Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, ברווז כתב:

למה אין.

בסימפסונים מצאו פטנט טוב.

Simpsons Movie dome dropping

חייזרים זה בעונה הבאה. עכשיו אנחנו במלחמת העולם השלישית.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7480

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5080

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אני לא חושב שיש פה איזהשהי קונספירציה בגלל מישהו כזה או אחר שיש יותר פגיעות. 

זה לא עניין של קונספירציה, עצם זה שתע"ש בעצמה הגישה בג"ץ נגד השרים על אי מינוי דירקטורים ויו"ר מתוך טענה שיש כאן "פגיעה ממשית בבטחון המדינה", כנראה שיש דברים בגו. 

לגבי החץ 3, הוא נועד בדיוק למטרה זו, נגד טילים מתפצלים, הוא מסוגל לפגוע בטיל הרבה לפני שלב הפיצול שמתרחש רק לאחר החדירה לאטמוספירה. חץ 2 הוא על הגבול מהבחינה הזו וגם צורת היירוט שלו היא זו שגוררת יותר שברים, נפלים וכו'. אם מר ביטחון שתמיד התכונן לאיראן היה באמת מתכונן לאיראן, היינו היום כבר עם חץ 4 מוכן ומלאי מספק של חץ 3. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חץ 3 יקר מאוד. גם אם מאוד תרצה אתה לא ממש יכול לסדר מלאי מספק.

יש פה גם שיקולים מבצעיים קרים (ייפול, אבל האוכלוסיה מוגנת ולכן סבירות למוות היא X, נזק לרכוש Y)

וגם שיקולים כלכליים וגם טעויות. לטווח מראש כל דבר ששולחים עליך לפני האטמוספירה זה האידיאל,

אבל אתה מכיר את הבדיחה על ההבדל בין תיאוריה לפרקטיקה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גל הירש הולך להדליק משואה ביום העצמאות. 

החבר עדיין מקבל גם משכורת מהמדינה, או לפחות קיבל מתישהו כשנתקלתי בכותרת על זה לאחרונה, די הרבה אחרי שהחטופים מעזה חזרו..

זה תמצית הביביזם.

לפחות לא שרה.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

או שאתה באמת מאמין שתיקון חלון עולה סביב 1 מליון ש"ח? 

תלוי במס רכוש והשמאי שהעריך את הנזק. הדרך היחידה לאמת כזה דבר זה פרסום השמאות שמשפחת נתניהו קיבלה.

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אצלי הייתה פגיעה קרובה לבית באחד המטחים. שבר, בקטנה. חור באספלט. 

זיפתו את כל ! הכיכר שבה הייתה הפגיעה. לילה אחד של עבודה, זהו. 

מצד שני, פרוייקטים מורכבים יותר של תשתיות, מאד דומים למה שאתה מתאר. 

אתה מתאר שני לקוחות שונים.

בפגיעה כתוצאה מנזקי מלחמה המדינה מאוד מסודרת ועובדת די זריז (יש לה אינטרס שזה יהיה מהיר) [נוציא לרגע אנשים מעופפים שחיים בלהלהלנד שרוצים שישפצו להם את כל הבית ונפגע להם סה"כ התריס].

לעומת פרויקט של תשתיות שהעירייה עובדת עם קבלנים משלה, המצב שונה כי יש סטנדרט שונה כי מכרזים וכו'. לוחות עבודה שונים וקצב עבודה שונה.

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.b4a1179ec409d0c95049591615a2293d.png

זו דירה בלי אקו, כל דבר צריך להגיד פעמיים להגיד פעמיים

https://www.facebook.com/watch/?v=178738916746940

לפני 3 שעות, stx כתב:

מישהו נתן לו את הקואורדינטות של הבית בחיפה?

זה לא עד כדי כך קשה כמו שאתה חושב ועוד כשיש לך כמויות אדירות של אנשים שמפרסמים תמונות ברשתות חברתיות או קבוצות בWA או טלגרם.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

זה לא עד כדי כך קשה כמו שאתה חושב ועוד כשיש לך כמויות אדירות של אנשים שמפרסמים תמונות ברשתות חברתיות או קבוצות בWA או טלגרם.

אני לא חושב שזה קשה בכלל, רק שאף אחד לא טיווח ספציפית את הבית בחיפה, כנ״ל ערד, כנ״ל קריית אתא.

הבית נפגע כי סטטיסטיקה, לא כי מישהו פה עזר להם או כי הם שיפרו יכולות.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

תלוי במס רכוש והשמאי שהעריך את הנזק. הדרך היחידה לאמת כזה דבר זה פרסום השמאות שמשפחת נתניהו קיבלה.

אתה מתאר שני לקוחות שונים.

בפגיעה כתוצאה מנזקי מלחמה המדינה מאוד מסודרת ועובדת די זריז (יש לה אינטרס שזה יהיה מהיר) [נוציא לרגע אנשים מעופפים שחיים בלהלהלנד שרוצים שישפצו להם את כל הבית ונפגע להם סה"כ התריס].

