Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, eladns כתב:

חינוך חינם זה לכולם

על זה כל השרשור שאמרתי שזה לא יקר לגדל ילדים ואני לא מבין על מה כולם בוכים

חינוך חינם זה לכולם.

אפשר לממן את החינוך חינם לכולם, כי אנשים רוצים לעבוד להתאמץ ולקבל משכורות מכובדות, מהן הממשלה גובה מיסים, שמממנים את החינוך חינם, הבריאות חינם והרבה חינמים אחרים.

בא אלעד, שמשלם מס הכנסה של 10,000 שח בשנה, (סתם זרקתי מספר) ותוקע אצבע בעין לכל אלה שעובדים קשה כדי לממן את החינם הזה גם לעצמם וגם לאלעד.

זה מעצבן.

אלעד עוד מתגאה בכל ההנחות, הסבסודים והחינמים, שבאים על חשבון אותם אנשים שרוצים לשלם הרבה מיסים כדי שלאלעד יהיה חינם.

זה מעצבן כפליים.

ואם אלעד עוד ישכנע את כל מי שמוכן להקשיב, שלא צריך לעבוד קשה וצריך להסתפק במועט ולא לשלם בכלל מס הכנסה, אלעד לא מבין שלא יהיה כסף כדי שלא יזרום ביוב ברחובות ושלילדים יהיה בית ספר עם גג ומורה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא עניין של הסכמה. כי זה לא עניין של דעה. אתה חי על חשבוננו ומתגאה בזה או לא מבין את זה כי אתה לא מבין איך "חינם" עובד.

נראה לי זאת ההגדרה לכל מי שלוקח הבטחת הכנסה או כל מי שעובד 18 תלושים ואז מחתים חצי שנה אבטלה

אני לא כזה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 3 דקות, eladns כתב:

נראה לי זאת ההגדרה לכל מי שלוקח הבטחת הכנסה או כל מי שעובד 18 תלושים ואז מחתים חצי שנה אבטלה

אני לא כזה

איך אוהב לומר מישהו שאני מכיר: קרוב דומה.

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כל אלו שמפרסמים בפייסבוק:

חוב של 4 מיליון שקל נגמר ב100 אלף שקל החזר חובות והלקוח עכשיו בדובאי

זה לא מעצבן אותכם?

לא מעצבן אותכם שאנשים לוקחים כסף מהמדינה ואז אומרים-אופס אני בפשיטת רגל ולא מחזירים?

אז הם לא טסים לחול ולא יכולים להיות עם כרטיס אשראי. אז מה

עשו את הכסף שלהם והלכו על פשיטת רגל.

אני חושב שאת העצבים שלכם, אתם צריכים להפנות לזה. לכל עניין החברות בע"מ שפושטות רגל ואז נפתחות שוב בשם אחר עם ח.פ אחר וBDI נקי.

במקום זה אתם מתעצבנים על אחד כמוני שאומר שלא רוצה לעבוד קשה והרבה שעות

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 5 דקות, eladns כתב:

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כל אלו שמפרסמים בפייסבוק:

חוב של 4 מיליון שקל נגמר ב100 אלף שקל החזר חובות והלקוח עכשיו בדובאי

זה לא מעצבן אותכם?

לא מעצבן אותכם שאנשים לוקחים כסף מהמדינה ואז אומרים-אופס אני בפשיטת רגל ולא מחזירים?

אז הם לא טסים לחול ולא יכולים להיות עם כרטיס אשראי. אז מה

עשו את הכסף שלהם והלכו על פשיטת רגל.

אני חושב שאת העצבים שלכם, אתם צריכים להפנות לזה. לכל עניין החברות בע"מ שפושטות רגל ואז נפתחות שוב בשם אחר עם ח.פ אחר וBDI נקי.

מי שלוקח מהמדינה לא מגיע להסדרים כאלה, זה רק על חובות פרטיים. וייצגתי חייב או שניים בחיים שלי. גם הסיפורים האלה בפייסבוק הם מקרי קצה שמובאים לצרכי פרסומת, הרוב לא קרובים לכאלה שיעורי הנחות.

אנשים כמוך וההסתדרות הם אלה שנכנסים לכיס של כולנו, שמשלמים בחודש מסים יותר ממה שאתה מכניס כדי שאתה תוכל לחשוף את ערוותך ברבים כאן.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כבר אמרנו לך.

