Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

לא שציפיתי למשהו אחר, אבל זה פשוט גדול.

זה כבר ברמה של הטרלה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אפילו את המשפחה שלו הוא התחיל

באמצעות שחיתות, מדהים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בתאריך 20.4.2021 בשעה 11:45, hwgeek כתב:

אם ככה ניראה שאולי קצת בלאגן בגיזרת עזה תבטל את האפשרות שיתוף פעולה עם המפלגות הערביות ואז - או בחירות חמישיות או שביבי יצליח לשכנע אחרים להיצטרף אליו ?

למה זה תמיד כל כך צפוי? 😔
image.thumb.png.17e4a93956b7567e09b42c542c06c816.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

באמת מעניין.
החברה של להב״ה מחליטים פתאום לעשות ״הפגנה״. 

השליחים של ביבי מחממים אווירה.
החמאסניקים נענים לקריאה.

כמה נוח.

• מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

החמאסניקים נענים לקריאה.

חמאס אולי הפטרון ברצועה אבל הוא לא זה שהוציא לפועל את הירי אתמול. בין אם באישור או לא.

לא לשכוח כי מי שנתן את האופציה הזו של "להבעיר" את הדרום תחת הסדרה של מט"ח תמורת מטח זה ביבי.

המעבר בין הממשלות יהיה נוראי מאוד, הן במובן הביטחוני, הן המדיני והן הפנים מדיני.

נקווה לפחות לשקט כלשהוא ולא מלחמות\מבצעים\טילים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לקוות לשקט זה טוב. בפועל אני סקפטי.
רמת האמון שלי במלך היא כל כך נמוכה שאני לא אופתע משום דבר.
הבנאדם הזה יקח את המדינה לקבר יחד איתו. אין לו שום גבולות. לא מאמינים? תשאלו את אישתו...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 שעות, farkash7 כתב:

החברה של להב״ה מחליטים פתאום לעשות ״הפגנה״.

להב"ה הם לא חבר'ה, הם נאצים גזענים.

אבל במקרה הזה, מה שהבעיר את הרחובות הם סרטוני טיקטוק שהעלו נאצים פלסטינים, שבהם הם תוקפים יהודים חרדים (לכבוד תחילת הרמאדן).

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 20.4.2021 בשעה 20:07, MiniMiz3r כתב:

אני אצטט פשוט את עמית סגל מלפני כמה דקות. בפני נתניהו יש שתי אפשרויות: שני ברוטציה או יו"ר אופוזיציה. והוא לא מתכוון להיות שני ברוטציה.

הכל אפשרי וההצעה לבחירות ישירות פתאום מוכיחה את זה.

גם מהצד השני אגב - תיקון לחוק יסוד הממשלה שאמור למנוע מהנשיא להטיל את המנדט על נאשם בפלילים שזה ברור שזה חוק פרסונלי (לפחות כרגע).

שום דבר בזירה הפוליטית הוא לא Off Limits, והציפיה שצד אחד יהיה ממלכתי בזמן שהשני עולה על בריקדות היא טיפשית.

השאלה רק אם הפוזיציה שלך מונעת ממך להבין את זה.

בתאריך 21.4.2021 בשעה 21:18, יבגניפ כתב:

מזמן לא שמעתי כזה רצף של דברים לא קוהרנטיים. כמובן שכרגיל כמעט נקודת האפס אצלו זה מה שמסתדר אצלו הרגע. שאלו אותו מה אשם נפתלי בנט בזה שהוא לא מצליח להרכיב ממשלה. מסתבר שזה כבר נשכח. הוא לא התייחס אפילו רבע פעם לעובדה שהוא מבקש לשנות את השיטה עכשיו כי הוא נכשל. למה? עדיף לזרוק איזו בדיחה שיתן לנפתלי סופש בבלפור.

כולם מנסים לשנות את השיטה לטובתם כשזה לא עובד להם.

התיקון לחוק יסוד הממשלה שאמור למנוע הטלת מנדט על ביבי גם הוא מבקש לשנות את השיטה כי הם נכשלו להחליף אותו.

