק.
אם אני יכול להוריד את כמות הפלסטיק שאנשים עושים בו שימוש אני בהכרח מזהם פחות, ואם משפחה עם 10 ילדים לא רוצה לעשות כלים או לא תיכננה את החיים שלה עם מצב של לעשות כלים כי אין להם מקום לכלים במטבח או לזוג כיורים או למדיח זו בעיה.
שיעשו פחות ילדים אם אין להם מקום לצלחות לכולם.

לגבי הזוג מהוד השרון שיקנו כלים מפלסטיק. זה זול וקל מאוד לשטיפה. בטיול האחרון שעשיתי קנינו כוסות וצלחות מפלסטיק, אחרי כל ארוחה שטפנו אותם. היה הרבה יותר נחמד לאכול בהן וזה חסך ים זבל, אז כן אני "הילך" על זוג מהוד השרון או משפחה מבני ברק בעניין הזה.

כן כן הודו וסין מזהמות יותר, אבל הגישה שלך היא בדיוק מה שהביא אותנו למצב הזה. כל אחד טומן את הראש בחול ואומר "אבל הוא מזהם יותר"/"אבל זה מזהם יותר" וככה לאף אחד לא אכפת...
השיטה שכן יכולה לתרום היא לתקוף בכל פעם סוגיה אחרת ולגרום לאנשים לשלם על הזיהום שלהם.
עכשיו תקפו את החד פעמי.
מחר יתקפו את ענף הבשר עם "מס בשר" נניח.
מחרתיים יתקפו את תעשיית הדלקים.
ובעוד שנה יטילו "מס זיהום" על טיסות.

גישת הלא לעשות כלום ולהצביע על אחרים שמזהמים יותר ממני היא מטופשת.

האידיאל הוא שבמקום לשלם על דלק נשלם למדינות כמו ברזיל על אוויר, כדי שלא יכרתו יערות ויתנו להם להתפשט. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

לי מושג מה זה כל האותיות שרשמת

אני אתאיסט והבנתי שהוא מדבר על בבא קמא, נב עמוד ב.. וכו

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

האידיאל הוא שבמקום לשלם על דלק נשלם למדינות כמו ברזיל על אוויר

האידאל הוא טכנולוגיה חדשה שלא מזהמת. מיסוי לא פותר בעיות, הוא יכול להקטין אותן אבל זה זמני. לא זוכר איפה ראיתי אבל גם אחרי המס על חד"פ השימוש לא ירד.

פורסם

איך הוא מאז לדבר ככה, מי נתן להם בעלות על היהדות?

בתור מישהו שמגיע מבית שומר מסורת זה מגעיל אותי ליראות שיח כזה ושינאה כזו, אם כבר מי שגורם לשינאת אחים לא צריך להכניס לבית כנסת.

image.thumb.png.da2f3c17d9cfba847e479af086151a5f.png

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

האידאל הוא טכנולוגיה חדשה שלא מזהמת. מיסוי לא פותר בעיות, הוא יכול להקטין אותן אבל זה זמני. לא זוכר איפה ראיתי אבל גם אחרי המס על חד"פ השימוש לא ירד.

חבר עד שתהיה פריצת דרך ויבנו פה כור היתוך גרעיני כנראה שלא יהיה פתרון יותר יעיל מלשמור, מלשתול עצים ולתת ליערות להשתולל ומלהטיל מס.
אחרי שיפתחו כור היתוך גרעיני כל הבעיות של העולם יפתרו, זה האידיאל, אבל מי יודע מתי (ואם) זה יקרה.

מיסוי פותר המון בעיות אם הוא נעשה בצורה נכונה.
בדקת מה צריכת החד פעמי מאז המס? מה צריכת המשקאות הממותקים? 
יופי, רואה שזה עוזר?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בטח המיסוי עובד, מאז לא קניתי כוסות חד פעמיים וגם הפסקתי ליקנות ויטמינציק 2 ליטר כי המחיר שולש!

שוטף הכל וכיף לי :-)

זה כמעט כמו מחירי החלפת שמן שגורמים לחלק מאיתנו להחליף בעצמנו 🤣

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

דוקא צריכת חד"פ צנחה. אבל פחות בגלל המיסוי (11 ש"ח לק"ג - שקלים בודדים לחבילה טיפוסית) אלא בגלל שהמחירים הוכפלו ויותר בגלל "תפיסת טרמפ" של הרשתות או היצרנים/יבואנים.

באופן דומה המס על משקאות ממותקים הביא להכפלת המחירים ויותר (שוב, לא בגלל המס אלא בגלל האוירה הציבורית שאפשרה הקפצת מחירים). בטוח שגם פה יש צניחה במכירות.

https://finance.walla.co.il/item/3500307

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מעניין עכשיו לפני פסח אם באמת תהיה ירידה משמעותית.

אני חושב שאחרי שיראו שיש ירידה משמעותית במכירות הרשתות יורידו מחירים ואנשים יחזרו לקנות יותר.

לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

לגבי מה שרשמת מיסוי פותר המון בעיות אם הוא נעשה בצורה נכונה.
בדקת מה צריכת החד פעמי מאז המס? מה צריכת המשקאות הממותקים? 
יופי, רואה שזה עוזר?

אבל זה לא עוזר.

תמיד בשנה הראשונה רואים ירידה משמעותית בצריכה ואחרי זה חוזרים לעלות קצת בכל שנה. תראה למשל מה קורה עם השקיות ניילון בסופרים. 

אם אתה רוצה לפתור בעיה ע"י מיסוי אתה צריך להוריד או לבטל מס על החלופה ה"ירוקה" ולא רק למסות את המוצר המזהם. אבל להוריד מס זה כמו לקלל אמא של מישהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אה צחוקים, סמוטריץ' באמת קרא לא להכניס לבית כנסת את אנשי קדימה ומי ששותף לממשלה?

איפה אהבת האחים החינמית?! מה זה?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אה צחוקים, סמוטריץ' באמת קרא לא להכניס לבית כנסת את אנשי קדימה ומי ששותף לממשלה?

איפה אהבת האחים החינמית?! מה זה?!

האמת היא שזה לא מצחיק בשיט, זאת קריאה מאד חריגה ומזעזעת בעיני.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא גם קרא לנוער הדתי לא להתגייס.

• תוכן חדש...