זו נבלה וזו טרפה.

לגנוב זה לגנוב ולא משנה איך אתה עושה את זה. אם זה דרך סבסוד וניצול כוח פוליטי, אם זה דרך הליך פשיטת רגל ואם זה דרך "תספורת" מהבנק.

פורסם (נערך)

לשמחתי אני יכול להודות שחבל לי לקרוא את מה שהולך פה אבל עדיין לא הייתי מתחלף עם חיי הצניעות של מר אלעד, למען הימנעות מייסורי המצפון ומחשבה על העובדה שאני מרגיש סיפוק בלעבוד בעבודה מעניינת. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

ייסורי מצפון ?

תפנה לאנשים שנוסעים על X6 וכו' ולא מחזירים חובות וגורמים לקריסה של המשך האנשים בשרשרת.

אהה, אבל אליהם לא תפנה כי M16 יוציא עליך צרור בשניה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

למה ביכלל מהתחלה זה הגיעה לתשקורת? למה סתם לעשות נזק ליחסים ביגלל חוסר ידע?

image.thumb.png.50516f6a39489651270c675f535d3934.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

לא טענתי שהם חפים מפשע. זו לא או-או. זה גם-וגם.  מבחינתי כל הגנבים אותו דבר ואני הצדיק הגדול 🙂

לפני 4 דקות, eladns כתב:

ייסורי מצפון ?

תפנה לאנשים שנוסעים על X6 וכו' ולא מחזירים חובות וגורמים לקריסה של המשך האנשים בשרשרת.

אהה, אבל אליהם לא תפנה כי M16 יוציא עליך צרור בשניה

אתה רק יכול לתאר לעצמך איזו תחושה עילאית זה מביא. גם נהנה מהעבודה, גם מסופק, גם תורם בסתר דרך מס הכנסה לאביונים. בטוח שמור לי מקום בגן עדן. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, eladns כתב:

מתעצבנים כי המדינה מאלצת אותנו לעבוד בשביל לסבסד אותך, מי יותר ומי פחות.
בוא נגיד שאם היו מבטלים את כל הסבסודים שיש אבל גם מבטלים את המיסוי הישיר והעקיף, אני חושב שהייתי חי בסדר גמור. לא בטוח שגם אתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה היא כמובן האם אנחנו רוצים לחיות במדינת רווחה או לא. זה הכל.

אם כבר חיים במדינת רווחה ואחוז נכבד מאוד מהמשכורת שלי הולך לממן את הנ"ל - אני מעדיף שיגיע לאנשים כמו אלעד (מבלי להתייחס למה אני חושב על דיעותיו) מאשר לאום-אל-פחם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינתי זה אותו הדבר. איך כתבו קודם, קרוב דומה.

לפני 25 דקות, hwgeek כתב:

למה ביכלל מהתחלה זה הגיעה לתשקורת? למה סתם לעשות נזק ליחסים ביגלל חוסר ידע?

עכשיו בגלל זה יתקעו את הטסלות בדרך לארץ לעוד חודשיים

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

אין לי בטוח פרטי של קופת חולים

בתלוש יורד עשרות שקלים בודדים על ביטוח בריאות

ביטוח לאומי איזה 200 שקל +-

מה עוד אני מקושש לדעתכם?

יש לך מחשב ואינטרנט, נכון?!

מי פיתח את כל הטכנולוגיה הזו, שאתה משתמש ונהנה ממנה, מקוששי נדבות שחיים מהיד לפה?!

את חי בעולם מודרני שפיתחו אנשים חכמים וחרוצים ממך (בהרבה), נהנה מפירותיו ומדבר על "חיים פשוטים"

מי שרוצה חיים פשוטים חי על זה איזה פיסטין ומגדל ירקות בגינה וחולב את העיזה שלו כל בוקר. אבל זה קשה. זה דורש משמעת, מחוייבות, מאמץ.

אתה לא רוצה חיים פשוטים, אתה רוצה חיים קלים. 

על תשתיות מורכבות שאחרים בונים ומתחזקים.

חיים על חשבון אחרים.

אתה לא פשוט, אתה בטלן.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...