וזה לא מוגבל לישראל, תראה בארה"ב איך מנסים עכשיו להפוך בכוח את D.C לסטייט, כי ככה הדמוקרטים מרוויחים עוד 2 סנאטורים ונציג בבית הנבחרים, או לדוגמה איך הם רוצים לשנות בחוק את מספר שופטי העליון (לא של סטייטס אלא של כלל ארה"ב) כי בתקופה של טראמפ מונו הרבה רפובליקנים שלא צפויים למות בקרוב. אז מה עושים? מוסיפים שופטים כדי שיהיה להם רוב.

מה כל אלה אם לא שינוי השיטה?

בתאריך 21.4.2021 בשעה 21:18, יבגניפ כתב:

מה שהכי הכי עצוב הוא שבבחירות ישירות הוא באמת ינצח. ועדיין נהייה באותה הנקודה בדיוק.

אתה חושב? אני לא בטוח, מצד שני באמת הבעיה הכי גדולה של ביבי זה שהוא שורף את הגשרים עם ראשי המפלגות (בנט, לפיד, גנץ, סער וכו'), לא בטוח שהוא שורף את הגשרים גם עם המצביעים שלהם... זה בהחלט מעניין.

בתאריך 21.4.2021 בשעה 21:30, asix כתב:

הוא ינצח כי הוא יתמודד מול 3. לפיד, סער ובנט. אילו היה מועמד אחד מולו שמקובל על כולם הוא היה מתעופף לפח הזבל של ההיסטוריה.

הוא גם יודע שחוץ מלמשוך זמן זה לא יתן לו שום דבר. נניח ויזכה. מה עכשיו? עדיין לא יכול להרכיב ממשלה.

אני חושב שהתוכנית של ביבי זה למשוך לבחירות נוספות, בזמן הזה הכנסת לא תדון בנשיא הבא ובאופן "זמני" מי שימלא את מקומו של ריבלין יהיה הכלבלב יריב לוין. ומשם הוא יכול להשפיע על המשפט שלו.

הפתרון היחיד לפלונטר זה להקים ממשלת שינוי/איחוי/אחדות/רק לא ביבי ולתת לליכוד ללכת לאופוזיציה. שם כבר הסכינים ישלפו ותתחיל מלחמת הירושה וביבי יסיים את הקדנציה שלו.

חבל שהוא לא ידע לפרוש בשיא ולהכין יורש ראוי ( כמו שחקני כדורגל). בסוף זוכרים את הסוף. אתה יכול להיות שחקן מצויין, ענק, כוכב, אבל ברגע שאתה עובר את השיא ומתחיל לזייף זוכרים את הזיופים ולא את ההצלחות.

אולי ינצח אולי לא, סער אולי מתמודד מטעם עצמו.

אבל הפואנטה של כל הבחירות הישירות האלה זה לתת סולם לסער לרדת מהעץ של "לביבי אין רוב בעם", הוא יענו רוצה להוכיח שכן יש לו רוב בעם ודרך זה להשיג רוב בכנסת.

יעבוד? לא יעבוד? ייצא בכלל לפועל? לא נראה לי, אבל זו התוכנית שלו לפחות.

אגב לא רואה סיבה שהכנסת לא תוכל להצביע על נשיא, ולנשיא אין סמכויות במשפט, הכי הרבה הוא יכול לחון מי שכבר נמצא אשם.

אבל בקצב של המשפט הזה, אני לא בטוח שאם ביבי יימצא אשם, מי שיידרש לסוגיה יהיה הנשיא הקרוב שייבחר.

ואני לא בטוח שבאופוזיציה ביבי יאבד את מעמדו, הליכוד מלא בביביזם. זו עוד סיבה למה אני לא מסוגל לשים פתק של מח"ל בקלפי.

בתאריך 21.4.2021 בשעה 22:18, איצי בר כתב:

מישהו מבין מה על מה נתניהו ובנט רבים?

כל אחד מאשים את השני בזה שאין ממשלה,

בשעה שגם אם שניהם היו רוצים לא הייתה להם ממשלה..

על מה לא? אתה מכיר את זה שיש קולגה שאתה שונא? גם אם הוא יגיד שיש אור יום בחוץ אתה תריב איתו על זה.

בתאריך 22.4.2021 בשעה 10:03, DubelBoom כתב:

למה בכלל יש דיון על מי יהיה המועמד מולו בבחירות ישירות? אין בחירות ישירות בישראל, ואין שום סיבה לשנות את מבנה המערכת הפוליטית בשביל התינוק מבלפור.