מה זה מסודרת וזריז? ממה שהבנתי מאוד זריזים בלשלוח נציג שמתעד ופותח קריאה,לשלם? תמתין כמה חודשים טובים

לא נסיון שלי,אבל בכיפור באוקטובר 24 כשחיזבאללה שלח את הסחורה הכבדה ולא הצעצועים של עכשיו,נפל אחד 40מטר מהבית של ההורים שלי

חתיכת בום כזה לא שמעתי בחיי,אשכרה מליון דציבל לדעתי.

נזק - שורת בתים פרטיים קרקע  - כל השמשות נופצו

מכתש נחמד בכביש צומת בשכונה (קוטר 2 מטר בערך)

ועוד איזה 5-8 רכבים חלק התנפצו השמשות ועוד כמה נזקים משתנים (פגיעות פח)

ממה שהבנתי מהשכנים (המזל של ההורים שגרו במורד השכונה אז הטיל "דילג" עליהם),כאמור באו מהר לתעד ממס רכוש,אבל כסף ראו אחרי הרבה הרבה (הרבה) זמן,סוג של תשלם אתה לבד,תקבל אחר כך..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

חץ 3 יקר מאוד. גם אם מאוד תרצה אתה לא ממש יכול לסדר מלאי מספק.

הוא יקר בשל החלטות של הדרג המדיני. עכשיו אפשר להבין את סט השיקולים לכאן או לכאן בתקופות מסוימות אבל מבלי להרחיב בנושא, גם בתחום זה יכולנו להיות במקום אחר. 

פורסם (נערך)

הוא יקר מאוד. מדי. אם היו משתמשים בו ומיירטים את כל המתפצלים האלו מחוץ לאטמוספירה כמו דעשינו במתקפות הקודמות המחיר היה שלא היה ניתן לטעון בבג"ץ שאסור להפגין נגד הממשלה המלחמה בזמן המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

הוא יקר בשל החלטות של הדרג המדיני.

הדרג המדיני מחליט כמה טונות דלק צריך כדי להזיז רקטה מחוץ לגבולות האטמוספירה? תגיד לי אתה רציני? הלו, פיזיקה תיכונית. יקום ממשי. מציאות. וזה החלק הזול בסיפור...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 שעות, hans כתב:

הדרג המדיני מחליט כמה טונות דלק צריך כדי להזיז רקטה מחוץ לגבולות האטמוספירה? תגיד לי אתה רציני? הלו, פיזיקה תיכונית. יקום ממשי. מציאות. וזה החלק הזול בסיפור...

זה פורום ציבורי ולכן לא ארחיב כאן, אתה מוזמן להמשיך לזלזל. 

פורסם

הוא טועה?

אתה באמת מאמין שזה שאין דירקטור או יור זאת הסיבה למחסור במיירטים?

אתה באמת מאמין שזה ששנה וחצי אין יור זה מה שגרם למחסור במיירטים או שאין חץ 4?

יש הזיות ויש הזיות קשות. תעדכן את הגרסא של המודל כדי להפחית קצת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לחשב לך כמה עולה דלק מוצק לרקטה במשקל ברוטו של 2400 ק״ג?

זה פורום ציבורי ולכן אני משתמש רק במידע זמין/חשוף/לא סודי בוויקיפדיה / גוגל.

סתם בשביל השעשוע האינטלקטואלי - עם עיגול גס מאוד כלפי ״זול בטירוף״ בשביל מרווח ביטחון,

200,000 דולר. מן הסתם המערכות האלקטרוניות יעלו יותר - ופה נגמר הידע הציבורי הזמין והסביר.

אינטרפולציה פשוטה של מטומטמים תגיע למיליון דולר - שוב, בהערכת חסר מוגזמת, של חומרים בלבד.

״מקורות זרים״ זמינים ברשת מעריכים שהעלות היא 2-3 מיליון לטיל. אין לי מושג לגבי עלות משגרים.

לחשב לך כמה יעלה ליירט 1500 טילים בליסטיים בהנחה ושלחת רק ״חץ״ אחד לכל טיל?

• רעיון טוב! 1

פורסם

אז משהו כמו עשרה מיליון שקל בשביל להרים שניים וחצי טון למאות קילומטרים ולפגוע במטרה שזזה בחמש מאך בערך ומיליון שקל בשביל חלון משוריין לבית פרטי בקיסריה.

ככל הנראה לא צריך את השמאות בשביל להבין שהמספרים קצת מוטים למעלה שם.

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

לחשב לך כמה יעלה ליירט 1500 טילים בליסטיים בהנחה ושלחת רק ״חץ״ אחד לכל טיל?

כמה ביניינים יירוט מוצלח אחד של החץ מציל ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...