לדעתי אסור לתת לגיטימציה לבחירות האלה בזה שמדברים עליהן.

אבל כן הייתה לגיטימציה חופשי לגוש השינוי שרצה לשנות חוק יסוד, כדי שימנע מביבי לקבל מנדט.

או שהכל לגיטימי (כולל שינוי כללי המשחק) או שלא.

בתאריך 22.4.2021 בשעה 10:14, farkash7 כתב:

אנחנו בבעיה הזו כי נתניהו נמצא יותר מדי זמן על הכיסא.

בזמן הזה הוא הספיק לריב ולאבד אמון אצל כל מי שעבד איתו ויש לו טיפה אופי.

גם כשהגיע מישהו מבחוץ ובשעת משבר כפי שאמרת הקריב את עתידו הפוליטי לאחר הבטחות ודיבורים על שעת חירום לאומית אדון נתניהו שיקר שוב וגרר לעוד מערכת בחירות כי הוא לא רצה לקיים את ההסכם.

בלי קשר לאופי, לביבי יש יכולת לריב עם כל השותפים הפוטנציאליים שלו.

אפילו יהדות התורה הם האחרונים בתור הזה, מי נשאר שעוד לא רב איתו פומבית? דרעי?

אף אחד לא מאמין לו, אה וכן הוא גם נאשם בפלילים בסעיפי שוחד בין היתר, ותוקף את מערכות החוק והמשפט בכל יום, אף אחד גם לא רוצה להתעסק איתו.

אחד זה פועל יוצא של השני, שהרי בזמן שהוא לא היה נאשם הוא היה מגנה הראשי של מערכת המשפט.

מי כן מוכן?

פאשיסטים וגזענים שקיבלו הכשר.

ערבים שקיבלו הכשר.

חרדים שמקבלים כסף ויודעים שהוא אצלם בכיס בכל מחיר.

איזה פשיסטים וגזענים?

וגם החרדים (ראה ערך יהדות התורה) הספיקו לריב איתו.

נשאר דרעי "בוחרים ש"ס מקבלים ביבי" או מה שלא היה הסלוגן שלהם בבחירות.

בתאריך 22.4.2021 בשעה 12:07, TheAvatar כתב:

ברור שאף אחד לא רוצה תושבים עניים שצורכים שירותים ולא משלמים שקל ארנונה.

אבל: 

א. הם אזרחים

ב. יש להם מצוקת דיור איומה

בעיה. 

אני גם אזרח, גם לי יש מצוקת דיור איומה, ואני משלם הרבה יותר מיסים וגם עשיתי יותר מ-3 שנים בצבא, וגם ממשיך לעשות מילואים.

אז אם כבר, ראוי קודם לפתור את מצוקת הדיור של הזוגות הצעירים (שכבר לא כל כך צעירים, הגענו כבר לגיל 34-36, וגם כבר לא זוגות, אלא משפחות עם ילדים).

בתאריך 23.4.2021 בשעה 09:55, hwgeek כתב:

PLOT TWIST: מה אם לפיד הסכים שבנט יהיה הראשון ברוטציה רק בשביל לעצבן עוד יותר את נתניהו שהוא מפסיד את ראשות הממשלה למיפלגה עם 7 מנדטים שרק לא מזמן לא עברה אחוז חסימה? 😅

טרולינג במיטבו.

בתאריך 23.4.2021 בשעה 18:53, David32 כתב:

לא שציפיתי למשהו אחר, אבל זה פשוט גדול.

מיום ליום הליכוד מוכיח שבאמת חסר להם רק פנקס כחול אתה יודע.

לפני כשעה, פינדר כתב:

להב"ה הם לא חבר'ה, הם נאצים גזענים.

אבל במקרה הזה, מה שהבעיר את הרחובות הם סרטוני טיקטוק שהעלו נאצים פלסטינים, שבהם הם תוקפים יהודים חרדים (לכבוד תחילת הרמאדן).

אני אמנם לא מכיר אותם אישית, אבל לא נראה לי שלהב"ה הם נאצים. הם כנראה גזענים ברמה כזו או אחרת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה חושב?

נראה לי שזה שאלה של אחוזים שנדרשים לנצחון, לא?

גם בלי האחרים, יש לו שלושים מנדטים של הליכוד. שזה כמה? מיליון קולות?

האמת שבאמת מדכא לשמוע ולראות אותו. באמת, אני לא ליכודניק אבל אני לא גם לא רל"ב בכל מחיר. ואני גם חושב שחלק די גדול מהם לא מציעים שום דבר חיובי לעולם. אבל לשמוע את ביבי בחודשים האחרונים זה פשוט לא נעים. מעבר לשקרים האינסופיים, האינטונציות והסגנון שאימץ לעצמו פשוט דוחים. אני יודע שאת הקהל השבוי זה מרצה, אבל לשמוע אותו מגחך שיתן לבנט סופש בבלפור... נו באמת... כמה זמן עבר מאז שהוא וגנץ דאגו לסיים שמשפחת נתניהו לא תצא מבפלור גם כשהוא יהיה ראש ממשלה חלופי? שנה? פחות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

נראה לי שזה שאלה של אחוזים שנדרשים לנצחון, לא?

תראה, מכיוון שהפואנטה של כל התוכנית הזו היא להראות שיש לביבי רוב בעם, אני יוצא מנקודת הנחה שצריך 50.1%.

אפשר לדבר על סיבוב ראשון ו-40% מנצח, אבל זה מאבד לדעתי את הפואנטה כבר.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

גם בלי האחרים, יש לו שלושים מנדטים של הליכוד. שזה כמה? מיליון קולות?

image.thumb.png.f72a11de961a90f39108b0b6ccb89fc6.png

לפי זה הצביעו 4 מיליון ו-436 אלף וכו', זה אומר שהוא צריך 2,218,183 קולות, כשיש לו לפחות מיליון ו-66 אלף שבטוח שלו, חסר לו עוד בערך מיליון וקצת, נוריד את מצביעי ש"ס (שכאמור הצביעו לש"ס כדי לקבל ביבי), חסר לו עוד 835 אלף, פחות יהדות התורה נשאר 586,900 בערך שחסר לו, נוריד את הציונות הדתית חסר לו עוד 361,251 אלף קולות.

יש מצב לאסוף כמות כזו ממצביעי בנט, סער ואולי ממקורות אחרים (אולי אפילו ממצביעי רע"מ, לך תדע).

זה כל כך קרוב שבגלל זה אמרתי שזה יכול להיות דווקא מעניין.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

האמת שבאמת מדכא לשמוע ולראות אותו. באמת, אני לא ליכודניק אבל אני לא גם לא רל"ב בכל מחיר. ואני גם חושב שחלק די גדול מהם לא מציעים שום דבר חיובי לעולם. אבל לשמוע את ביבי בחודשים האחרונים זה פשוט לא נעים. מעבר לשקרים האינסופיים, האינטונציות והסגנון שאימץ לעצמו פשוט דוחים. אני יודע שאת הקהל השבוי זה מרצה, אבל לשמוע אותו מגחך שיתן לבנט סופש בבלפור... נו באמת... כמה זמן עבר מאז שהוא וגנץ דאגו לסיים שמשפחת נתניהו לא תצא מבפלור גם כשהוא יהיה ראש ממשלה חלופי? שנה? פחות?

כי הוא מאמץ סגנון "אמריקאי" קצת בתיבול ישראליות, חסר לו לתת לך צ'יזבורגר וצ'אפחה.

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי הוא מאמץ סגנון "אמריקאי" קצת בתיבול ישראליות, חסר לו לתת לך צ'יזבורגר וצ'אפחה.

נכון ואני לא אהבתי ככ גם את המקור.

אבל זה כמו עם כל דבר שמנסים לעשות כאילו אמריקה. זה תמיד נראה פחות מוצלח בחיקוי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תראה אני מעולם לא אהבתי את סגנון הביבי.

לא כזה השתנו הדברים ב-12 שנה:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תראה, מכיוון שהפואנטה של כל התוכנית הזו היא להראות שיש לביבי רוב בעם, אני יוצא מנקודת הנחה שצריך 50.1%.

ומה יצא לו מהרוב הזה? עדיין לא יכול להרכיב ממשלה. ראש ממשלה נבחר בלי ממשלה. 

סתם עוד דרך למשוך זמן כדי ששרה ויאיר לא יתעצבנו שעוזבים את בלפור.

• תוכן חדש...